推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

50 12
發新話題

新手初次叫雞有咩步驟?

新手初次叫雞有咩步驟?

新手初次叫雞有咩步驟?

地點有咩介紹?最好九龍∼∼

方式有甚麼?一樓一是怎樣的?想要後生的,有其他嗎?

費用是多少??要貼士嗎?

幾點開始有?時間幾奈?

有甚麼其他要注意的?

thank you~~~~~~~~~~

:lol:lol:lol

what are you laughing for??

I DON‘T KNOW。。。

引用:
原帖由 morikanekkk 於 2007-6-27 17:17 發表
新手初次叫雞有咩步驟?

地點有咩介紹?最好九龍∼∼

方式有甚麼?一樓一是怎樣的?想要後生的,有其他嗎?

費用是多少??要貼士嗎?

幾點開始有?時間幾奈?

有甚麼其他要注意的?

thank you ...
去 苯蘭街馬圈, 即係旺角上海街與豉油街交界一帶
最好夜晚10點後(不過我自己就下晝5點去),
果度有好多馬檻, 你想方便就自己上去(建議就在交界位果d隨意一間), 你一上到去佢地會問你要咩類型, 例如, 北姑, 馬拉, 泰妹, 鉈地等, 你要講清楚你有咩唔要口既有咩要口既(例如一定要後生, 一定要瘦之類, 但其實講左等於無講...)
收費由350-500 左右, 你係可以問清楚先, 香港呢方面服務係ok
d女會成排咁來, 你睇過唔arm. 就唔好怕, 話"唔arm wo", 我建議你一定要記著一d雖然唔arm 但係都可以勉強的女, 之後會再有女上來, 我建議你最多"丁3次" , 如果真係3次都無, 就要回憶一下剛才有無d係得口既, 如果真係食唔落...可以叫佢叫d 越南, 泰妹上來看看...
其實 越南, 泰妹比 現今在香港苯蘭都好
你可能會問 咁咩女先最好, 我會答咩女都好, 鉈地唔好

跟著呢, 選左之後, 入房 佢會同你沖涼, 沖完吹, 吹完做
套果度會有, 如果你唔放, 你自己買去都得
記著
1. 雖然香港玩係好安全, 但係貴重野就唔好帶去啦
2. 吹都要帶套, 因為佢個口有少少損左, 一樣可以感染你, 而中愛滋的人好多都係因為吹時無套中招!
小費係唔需要比口既

你由入房開始計, 總共45分鐘時間, 射唔射到都好一定要走

只限一發, 你如果想2發要比多一次錢

你有咩特別招式(sm除外), 如老漢推車, 狗仔式, 即管叫條女做, 條女一定會配合你

做完我建議你自己沖個耐d口既涼, 洗乾淨你所有地方, 因為馬檻係公眾地方都係好多細菌(你可以叫條女走先)

出到去就比錢

=============================
不過我建議你, 唔好自己走上去馬檻, 因為如果d女真係唔得, 都幾煩, 你可以企口係街度望, 你會見到一d化農壯口既女走來走去, 你睇多幾轉就會知邊d係雞, 如果你唔sure係咪, 跟著佢, 佢一係去休息, 一係上馬檻, 上馬檻口既重唔係?

到你能分別邊d係雞時, 睇arm, 就行上去問"係咪做架", 佢會問你去邊間, 你話是旦啦, 叫佢行你前面, 之後同上。

如果睇arm一個好想要但又上左去馬檻, 口係街等一等 睇佢會唔會落黎, 唔落黎你上去, 佢應該同人做緊, 你同d工作人員講番想要頭先果條女, 你一係落低電話, 做完call你, 一係口係間房等, 一係問左條女叫咩名, 一陣再上黎mark佢, 你自己就再落街睇下有無更好口既
======================================

一樓一, 後生條唔好去, 因為果d女比較大年紀, 不建議

兄弟介绍的好详细。不过重点还是吹的时候一定要带套,出来玩,安全第一!

引用:
原帖由 morikanekkk 於 2007-6-28 01:17 發表
新手初次叫雞有咩步驟?..
Take off your clothes la.

多謝上面大大既提醒  thx

I wanna to know this
I wanna to do

引用:
原帖由 windfire 於 2007-7-14 18:30 發表

果度有好多馬檻, 你想方便就自己上去(建議就在交界位果d隨意一間), 你一上到去佢地會問你要咩類型, 例如, 北姑,  ...
very very helpful post,
thanks brother so much

I  DON'T KNOW

Can We do french kiss with the girls?

引用:
原帖由 dannz016 於 2007-9-5 19:33 發表
Can We do french kiss with the girls?
Depends on your skills lor!

多謝上面大大既提醒  thx

引用:
原帖由 windfire 於 2007-7-14 18:30 發表

果度有好多馬檻, 你想方便就自己上去(建議就在交界位果d隨意一間), 你一上到去佢地會問你要咩類型, 例如, 北姑,  ...
你好詳細呀~~~廿幾歲去叫係咪人地會覺得你好怪,會玩嘢?

thanks for sharing

引用:
原帖由 Avater 於 2007-7-13 16:18 發表
knock on the door, see if she is ok, take off your clothes, shower, fxxk, wear back your clothes, pay, leave...
bingo, perfect answer !
Go Go Go Go Go Go !  ! ! !

回復 #7 windfire 的帖子

Vey good information.

2. 吹都要帶套, 因為佢個口有少少損左, 一樣可以感染你, 而中愛滋的人好多都係因為吹時無套中招!

Totally agree with you.    thanks for sharing your experience~
Zheat

引用:
原帖由 garycheung 於 2007-7-18 16:23 發表
兄弟介绍的好详细。不过重点还是吹的时候一定要带套,出来玩,安全第一!
Totally agree with you!

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。