推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] true story in CP, c-hing, be careful

true story in CP, c-hing, be careful

http://www.yyhero18net.com:81/yy ... =218738&fpage=3

C-hing , check out the true story happen in CP. Beware.

can not reach the link ~

睇唔到野.
係咪又係果D 取內臟古事?
不做轉貼過來睇下.

yeah, 轉貼過來看看吧

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-8 16:16 發表
睇唔到野.
係咪又係果D 取內臟古事?
不做轉貼過來睇下.
邊有人相信有偷/搶內臟

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-5-8 16:29 發表

邊有人相信有偷/搶內臟
空穴來風..............必有因.

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-8 16:36 發表

空穴來風..............必有因.
唔係手機呀, 要配合個人體質
偷/搶完, 點用呀?

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-5-8 16:40 發表

唔係手機呀, 要配合個人體質
偷/搶完, 點用呀?
如果係正常器官移殖就係,但如果到您無得選擇
唔換就一定死,換左就有生機,您換唔換 ?
就算出左辦事死左,您 d 家人都會揚出去.

我有d 醫生朋友話取一樣內臟所須時間只係2-3 分鍾,佢地話理論上唔係無可能發生.

不過其實我都唔係好信.

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-8 16:54 發表

如果係正常器官移殖就係,但如果到您無得選擇
唔換就一定死,換左就有生機,您換唔換 ?
就算出左辦事死左,您 d 家人都會揚出去.

我有d 醫生朋友話取一樣內臟所須時間只係2-3 分鍾,佢地話理論上唔係無可能 ...
如果放一個唔 match 的器官入內
一定死實

除非...係條"鳩"
哈哈

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-5-8 17:02 發表

如果放一個唔 match 的器官入內
一定死實

除非...係條"鳩"
哈哈
您又知 ? 唔通您試過換"鳩"

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-8 17:06 發表

您又知 ? 唔通您試過換"鳩"
你有無睇清楚, 我係話, 只有放"鳩" 呢種器官入內才無事

can read, thanks C Hing

世紀金豬年CP大騙案 ~ 我跌錢 ~ K女跌索愛K800i+包包(已加百佳外貌特徵)

琴日(29/3)係里處有位「百佳」出post話平價去玩廠妹 甘~報名參加!19:00係火炭向羅湖方向火車等,首次見件「百佳」,一齊上路,佢話今晚另有C兄生日,所以玩豪少少(唉!不虞有詐 ),跟住係深圳搭火車去CP,21:30到達第一案發現場 – 常仔廣場K場。。。。。。

一入K場同d咨客+經理+媽咪打招呼,我開始感覺「正當」 ~ 包括個場同呢位「百佳」 ,跟住入房,安排左間中房,叫媽咪帶女黎,佢話幫未到C兄選妃,由於佢話重有三件廠妹外買到,所以K女係預留嘅,選左4件K女,佳麗省份包括:四川、河南、湖南+福建 。一路飲一路玩「大話骰」。。。。。。

時間飛逝,大概1:30,「百佳」走黎同我講話帶四川大波妹去食快餐先,重交帶生日C兄坐白牌係公路上壞車,但已安排好另一台車救佢地,若然佢開緊餐,一班C兄到就繼續盡情玩,四川妹+「百佳」就出左去。。。。。。就係甘「世紀金豬年CP大騙案」揭開序幕啦

Part2
如是者,時間半個鐘、九個字、一個鐘過去,已經2:45,條四川大波妹番黎 同河南大波妹支支吟吟,佢地就問我點解無落黎食宵夜 我話食咩宵夜。。。。。。妳唔係同佢上房搞野咩?

四川大波妹:你朋友話你同河南大波妹落黎食宵夜
我:我無接過電話波
四川大波妹:佢話佢電話無電,問我借左部手機用佢張咭打比你,之後就一路大聲講一路行出餐廳門口。。。。。。
四川大波妹呆坐係餐廳等左半個鐘,見唔對路,佢行出去門口見唔到人,兼女女包包亦失蹤 於是佢打電話求救K場媽咪黎餐廳幫佢找數,首個損失數目出現 ~ RMB200+

故事就連到四川大波妹同河南大波妹講野里段,於是,我知我中服啦

Part 3

03:00 唉~我見勢色唔對 唯有捉件經理,斬纜,king下張單啦 最後七除八扣,都重要RMB1550(第二筆損失) 另加女錢:四件K女+一件公主DJ每位200x5 (第三筆損失)

好彩我今晚,突然福至心靈 帶左一千九人仔係身,加晒港紙,得RMB1900+港紙500。。。。。。唔夠波!點算?連番香港錢都無 行路番香港

哎 ~ 先找清K錢,收順我人仔1500 剛剛好找K女條數,難題係無錢番香港 3:45啦~瞓街呀!係CP無地方瞓一晚

係呢個時候,「義氣」河南大波妹+湖南妹,一人收少我五十,話留番d錢比我番香港 好感動

後尾未完,有條兇惡經理擋住我,繼續盤問 睇我係咪同謀,點解同個三唔識七,第一次就走黎唱K 我點答。。。。。。佢最後都放我走

Final Part

河南妹+湖南妹+有件男副理,重係甘對我say sorry 「今晚唔好意思」我話大家都係victims,算吧啦 條四川大波妹喊到收唔聲:smile_27: Sorry呀 ~ 比港賤呃

甘我就請求男副理代幫安排地方瞓幾個鐘,天光就番香港,佢之後帶我去左間賓館,重同我向賓館前台講價兼免押金,人仔50 ~ 鐘點房(原本得兩個鐘),比佢講到8點先退房(4個鐘) ,重剩50,聽朝番香港

一宿無話,今朝去「荔香樓」搭大巴番深圳,10:00番到深圳,湖南妹重發訊息,問我情況 ~ 真係好感動!我打番電話比佢,同佢講有空再找她過夜大戰。。。。。。

騙案損失總結:
我:來回CP $35x2;K錢$1500;女錢800
四川大波妹:索愛K800i $3000;包包連財物約$400;宵夜$200+
Total: $5970 :smile_27:  

條「百佳」琴晚就豐收,又玩幾個鐘又可以變現,起碼$2000(買左四川大波妹部索愛K800i)

「百佳」外貌特徵及電話
請上樓主的 LINK

以后起CP遇到困难可以电话我,我起码都可以送你去车站搭车.
samluo的ID忘记MI码。

睇唔到啊,轉過來睇睇啦..

引用:
原帖由 91254431 於 2007-5-8 18:10 發表
世紀金豬年CP大騙案 ~ 我跌錢 ~ K女跌索愛K800i+包包(已加百佳外貌特徵)

琴日(29/3)係里處有位「百佳」出post話平價去玩廠妹 甘~報名參加!19:00係火炭向羅湖方向火車等,首次見件「百佳」,一齊上路,佢話今晚 ...
C-Hing. thank you for your afford.

引用:
原帖由 samluoII 於 2007-5-8 20:06 發表
以后起CP遇到困难可以电话我,我起码都可以送你去车站搭车.
PM我你電話~~~~~~~~

錢財身外物,當破財消災.下次小心 d.

3 9 吾識 7 同人去玩,唉! 怪誰?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。