推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

31 12
發新話題

[原創] Wake Up

Wake Up

搵到心頭好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-16 01:57 PM 發表
搵到心頭好
大師... 咁都算原創????
原創又點... 有咩用架????
咩係精華呀??? 我覺得呢個新版面好煩呀!!!

in love with the nature...

我都唔知呀...求祈揀架咋

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-16 06:46 AM 發表

大師... 咁都算原創????
原創又點... 有咩用架????
咩係精華呀??? 我覺得呢個新版面好煩呀!!!
咪係,我都唔明有乜原創
五大有其二

二手買賣
CD推介

好得八八九九, 下次應該可以回復返晒

亦都係時候"懸崖勒馬" 喇

好耐都未試過, 要好刻意咁去控制自己, 怕自己過份興奮而失控

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-18 03:03 PM 發表
好耐都未試過, 要好刻意咁去控制自己, 怕自己過份興奮而失控
你尋日中左六合彩呀

引用:
原帖由 March 於 2006-8-18 15:28 發表

你尋日中左六合彩呀
係噚晚唔係噚日呀

引用:
原帖由 March 於 2006-8-18 03:28 PM 發表

你尋日中左六合彩呀
你係公司? 禽晚你飲到五點喎

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-18 15:57 發表

仲有下場

禽晚有幾個下場, 破曬紀錄~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-18 03:57 PM 發表

一早返左工o拉.......好耐無試過甘晨早返屋企!!!

回復 #12 色即是空 的帖子

呢個weekend 都算黑仔, 星期六就輸麻雀, 星期日朝早入大埔wake, 架車響大老山隧道好似踩極油都唔去咁, 去到收費亭打開窗俾錢仲聞到陣臭膠味, 原來響隧道裡面爆埋軚, 好彩係後軚, 嗱嗱淋泊埋路邊換軚, 攪左成半粒鐘先攪掂, 好彩預早左時間出門口, 唔係趕唔切無得wake 就大件事

香港好細, 約左其他網o既人去wake, 居然遇到一個又係去開阿龍度玩o既人, 原來大家都係以前玩開阿龍隻outboard, wake 完仲一齊去左漁排坐左陣, 仲好有食神, 食到好好味o既鹵水雞翼, 魷魚,雞蛋, 正

引用:
食到好好味o既鹵水雞翼, 魷魚,雞蛋, 正
鹵水係要浸到隔夜先好食架~~ 尤其是隔夜旦

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 09:11 發表

鹵水係要浸到隔夜先好食洛?verygood:
我問過喇....d 蛋唔係隔夜o既

我老母返到屋企話過左你一楝, o的旦唔係隔一夜, 係隔左幾夜~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 09:42 發表
我老母返到屋企話過左你一楝, o的旦唔係隔一夜, 係隔左幾夜~~
咁剩返o個d 噚晚辛苦你一個食晒喎

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-4 09:57 AM 發表

咁剩返o個d 噚晚辛苦你一個食晒喎
我媽見你食完即刻倒曬佢啦, 毀旦滅跡, 痾無對証~

咁精彩................
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-4 12:54 發表
咁精彩................
我都係適逢其會o者

今年肥喇...已經收到兩張雪糕月餅券

今晚七點tst食飯~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-14 16:33 發表
今晚七點tst食飯~~~
今晚我要上烹飪課...今堂教煲冬瓜湯

上完堂先o黎搵你地

黑拳隻主題曲黑風暴雨幾好聽, 鄚中基唱:

天氣 總不穩定 不懂掌管 雨勢未暫停
心跳 不肯安靜 轟天交響 聽意亂難平
視聽跟黑雨合拼 後悔始終太任性
敲打 過去現在的火拼
怎會 不知倒地 清醒一刻 錯過了限期
不愛 呼天搶地 終於崩潰 永遠地別離
面對終止界限線 就似曠世的苦戰
呼吸 到最後 想改變
狂風暴雨 誰可呼風喚雨
誰可 贈我 多一天多一秒 去奮力 抗爭天意
明知 定了限期 提起翻天傲氣
如果斷臂 單手支撐可以繼續撐得起你
心跳 終於安靜 一聲不響世界像暫停
不信 在硬拼 不清醒 太過份動情
面對終止界限線 為你我徹底苦戰
即使 最後 你聽不見
狂風暴雨 誰可呼風喚雨
誰可 贈我 多一天多一秒 去奮力 抗爭天意
狂風暴雨 狂哭捲起暴雨
情天下雨 居然想指天去咒罵 最終寬恕

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。