推介:| 瑜伽 | 健身 | 美容中心 | 纖體 | 減肥 | 瘦身 | 運動 | 跳舞 |

發新話題

有無人玩瑜伽

I am learning Jazz (Dancing), we do yoga for warm up

相關搜索目錄: Yoga

其實yoga拉根都幾好, 係一個好新的體驗
但如果係想減肥最好CHOOSE另一D帶氧運動

相關搜索目錄: 減肥 運動

好少男仔玩wor, 你有冇識到女仔呢

我報到康體班, 10月開始有得做yoga
$$$85 / 10 lesson
你地買d yoga mat 幾錢?

相關搜索目錄: Yoga 柔道

無的, 請問yoga mat 要買幾mm先好

有分3mm, 6mm
邊樣好

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-10-2 03:46 AM 發表

我果張幾草野..係運動舖買..standard size
體育館有供應幾十元都堅番

相關搜索目錄: 運動

我上左一堂, 汗都無留

我在康體班, 85元10堂

康體班做gym 都係86/10堂

相關搜索目錄: Gym

康體班做gym 都係86/10堂, 多數星期1, 3, 5 or 2, 4, 6(好多班比你choose)
一年都是$$1032

California Fitness Centres要多少月費?

相關搜索目錄: Gym

我都好想去, 不過無錢!

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-14 11:40 AM 發表
大概二百元, 但係有幾間分店任你揀去邊間; 地方夠大; 有時間就可隨時去玩; 有電視看, 有景看, 有很多年輕男女看(着得少布的); gym的種類多好多; 有不同的班任玩, 如跳舞班, body combat班, 瑜伽班, 單車班. ...
邊處有穿得少布的男仔?

相關搜索目錄: 瑜伽 Gym 跳舞

如果個人有恆心又唔怕悶一個人去都ACCEPT米低LOR!
我有個女仔朋友一齊試玩一天PHYXXX, 上YOGA成70-80人上
做好做錯又點得一個阿SIR, 點執得晒?!
JAZZ都一樣!仲多人上, 好似自生自滅咁!
但我係康體班上課一般係20人, 通常都會少過20人, 人少個MISS可以執好D動作, 我覺得真係學到野~
其實先前都有林過JOIN, 因為而家我一個星期跳3日我想跳多幾日(我體能應付到)出面STUDIO都好貴70一堂左右

相關搜索目錄: 柔道

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-15 02:52 AM 發表

在California Fitness Centres隨處可見, 因時間可以自己控制的關係吧!  任做三,五,七個小時都得, 講到玩咁耐的話, 通帶係玩帶氧運動及或啲班(上文有提).  他們都會着少布的衫, 因容易散熱吧!  也 ...
咁你有冇吸引到異性呢?

做push up 呀好有效, 最少要做30下一組, 30, 40, 30咁去做!

引用:
無錢的話, 你就落街跑三十分鐘步熱身, 然後做100下site up, 和100掌上壓, 再將兩包大米舉起三四十次(或分成三次, 每次十二下).
我以前讀書個時, 真係咁架!

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-16 11:23 AM 發表

瑜珈可能吸引唔到男仔玩掛, 大部份男仔都係想練大隻的, 無話會想練成軟筋的.
瑜珈收左身之後米可以吸引男仔lo

各位!!! 其實yoga係減唔到肥架, 做一個小時的yoga先等於跑步, 遊水, 打波等帶氧運動既5分鐘

相關搜索目錄: Yoga 運動

游水一個小時消耗私energy = 做12個鐘yoga

我都唔係林住為左減肥先學yoga, 係想柔軟度高d

相關搜索目錄: 減肥 Yoga

柔軟度是指關節在其正常範圍 (range of motion) 內暢通無阻地全幅度活動( full range) 的能力
要知道影響柔軟度的因素不只是韌帶, 其實對柔軟度的影響有47%是關節囊及韌帶, 41%是肌肉, 10%是肌腱及其他結構組織, 2%是皮膚! 而有效的伸展運動可有效幫助防止受到不必要的傷害...今日上體適能課程都有講!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。