推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

30 12
發新話題

[已解決] 長安昨晚 (May-10)公安大撿查

長安昨晚 (May-10)公安大撿查

到在新場 "天地無限" sn
點知, 抽夠水, 剛好套套, 就話要我快走, 不收錢

好了, 去KTV, 入內, 又話有問題, 不能大玩
.......
原來,長安昨晚 (May-10)公安大撿查

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-5-11 04:42 發表

.......
不能大玩即鷈I?
點算,即將出發

有冇多小小料到呢朋友?thx

昨晚CA大约在几点钟检查?告知时间也给弟兄们提个醒。
虚心学习不断进步,活到老做到老!

Are you sure? I was having party with my friends at 天地無限 last night and there was nothing happen.

引用:
原帖由 bluefox 於 2007-5-11 14:52 發表
Are you sure? I was having party with my friends at 天地無限 last night and there was nothing happen.
1000% sure
sauna!!!

also, please ask other people there be smart next time
your friends got information too late
they check hotel also
i think you should build a better information network

引用:
原帖由 bangde 於 2007-5-11 14:16 發表
昨晚CA大约在几点钟检查?告知时间也给弟兄们提个醒。
starting from around 20:00
until 24:00, KTV asked people leave earlier

引用:
原帖由 Jester 於 2007-5-11 13:27 發表

不能大玩即鰠點?
點算,即將出發
yesterday, somebody told me
it was because gov. is caughting somebody
for criminal purpose, not to caught sex trade

but be careful

引用:
原帖由 spybag 於 2007-5-11 13:53 發表
有冇多小小料到呢朋友?thx
what do you want to know?

請各位大大, 下次去長安
自已問你玩個場

我玩開的
都說這種奇事從未發生
公安唔係例行公事
又唔係嚴打

我估, 可能真係捉重案犯

"天地無限" 桑拿
試業一個月
昨天第一日開業就行衰運
不過, 個場幾靚
女ok, 有靚有唔靚
可以試下

玩法 A牌 600 , B牌 500
無 "表衣", 入幾多個就計幾多錢
新開業, 現在不收房費 (唔知幾時回覆正常, 可能只係第一日慶祝)

last week in Dongguan city 4 people chop dead by gangster while they are having their last late night meal !! So maybe Dongguan police start doing something to clear the rubbish.... So be careful bros..
........That is my thinking only............

Thanks for your info!!

公安大撿查 ??!!
驚驚

CA大检查???知五知几时完啊?
即将出发。。。。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-5-11 12:42 發表

.......
so good, thanks for the LZ DADA. please post more next time

引用:
原帖由 wjybadbad 於 2007-5-12 07:31 發表
CA大检查???知五知几时完啊?
即将出发。。。。。
這星期六、日不宜到長安玩
我估下星期回復正常

引用:
原帖由 mangojack 於 2007-5-11 20:43 發表
last week in Dongguan city 4 people chop dead by gangster while they are having their last late night meal !! So maybe Dongguan police start doing something to clear the rubbish.... So be careful b ...
有個主任話捉殺人犯
可能係你講的那些

我收到的風
星期四那晚
在酒店總共捉了幾對男女
(自已收唔到料, 夜場又唔報料, 那些當然是魚毛啦)

桑拿, KTV照開
但我熟那間場, KTV小姐很多不上班
留下的, 中下等貨

相關搜索目錄: 酒店

昨天不止天地無良有事, 我哋嘅主塲(X頭)都給KO一天內查5次 ,仲深夜查埋賓館房添!

有兄弟今天探CA囡囡,食飯時囡囡報料;而佢就miss咗尾班車 ,滯留係CA ;現在有囡囡都唔敢去開房!!!
於事call我問CA正骨,兼報料!
聽說由於天地無良太揚,給記者報導出來,已俾查封(不肯定)!
據聞monday後才可能會開始平靜下去!
無緣怎生此斯 有情終累此生

獵龍行動組 ----- 獨行獵人

==>講多無謂 行動最實際

星期四去兒冬都唔見張紅椅,
唔知係咪收到風定係五一關係。

http://forum.timway.com/f/thread-96316-1-1.html

長安一直在查
到星期日才好一點

版主同各位大大, 應該加我分啦

引用:
原帖由 bluefox 於 2007-5-11 14:52 發表
再一次引用
係話比你聽
真係有事

只係出面火警
你叫玩的主任/經理收唔到料
or 佢地唔理你死

就算 KTV無事
當晚已抽查好多酒店

兄弟, 下次要小心啦

回復 #24 hongkonger 的帖子

引用:
當晚已抽查好多酒店
查酒店邊度先?一般唔會攪到客房的。

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。