推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

50 12
發新話題

新手初次叫雞有咩步驟?

回復 #16 peninsula 的帖子

You kiding ! 吹都要帶套, 因為佢個口有少少損左, 一樣可以感染你, 而中愛滋的人好多都係因為吹時無套中招!

引用:
原帖由 dd168 於 2008-2-7 07:08 發表
You kiding ! 吹都要帶套, 因為佢個口有少少損左, 一樣可以感染你, 而中愛滋的人好多都係因為吹時無套中招!
咁又唔係呀, 安全 D 好..................

just wake i ja ma

应该多谢6楼的朋友提醒啊。

thxthxthxthxthxthxthx

good....thx for your sharing....

nice, thanks alot~~

super thanks~......

hey

i don;t suggest go to MK
too dangerous man
go to causeway bay

引用:
原帖由 smart_hoyin 於 2008-5-13 23:32 發表
i don;t suggest go to MK
too dangerous man
go to causeway bay
which street???????????

wow thats very good advice!

go to hong kong island~~~~~~~

good advice for brother

引用:
原帖由 windfire 於 2007-7-14 18:30 發表

d女會成排咁來, 你睇過唔arm. 就唔好怕, 話"唔arm wo", 我建議你一定要記著一d雖然唔arm 但係都可以勉強的女, 之後會再有女上來, 我建議你最多"丁3次" , 如果真係3次都無, 就要回憶一下剛才有無d係得口既, 如果真係食唔落...可以叫佢叫d 越南, 泰妹上來看看...
其實 越南, 泰妹比 現今在香港苯蘭都好
你可能會問 咁咩女先最好, 我會答咩女都好, 鉈地唔好
點解c hing 會覺得"鉈地唔好"o既? 係質素差o的o丫, 定係服務差呢?

廟街走地雞150~200 1/2 hr.

回復 36# 的帖子

MK同CWB囡有咩分別呀?!?!??!R哂頭???!?!!

thx for sharing~~

回復 1# 的帖子

I want to know too......

回覆 1# 帖子

首先講明禾5喺揾交嗌,只不過喺好奇;身為超級會員,有發過 2百幾帖子,重有千幾分同7百幾金錢,居然5識xx,問有咩嘢步驟?要問各c兄,一樓一是怎樣的?費用是多少?要貼士嗎?...............有甚麼其他要注意的?

禾5知嗰的問題喺真定假?請各位c兄比啲意見。小弟如有得罪各位,在此謝過。
山旮旯

最緊要梗係.............除褲啦

引用:
原帖由 81tkhk 於 2008-9-21 02:26 發表
回覆 1# 帖子

首先講明禾5喺揾交嗌,只不過喺好奇;身為超級會員,有發過 2百幾帖子,重有千幾分同7百幾金錢,居然5識xx,問有咩嘢步驟?要問各c兄,一樓一是怎樣的?費用是多少?要貼士 ...
準確捕捉,而回復勁詳細的 WILDFIRE 師兄則反而只係初級會員。有趣、有趣!

不過師兄你可能沒有留意此超級會員的註冊發問距離你回帖的日期。

我估計此超級會員都是 "Thanks for sharing" 派的。我都要講明"禾5喺揾交嗌。"

真係要多謝 WILDFIRE 兄的詳細解釋及提醒!  

多謝大大既提醒, 謝謝!

thanks for very helpful sharing!

引用:
原帖由 morikanekkk 於 2007-6-28 01:17 發表
新手初次叫雞有咩步驟?

地點有咩介紹?最好九龍∼∼

方式有甚麼?一樓一是怎樣的?想要後生的,有其他嗎?

費用是多少??要貼士嗎?

幾點開始有?時間幾奈?

有甚麼其他要注意的?

thank you~~~ ...

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。