推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[建議] 申請台灣版版主

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 12:09 AM 發表

不如講番樓主單炾!!.....
你想討論咩呢...... 樓主有否復仇成功....?

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 00:15 發表

梗支持啦, 自己冇本事做都望人有得做儦!!....
指埋條好路過佢行添呀!!.........

想做版主同moderator, pm大版主得
咪係囉.....哈, 仲話自己一日上黎幾多個鐘

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 23:28 發表

LU, 唔使sorry喎!你係我地朋友黎架嘛
反正我eq咁低唔會嬲既
不過睇完咪哥post出黎條link就真係對佢深表同情喇
我都係第一次見到有人寫

在一下子所有的親人死曬, 而不帶一絲傷感.

...
thanks!

果單野, 我都有聽佢講過... 係佢屋企生意既事... 佢之前都估唔到會比親人呃o者... 佢都好慘架......

in love with the nature...

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 00:24 發表

arrrrrrrrrrr....xocat正處於急速發展之中, 小弟認為樓主有心有有力,
其智商及態度亦非常配合xocat之發展路向,
小弟大膽講句, "版主一職, 捨兄其誰!??"....

為壯我timway, 我第一 ...
做o左我又無影響
不過我愛我既父母同兄弟姊妹

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 12:24 AM 發表

arrrrrrrrrrr....xocat正處於急速發展之中, 小弟認為樓主有心有有力,
其智商及態度亦非常配合xocat之發展路向,
小弟大膽講句, "版主一職, 捨兄其誰!??"....

為壯我timway, 我第一 ...
有你呢一句, 即刻成個世界靜晒......

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 00:29 發表

樓主係人上之人, 非我一眾凡夫俗子所能猜透!!....
當然....你諗到佢second 你 o既 opinion咩, 唔用引言我就真係唔知囉

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-25 00:32 發表

thanks!

果單野, 我都有聽佢講過... 係佢屋企生意既事... 佢之前都估唔到會比親人呃o者... 佢都好慘?
well, 人地家事我就唔會講咩喇....家家有本難唸的經
anyway, 佢無啦啦話我生意好, 關佢咩事呢? 想買樓咩佢
佢燒埋我份工做咩呢?

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 00:34 發表

好多謝版主大人鴾銕!!....
支持佢去睇e生呀

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 00:38 發表

我為timway鞠躬盡瘁, 死而後已, 並5需要其他人second........
post去笑話版先

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 00:42 發表

....妳咁樣會得罪呢度好多人架!!....
我咪要好驚囉
你都未死, 我怕咩呀? 講得罪人, 我邊及你一半呀

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 00:46 發表

....我...............................好多襯家架咩??........
乜你唔知咩
哈哈~~夠鐘瞓喇我, 生意咁好要早d瞓呀
話時話, 地產生意好同eq有關咩?
不過有愛心既人先得人尊重既...
兄弟姊妹你地要身體健康呀

係咪衰呢....搞到人地走左...冇得玩囉

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-5-24 12:32 發表
飲品對廣東話o既寸字唔係好了解, 佢表達能力有限, 表達唔到我 九唔搭八 o既行為.
xocat 發生咩事

真係九唔搭八都申請做版主

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-5-23 13:04 發表

可唔可舉例有d咩呀
大巴兄你己經知道成個畫面啦
係唔係尼個申請好配合 xocat 既 "無厘頭" 精神呢?
肯扑 "十扑" 啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。