推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

30 12
發新話題

在旅行社工作

在旅行社工作

有冇人係旅行社做呢?

我係架!
賣下機票,訂下酒店

相關搜索目錄: 旅行社 機票 酒店
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Killing me Soft 於 2006-8-16 03:14 PM 發表

我要免費package, 唔該....
我係airline架喎.....
做 airline ? 做冰間 ?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Killing me Soft 於 2006-8-16 03:50 PM 發表

唔話你知, 等你心思思....
我一向 "姨仔心思思" 喎

估你係 KLM
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 dizzc 於 2006-8-16 10:29 PM 發表

使唔使露面
露面??
我賣藝不賣身架喎
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 baubau 於 2006-8-17 01:12 AM 發表

冇..但就響HKTA(HKTB前身)做過...
咁都唔使咁神秘呀?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 jimmyboy2102 於 2006-8-17 02:39 AM 發表
SOMTIMES RELATED
點解唔做既?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Killing me Soft 於 2006-8-17 09:23 AM 發表

咁我係咪.....
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Killing me Soft 於 2006-8-17 02:16 PM 發表

你做開邊度黎o既客多呢?
佢做開非州、印度、巴機爛坦果d 囉!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 祖雲達斯 於 2006-8-17 01:42 PM 發表
我做伴遊,算唔算旅遊業?
你絕對你侶油頁啦!

相關搜索目錄: 旅遊
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 祖雲達斯 於 2006-8-17 08:49 PM 發表

我既志願係做一個出色既領隊,帶客仔去印度睇佛像
連個團名我都諗埋,叫做:印度神遊!!
咁仲唔去組團?!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 kitkit 於 2006-8-20 02:37 AM 發表

找你出機票有無discount嫁?
我只會收合理既價錢......想再傾多d 就 PM or MSN 我啦!

相關搜索目錄: 機票
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 NeWnUb 於 2006-8-20 01:28 PM 發表
AM in hotel, ok 5 ok?
係酒店度做?
梗係算啦!

相關搜索目錄: 酒店
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-20 02:01 PM 發表

老闆! 一套咬文來回船飛,熟客仔計平d !!
咬文到相講既套票我唔做架喎
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-21 06:07 PM 發表
你係咪講真???我真係要訂機票酒店to shanghai....
你想再傾多d 就 PM or MSN 我啦!
到時比個價錢你去參考丫~~

相關搜索目錄: 機票 酒店
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-22 11:54 AM 發表

你MSN係咩,,,,我唔識用PM.....SOR
你 click 下面 "短訊" 就可以send PM 啦!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 kaoni 於 2006-8-22 06:53 PM 發表
簽到
hi~~
你做乜工作範疇呀?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 jimmyboy2102 於 2006-8-23 06:47 AM 發表
SINCE I AM NOT WORKING IN HK IN THIS MOMENT
你係外地既旅行社工作?

相關搜索目錄: 旅行社
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 kaoni 於 2006-8-23 01:57 PM 發表
Billy兄:您好! 我在D細行做T.C. 樣樣都要做
我都係喎...我有時仲要去酒店 or 個客office 見下個客添呀!

相關搜索目錄: 酒店
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-27 09:52 AM 發表

比利哥,唔好EC,睇完真係唔忍得口!

先SAY SORRY

我唔係旅遊/航空界,但係同KLM都有D瓜葛!
係咪同 DKLM 既瓜葛多d 呀?

相關搜索目錄: 旅遊
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-27 10:22 PM 發表

係同KLM有瓜葛嗟,冇D到!  
咁係乜瓜葛?
訂左好多 "屈咁香" 瓜?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 koolaar 於 2006-8-29 02:36 PM 發表
I would like to know some information on short trips during the weekends (Sat - Sun) to the mainland.

Any good suggestions?
don't 管囉!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 愛上初中生 於 2006-9-5 08:34 PM 發表
請問點先入到旅行社做架~?
咁你想做邊一方面既工作先?

相關搜索目錄: 旅行社
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 peninsula 於 2006-9-7 05:06 PM 發表

Boring? Business is difficult as too many competitors and ;profit margins are very slim.
咁你係咪叫人唔好做呢行?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 kaoni 於 2006-9-13 03:54 PM 發表
Billy兄:您好! 最近忙嗎?
hi~
呢個星期日日都係忙一陣, 閒一陣咁囉
唔係忙果種
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 kaoni 於 2006-9-16 10:24 AM 發表
死啦! 我十分得閒
我d 做 commercial 係咁架!
尤其9, 10月唔知點解忙成日
又突然 R 晒腳指
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。