推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 申請台灣版版主

我反對......因為佢串咀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-23 16:14 發表

串你呀?幾時?
係答非所問 .......

自己HiHi

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 12:01 發表

hihi ... 你今日飲左未??

其實佢唔係香港生活得太耐(比d綿羊悶到傻)之故...
有時佢只係好想搵人講下自己想講既野o者... 應該係無惡意既!!!
佢而家都係blog開左條thread, 佢有地方可以比佢up餐 ...
我冇野架....只係我太耐係呢度冇搞過事咋

多謝阿lu代佢解釋

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-5-24 12:32 發表
飲品對廣東話o既寸字唔係好了解, 佢表達能力有限, 表達唔到我 九唔搭八 o既行為.
知啦.....袋鼠國既高人 :bird:

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 14:07 發表

你話多多定果位呀?
如果係多多林過林柿, 我非常唔認同
不過如果係多多比人串, 我就10級撐佢
驚驚...  使唔使以身相許

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-5-24 16:47 發表

籃球場果篇係見冇人答佢, 同情佢又好, 想帶起d人答佢又好, 想比佢有地方發揮佢籃球技術又好, 完全係一個 offer, 因為要冇老飛又唔洗比錢打波, 在深圳唔會有. 我果度有保安睇場, 我出一聲mug野朋友都可以去玩, ...
乜叫惡意呀中產人仕....你答人'咁有把炮就自己起一個呀'....咁係乜回覆呀
有人踩親你條尾呀...答人問題又唔到題...係你個角度睇地球同月球都可以
無距離架呀版主

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-5-24 18:06 發表

你真係死腦筋 唔傻笑啦, forum 本來就係觀點與角度,'咁有把炮就自己起一個呀', 係一個 resolution against 你缺乏觀點與角度o既觀念.

今日地球同月球有距離, 只係科技成熟o既問題. 今日o既電腦就差不多係 ...
散啦....真係9唔搭八

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 18:23 發表

收工~~唔好re佢喇, 唔係你就eq低呀
咁我re你啦.... 唔好再圍佢喇...唔係等陣比人佢虐畜

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 18:22 發表

多, 算啦, 呢個人講d野好好笑, re佢都費事
人地係問:
我想問如果我9月去台灣, 但唔知去台灣ge北, 中定南好, 想問問大家有乜好提議

你就答人:
台北有地下鐵 (捷運) 好難迷路

你o既理解能力有 ...
記住話佢聽層樓冇門架...住左冇得走架

係咪衰呢....搞到人地走左...冇得玩囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。