推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

長雲島

聽左你講長雲島咁耐, 今日終於見到

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-5-16 15:20 發表
new zealand 係 英國佬叫的
長雲島 aotearoa 係d Māori 土人叫的. nz 經常有一條長雲從北島申向南方, 所以就有個咁o既名.
有機會影條長雲比我地睇下.

引用:
原帖由 WURTH 於 2007-5-29 12:06 發表

你兩個女咁細, 仲有好多野做.
我讀完書就已經想退休, 不過無錢咋.
有目標就會唔似等死架啦.
最重要搵D目標又好, 世藝又好, 千其唔好好似等死咁, 個人都快D謝.

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-6-27 11:57 發表
九龍好好天架, 點解大埔成日落雨架.
聽日就好天架啦, 希望在明天馬

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-7-10 19:27 發表
十八無醜女, 我都係覺得內在美緊要d.
清涼左就算啦, 選美唔係選老婆喎

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-7-11 09:28 發表
尋晚行百佳, 見大榴槤26元一個. 成十幾年冇食就買左個回去. 沒有刀開唔到, 坐著 brain storm左一陣. 搵把瑞士軍刀 score 幾野, 用膠袋包好, 在樓梯口掉落去. ok, 有得食了. 呢招係我向非洲d monkeys學的.
咁都比你偷到師

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-7-16 17:48 發表
而家在 bangkok 機場, 本來9月至回去, 不過有 seafood 鬼在 nz搞搞震, 要回去收拾個爛攤子.

呢度個 terminal 外面睇落好有氣勢. interier 都幾好. 不過同clk 比起, 光線就差d, 唔係自己讚自己, 香港係得o既.
完全同意

外邊好靚, 內部光線勁差

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-7-26 19:03 發表
今日至知我老婆射 rifle 都幾得. 結左婚十幾年佢今日至講佢學過o既. 仲怪我收埋支 二手glock 17 ( recondition 過o既平價野) 唔比佢玩. 睇怕佢槍癮比我重.
咁你千其唔好行差踏錯, 如果唔係..........你老婆................攞支.........................

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-2 05:07 發表
話說上星期搬屋. 星期五transfer電話到新家. 發現冇 ringtone, 就打比telecomm, 我話叫佢查查發生mug事. 個女operator 叫我 check 曬所有 phone wall sockets. 照做 mug ringtone 都冇. 咁我話可能係佢地接線時出 ...
佢地最叻就係"Hold the line please",咁就一去無回頭

相關搜索目錄: 搬屋

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-2 05:38 發表
星期一有ringtone了, internet 都okay. (其實唔要internet都得因為 車版 jeff 教左一招香港同呢度都用得o既上網方法). caller id 唔 work?

又打去 telecomm, 今次事先同個 operator 講2天前已經有 unhappy exp ...
係咪叫薑越老越.......................

嘩, 你近排好活躍喎, 竟然係政版出現

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-8 13:38 發表

搬完屋, d貨又未到, 冇mug事做, 見到queen pier, 又見到咁多好戰份子, 出黎玩下野過下日神. 呢度寫 diary 都幾好... 學下中文, 學下打字...
個邊係有理說不清

我D中文打字都係處打番黎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。