推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

誠邀各兄弟透過集合力量推介銅銅,並以公平公正報告推旺尖沙咀發利大廈

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 16:42 發表

可試發利04巷Suki,但不建議按摩.然而若師兄金銀滿屋,又想多些時間溝女,絕對可以一試.

此外, 03巷除銅銅仍休假以外,其他辦事處已齊人,不妨逐一試試 (真入屋去馬而不是只按鐘睇囡)
Thank you very much!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 17:08 發表

蛙蛙, 我未知! 因為今日打風我沒有外出,所以未試彤彤.

Mat Mat曾試搵銅銅, 應該可作比較.
Matt Matt,

Please draw a comparision report between 彤彤 and 銅銅. Thanks.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 16:42 發表

可試發利04巷Suki,但不建議按摩.然而若師兄金銀滿屋,又想多些時間溝女,絕對可以一試.

此外, 03巷除銅銅仍休假以外,其他辦事處已齊人,不妨逐一試試 (真入屋去馬而不是只按鐘睇囡)
johnny,

suki係04巷咩室?

引用:
原帖由 cheuk 於 2008-6-26 01:56 發表

johnny,

suki係04巷咩室?
Sorry,原來寫錯名, 應該是Yuki
避免總版主難做, 所以不便詳述. 請各兄弟自己上1X1看.
cheuk兄, 我會另PM給您.

support. go! go! go!

噚日到羅湖按摩兼偷食(只怪銅銅一直仍未上班,所以身痕兼心癮),回程喺尖沙咀落車.雖然已經飽囇,但由於好奇,所以上發利六樓望望,兼到四樓飲湯同到馬會買Mark 6.

一到3巷只見A房囡喺C房打牙較, 一見我眼望望,立即<溝通>我. 兩個囡樣同身材都唔錯,過去曾試兩人嘅床上服務都幾好,又肉緊.如果唔係已經出囇貨,都會試吓逐一搵囇佢哋. (過往有足夠彈藥啲囡又唔係全部得閒,而家佢哋方便,小johnny又只顧住瞓覺!!真可惜!!!) 但最抵死,係我一走開, 立刻有幾批兄弟操到,只見3 巷隨即fully occupied. 𡃇! 發利旺咗咪變成搵食難啲!!!

由於嗰啲無囡嘅兄弟轉到4巷搵食, 我既然無力,人又多, 所以只係為各兄弟按鐘點相, 確定上次偶遇嗰位囡囡喺A房. 一於遲些去試吓!!!

跟住到四樓飲清熱湯水才落樓.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 17:08 發表

蛙蛙, 我未知! 因為今日打風我沒有外出,所以未試彤彤.

Matt Matt曾試搵銅銅, 應該可作比較.
Johnny 我諗攪錯, 發利6/F我以前相當熟. 我清楚的不曾試過搵銅銅 (you know I have good 數據庫!) , 甚至還沒印象見過, 銅銅之前發利有另一個名稱? 哪一個單位?

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-27 11:16 發表

Johnny 我諗攪錯, 發利6/F我以前相當熟. 我清楚的不曾試過搵銅銅, 甚至還沒印象見過, 銅銅之前發利有另一個名稱?
No la........... Tung Tung is her only "art-name". I reckon.

發利 6/F so far 試過如下, 次序顛倒:

發利 604 C Wendy (離開)
發利 604B室婷婷 (搬到天文)
發利 604室D房 Yuki (still there)
發利 603室B房 小曼 (放 long 假中)
發利 603室E房 Rainbow (搬到 B房)
發利 603室 D房 柔柔 (退役)
發利 604室D房 婷婷 (退役)
發利 603室C房 – Jess (離開, now 喜利婷婷 moved in)

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-27 11:43 發表

發 ...
對不起,原來Matt Matt 沒有試搵銅銅. 我衰咗啦!!! 之後當銅銅再返工,建議Matt Matt去試試銅銅既按摩功力!

新手報到!
用左好耐睇哂成個Page.

Johnny兄 同 麥兄真係玩轉發利....
利害利害..

[quote]原帖由 麥迪文 於 2008-6-27 11:43 發表

發 ... [/quote

仲有個叫 cha cha
唔知係邊呢

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-28 01:38 發表

對不起,原來Matt Matt 沒有試搵銅銅. 我衰咗啦!!! 之後當銅銅再返工,建議Matt Matt去試試銅銅既按摩功力!
so far 我都係試過小喬同婷婷, 銅銅一直都未有機會, 之後會再試

睇左咁多位師兄的報告,今日上左去發利,本來諗住睇下有無機會搵到銅銅.無就到時再算.14:00上到6樓603D應該就係銅銅...不過大失所望.603D, 603E, 603F已經無囡囡係到.因為見到根本就無掛歡迎/稍後再來.603就只係得A, B(Rainbow,600蚊60mins), C(婷婷, 550蚊,80mins), 再睇睇604.全部都係"稍後中"小弟都係想按多過想做.就入左婷婷.中女一名.C Cup大假波一個.地方幾干淨.按的手勢唔錯.按到我個背拍拍聲. 服務都叫幾好.又幾健談.最衰就係老左d同埋個樣真係殘.
Part2 做野好勤力,好似比人強姦咁.由頭到尾我都係訓係到比佢係咁轉姿態搞我.
550蚊感覺上唔係好抵.

引用:
原帖由 barracuda 於 2008-6-28 13:55 發表
原帖由 麥迪文 於 2008-6-27 11:43 發表

發利 603室B房 小曼 (放 long 假中 ...
陀地 Cha Cha 比原來的604室D房 C9 婷婷更早離開發利!

P.S. 那個退役婷婷不是現在這個婷婷.

回復 #340 麥迪文 的帖子

Matt Matt:

Anything special about Rainbow.......? I plan to visit her if good.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-30 11:58 發表
Matt Matt:

Anything special about Rainbow.......? I plan to visit her if good.
Rainbow 聽說有d脾氣, 可食用類, 我試過兩次不錯.舊 reports 第83次 and 第88次 report 僅供參考,不應儘信!

第83次usb/141 之旅 – 發利 603室 E房 Rainbow 7 July 2006
話說上星期五下午休息, 準備好星期六去搬家, 回家前......響應孤兄呼喚先去消費. 計劃好路線目標,真係好鬼死好運, 特登小弟上發利先, 第一目標有空, 終於可看見E房 Rainbow, 小弟注意 Rainbow很久, 時間唔 match看不到, 到目前為止 page 287得一個 (JR 鴻運rainbow),Player 和艦長冇出 detail報告,好鬼死感興趣.

Rainbow非年輕女女, 短髮、保養幾好, 有女人味, 大胸球員 (和發利婷婷有得 fight), 入閘問我做什麼,Rainbow說全套一齊去沖涼. 由於晚晚瞓得5粒鐘, 所以決定做 BM + 冰火, 其實小弟下午有時間, 考慮去吃多一餐 141.

Part one 踩背先唔錯, then dup力度都幾夠,  不要有太高要求, Rpp 相對就冇乜驚喜, 好鬼死好傾.
Part two先擦爽身粉, 用對巨胸上上下下正面背部 BM, Rainbow身材白滑相當好, BM有水準, 其實小弟有忍不住問可否改全套, Rainbow說今次試冰火, 下次再試全套 la,  一會兒, 冰火大概因為小試幾 OK, Finally 夾腸腸, “乳交” game over. 對 Rainbow 有一個好印象, 時間 match有機會一定番食.

Rainbow 又請我一起吃`冷凍南京鴨頭’, 佢說D姐妹送, 小弟問南京D姐妹…….又給小弟估中係誰, 下次需要去多謝那相好, 好好食呀!

第88次usb/141 之旅 – 發利 603室E房 Rainbow 31 July, 2006 番食
話說上午計劃好路線目標, 12:45 去立信, 沿 15, 14, 13, 9  走, 目標沒有開 or 有客, 13/F許多兄弟 tim, 走金巴利道 and天文 2 ~ 4, 幾乎沒有開, 走 香檳大廈AB, 目標沒有開 or 有客, finally 上去發利 6/F, 走廊遇見 Rainbow, 經過小曼房顯示”有客”, 以為小曼明天回來 tim.

Part one 踩背推油 dup OK, Then 冰火, 吹時小弟右手打Rainbow左邊籃球, 小弟右腳向上挪動”失”撞右邊籃球, 冰火完Rainbow記得小弟上次講下次聚試全套, 上大床, , Rainbow 光禿禿大胸小小肥肚 (acceptable), 首先女上, 籃球彈下彈下好 sexy, 一會兒換post, 小弟雙腳分開坐床, 面向Rainbow (無咀咀無車輪) 抓緊臀部控制速度和角度搖, 一會兒小弟轉坐床側, 懸 Rainbow于空中繼續,一會兒 then 左腿上我右腿彎, 右腿上我左腿彎, 抱住我的脖子, 使 “天外飛仙”一式, Game over. Rainbow祇有小聲呻沒有出聲講話.

離開經過小曼房顯示”有booking”, 諗起D食野, 特別行慢D頭往上看, 這時小曼突然開門, 我進裡面, 小曼果然從南京帶來`冷凍南京鴨頭”送給我, 感動莫名哦!

相關搜索目錄: 香檳

今午剛好有工作要到九龍, 當然借機蛇上發利六樓逛逛. 哈! 竟又看到奇景 ... 三巷C房新囡串門子到F房, 一時間室內四峰直插雲霄. 由於至愛銅銅仍未開工,身痕之下便一試C房婷婷.

囡囡雖然遊說試按摩, 但因一心要搵銅銅,所以只是ML. 新囡樣貌斯文, 身材不錯,而吹及掃PP部份都中規中擧, 熱情程度都明顯投入. 覺得兄弟們都可一試.

事後心思思試聯絡銅銅, 終可聯絡上佳人. 銅銅表示如無意外,最遲星期五可以上班,正! 若快的話, 明午晏些已可出現! 由於今天已出,所以都係預約了星期五才見銅銅.

Brother Johnny,

Are you sure that Tung Tung has returned to work again? I really miss her, I haven't seen her for more than one month!

昨天終於如願再見銅銅 . 數來原來已有個多月末見佳人!

可能很久末見, 只覺銅銅樣貌靚了 , 而身材較放假之前FIT . 銅銅也表示腰比以前瘦,但胸就略細小小,她說可以是之前稍肥!
二話不說,先由雙手遊遍銅銅全身,真的滑溜如前.而可能因為休息完畢,眼睛水靈靈的,引死人啦 !

一邊按摩,一邊閒聊. 我一直喜歡和銅銅說普通話,覺得她的聲音很迷 ! 手勢仍然保持, 而由於有足夠休息, 力度較之前更勁 . 至於蘭花手掃Pat Pat , 我依舊覺得舒服 .充足不欺場的按摩令我差點睡著 ! 當銅銅笑問是否仍然做全套時,我幾乎因剛睡醒而答不上口 !!!

儲了兩天彈藥,加上小Johnny太長時間末見小銅銅, 一見叢叢芳草, 小Johnny早已奮起致敬 ! 前前後後,左左右右,多角方向均和銅銅做勻! 銅銅真的很易動情 ,久末聽聞的嬌豔叫床聲令大Johnny心跳加速 ,而小Johnny比以前提早彈盡糧絕 !!! 幸好銅銅於我完事後仍沒有即時落床,反而繼續和我多聊一會 . 要等個多月再見銅銅仍是值得的 !!! 好嘢! 靚女又回到發利啦!

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-2 17:27 發表
今午剛好有工作要到九龍, 當然借機蛇上發利六樓逛逛. 哈! 竟又看到奇景 ... 三巷C房新囡串門子到F房, 一時間室內四峰直插雲霄. 由於至愛銅銅仍未開工,身痕之下便一試C房婷婷.

囡囡雖然遊說試按摩, 但因 ...
Johnny兄, 下午約左天文台某囡, 時間未到時先上發利望下, 見到4巷烏燈黑火, 冇個囡囡係度? 出左乜野事? 業主收樓?

3巷就一樣燈火通明.

師兄終於去了那裡威?

我於星期五見完銅銅之後,在發利樓下剛見Yuki素顏回發利. 所以相信只是4巷囡囡遲返遲走而已 !

Yuki未化妝時和上班後的樣相差很遠 (我曾兩次見過她未化妝時容貌 )! 她的素顏不錯,但真的和上班樣很不同 . 相信和她上班時化濃妝有關. 發利的婷婷, Rainbow, 小喬,Yuki, Suki,均有此悄情況.

至於銅銅, 由於她一直喜歡化淡妝,而我亦見過她剛上班未化妝的樣, 基本上分別不大.(一樣的靚 !!!)

其實囡囡不論化妝濃淡 ,只要好樣, 身材正 ,按摩手勢好 ,做愛肯投入 ,服務態度佳 ,我及小Johnny便覺得滿意 . 各位兄弟意下如何 ?

相關搜索目錄: 化妝

回復 347# 的帖子

To me, Tung Tung is with the best natural looking USB I have ever encountered!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

蛙蛙點解無見你寫搵銅銅嘅報告好耐啦!  剩掛住啲國內娃娃!!!

回復 349# 的帖子

明天可能有機会去探佢.............. 但我遺失了手电連同佢嘅 booking number, 冇得預約, 奈何!

你可否 PM 給我嗎?
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。