推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 申請台灣版版主

引用:
原帖由 益力多 於 2007-5-24 18:18 發表

散啦....真係9唔搭八
收工~~唔好re佢喇, 唔係你就eq低呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 18:23 發表

收工~~唔好re佢喇, 唔係你就eq低呀
咁我re你啦.... 唔好再圍佢喇...唔係等陣比人佢虐畜

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 18:22 發表

多, 算啦, 呢個人講d野好好笑, re佢都費事
人地係問:
我想問如果我9月去台灣, 但唔知去台灣ge北, 中定南好, 想問問大家有乜好提議

你就答人:
台北有地下鐵 (捷運) 好難迷路

你o既理解能力有 ...
記住話佢聽層樓冇門架...住左冇得走架

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 18:22 發表

多, 算啦, 呢個人講d野好好笑, re佢都費事
人地係問:
我想問如果我9月去台灣, 但唔知去台灣ge北, 中定南好, 想問問大家有乜好提議

你就答人:
台北有地下鐵 (捷運) 好難迷路

你o既理解能力有 ...
真係比芝琪你笑屎...第日記得打個折比我呀..
究竟轉左新壇有咩好處??      

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 14:07 發表

你話多多定果位呀?
如果係多多林過林柿, 我非常唔認同
不過如果係多多比人串, 我就10級撐佢
芝琪... 哎... 我識得既佢係好林架喎... 都唔知今日攪乜...
sorry喇... 當我多事la..... no eye see la!!!

in love with the nature...

引用:
原帖由 益力多 於 2007-5-24 15:55 發表

我冇野架....只係我太耐係呢度冇搞過事咋

多謝阿lu代佢解釋
我今朝都係悶得濟o者...

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 10:37 PM 發表

芝琪... 哎... 我識得既佢係好林架喎... 都唔知今日攪乜...
sorry喇... 當我多事la..... no eye see la!!!
露, 你朋友咁都叫正常......
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=10606&highlight=

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-5-24 22:59 發表

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=10606&highlight=
以為睇緊溏心風暴..

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 22:37 發表

LU, 唔使sorry喎!你係我地朋友黎架嘛
反正我eq咁低唔會嬲既
不過睇完咪哥post出黎條link就真係對佢深表同情喇
我都係第一次見到有人寫

在一下子所有的親人死曬, 而不帶一絲傷感.

計劃, 當然有啦. 等我成事之後再把故事詳細寫出黎. 在這一刻我要活得比他們久. 要小心部署.

呢d人真係唔好同佢講咁多野

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-5-24 22:59 發表

咪哥咩人黎架

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-24 23:31 發表
你玨友仔又攪事!??.....
巴士)))))
我eq低嘛

即係話我今晚想食日本菜, 或者韓國菜, 上海菜都好食, 你地比d意見我食咩好啦

而你就答我話銅鑼灣搭地鐵好方便唔塞車

我話你問非所答

你就話我eq低, 仲話我生意好好

咁你話我仲講咩好呢?

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-24 23:37 發表

不愧為囡皇, 完全走5出你麊k眼!!....

你睇清楚d好喎今日玩水玩到傻o左呀

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-24 11:31 PM 發表
你玨友仔又攪事!??.....
有尿齊齊呵, 唔係死大哥....

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 11:32 PM 發表

咪哥咩人黎架
如果唔係一位編劇, 就一定係個度有問題......

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-5-24 23:40 發表

有尿齊齊呵, 唔係死大哥....
好句好句...阿咪都黎作下詩..

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-5-24 23:41 發表

後者居多..因為好多位我都睇唔明... 叫 d 演員點去演呀..

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-5-24 23:41 發表

咁多多又反得有理喎

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-24 23:42 發表

係喎, 入錯位添!!.......sorry sorry....
係仔就申多兩腳喇!!....入我數!!.....
我通過有一種人唔會圍架
睇e生果d

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-24 23:44 發表

我係咪好靚仔呀??....
尖沙咀半島酒店今日爆屎塔

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-24 11:37 PM 發表

不愧為囡皇, 完全走5出你麊k眼!!....
信唔信我ban你....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。