推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

可惜!可惜!衰喺隻牙度!同我一樣

回復 #200 cationic 的帖子

北愛竟然o趙低西班牙,真係估佢唔到!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-7 05:28 AM 發表

北愛爾蘭憑住Healy個人獨取3球,完場前10分反超兩度領先o既西班牙3:2!
最後一場斷正冇仇報,輸足噚晚兩注!真黑仔~  
我又係死係北愛到
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-7 05:28 AM 發表

北愛爾蘭憑住Healy個人獨取3球,完場前10分反超兩度領先o既西班牙3:2!
最後一場斷正冇仇報,輸足噚晚兩注!真黑仔~  
cat 兄,都話你要係檑台輸,先至係馬會嬴 ga  ma  

我昨晚係檑台輸左,但係都係馬會嬴啦      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 15:43 發表

cat 兄,都話你要係檑台輸,先至係馬會嬴 ga  ma  

我昨晚係檑台輸左,但係都係馬會嬴啦      
咁下次咪要o係擂台爭第尾

引用:
原帖由 Butt 於 2006-9-7 10:10 發表
北愛竟然o趙低西班牙,真係估佢唔到!
呢個係噚晚大冷門

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-9-7 08:34 發表
可惜!可惜!衰喺隻牙度!同我一樣
唯有望下次搵番!

引用:
原帖由 利記 於 2006-9-7 10:18 發表

我又係死係北愛到
呢個尾關以為穩陣,點知滿地屍骸!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-7 04:11 PM 發表

咁下次咪要o係擂台爭第尾
我暫時以 3 分排第二位(由尾數上)     
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 04:17 PM 發表

我暫時以 3 分排第二位(由尾數上)     
暫時你最低分,破左八分最低紀錄

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-7 04:25 PM 發表

暫時你最低分,破左八分最低紀錄
重有人零分喎  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 04:28 PM 發表

重有人零分喎  
無人晒完零分喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 16:28 發表

重有人零分喎  
豆豆淨計晒冷輸剩果d

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-7 04:34 PM 發表

豆豆淨計晒冷輸剩果d
咁下次又多一個獎啦     

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 04:37 PM 發表

咁下次又多一個獎啦     
仲有九場俾人爭呢個獎,

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-7 04:42 PM 發表

仲有九場俾人爭呢個獎,
妳下次買 6810 咁咪可以同我爭呢個獎囉

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 04:53 PM 發表

我唔信你地啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 16:53 發表

其實今次陪住你晒落C坑仲有休兄同Fai兄兩人。都算係咁啦!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-7 16:57 發表

我唔信你地啦
中兄,豆豆而家唔信我o地xocat潮爆勁team o既成員架啦。

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-7 04:59 PM 發表

其實今次陪住你晒落C坑仲有休兄同Fai兄兩人。都算係咁啦!
最重要係唔中又稱唔鬼中

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-7 05:01 PM 發表

中兄,豆豆而家唔信我o地xocat潮爆勁team o既成員架啦。
點解你離棄左佢地?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-7 05:08 PM 發表

點解你離棄左佢地?
cat 兄唔係離棄左我地,佢伸個頭出水面,呼吸兩下就落番來陪我地 ga  la

引用:
原帖由 cationic 於 7/9/06 16:17 發表

呢個尾關以為穩陣,點知滿地屍骸!
咪係,諗住德國讓四球好危,先至揀隻牙!點知

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-9-7 05:21 PM 發表

咪係,諗住德國讓四球好危,先至揀隻牙!點知
我都係輸係另一隻牙個度,斷左一關,如果過晒 4 關就肥啦        
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 17:42 發表

我都係輸係另一隻牙個度,斷左一關,如果過晒 4 關就肥啦        
唔lok o左呢兩隻壞牙實冇啖好食

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。