推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 04:45 AM 發表
今朝(噚晚)賽事,夠哂戲劇性!夠哂刺激,心臟弱d都死。重心儱蝷h同捷克,鶶怮幓X分鐘,和變贏,執番身彩唔駛輸!但係,白俄羅斯同羅馬尼亞兩場就甯菑洁A亦係最後幾分鐘,贏變和,斷足 ...
cat 兄要係檑台冇分先至會嬴錢    切記  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

終於開齋啦!好啦,可以計數 >>>>>>>>>>

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
結存:$15'000.-
中第5、6注;共派彩金:$2'510.-
現結存:$17'510.-  

詳情:
第5注:主客和 4串1 @$400.-  
2/9 23:15 六11  瑞士(主)@1.35
3/9 00:00 六13  法國(客)@1.38
3/9 02:15 六19  捷克(主)@1.33
3/9 02:45 六27  德國(主)@1.40
贏派彩:$1'387.-;除本贏:$987.-

第6注:主客和 5串1 @$200.-  
2/9 22:00 六9  諾定咸森林(主)@1.62
2/9 23:15 六11  瑞士(主)@1.35
3/9 00:00 六13  法國(客)@1.38
3/9 02:15 六19  捷克(主)@1.33
3/9 02:45 六27  德國(主)@1.40
贏派彩:$1'123.-;除本贏:$923.-

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-3 04:52 發表

cat 兄要係檑台冇分先至會嬴錢    切記  
咁都幾惡搞

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 05:07 AM 發表

06~07年度足球投資
---------------------------------
現結 ...
恭喜恭喜

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 05:15 AM 發表

咁都幾惡搞
一D都唔惡搞
最緊要你係想要分定要錢

你每次係擂台度特登買輸的一方, 我地永遠買相反, 你也早了明燈,
咁都一舉兩得

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 05:15 AM 發表

咁都幾惡搞
ME TOO
......!

引用:
原帖由 cationic 於 3/9/06 05:07 發表

06~07年度足球投資
現結 ...
恭喜 cationic 兄同中兄

馬會錢齊齊拎

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-9-3 07:06 PM 發表

馬會錢齊齊拎
你會唔會問馬會佢扣多你半個盤條數呢

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-3 10:11 發表

一D都唔惡搞
最緊要你係想要分定要錢

你每次係擂台度特登買輸的一方, 我地永遠買相反, 你也早了明燈,
咁都一舉兩得
咁都俾你諗到

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-9-3 19:06 發表

馬會錢齊齊拎

引用:
原帖由 紅豆沙 於 3/9/06 19:49 發表

你會唔會問馬會佢扣多你半個盤條數呢
我唔買讓球盤!多數主客和同波膽!唔識計數呀!

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-9-3 08:01 PM 發表

我唔買讓球盤!多數主客和同波膽!唔識計數呀!
哈哈哈!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-9-3 12:38 PM 發表

ME TOO
輝兄,有 cat 兄呢個明燈係度,冇有怕啦        
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-3 10:25 PM 發表

你唔早響

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-9-3 07:06 PM 發表

馬會錢齊齊拎
馬會錢齊齊拎      

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-3 22:25 發表

做o左燈神,咪永遠無機會高分過豆豆囉

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-4 03:46 AM 發表

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-4 03:46 AM 發表

唔使怕,你係燈神,大把兄弟爭住鍚晒你      

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 12:19 發表

唔使怕,你係燈神,大把兄弟爭住鍚晒你      
喂中兄,咁講咪即係暗示......我基o架o羅!

有冇人呀?))))))))))))))))))))))))

我想問你地有冇有線電視?
睇唔睇到,點解睇唔到既?知唔知咩事?
唔該!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-4 21:39 發表
有冇人呀?))))))))))))))))))))))))

我想問你地有冇有線電視?
睇唔睇到,點解睇唔到既?知唔知咩事?
唔該!
噚晚好早訓o左。
睇唔到有線有3個可能性:
1. 個解碼器壞o左。耐心d打熱線電話:21128899(成日冇人接聽)找有線派人維修。
2. 線路問題。可能而家已經好了。
3. 合約到期冇理佢,俾人cut o左條線。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

隨住上周六o係歐洲杯外圍賽贏波打開缺口,周中還有好幾場歐洲波賭。咁,一於乘勝追擊,收復失地!呢次我度o左兩注「中碼」o既6串1波攬,注碼係$500一條。

06~07年度足球投資
2注共投資:$1'000.-
結存:$16'510.-

第9注:主客和 6串1 @$500.-  
6/9 23:30 三3  蘇格蘭(客)@2.50
7/9 00:00 三5  烏克蘭(主)@1.25
7/9 01:00 三8  以色列(主)@1.08
7/9 01:00 三9  挪威(主)@1.22
7/9 03:00 三21  英格蘭(客)@1.28
7/9 03:15 三23  西班牙(客)@1.22

彩金:$3'215.-;除本穫利:$2'715.-

第10注:主客和 6串1 @$500.-  
7/9 03:00 三22  法國(主)@2.10

彩金:$2'700.-;除本穫利:$2'200.-

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 06:31 AM 發表
隨住上周六o係歐洲杯外圍賽贏波打開缺口,周中還有好幾場歐洲波賭。咁,一於乘勝追擊,收復失地!呢次我度o左兩注「中碼」o既6串1波攬,注碼係$500一條。

06~07年度足球投資

一於支持,齊齊收錢  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 10:50 發表

一於支持,齊齊收錢  
齊齊收錢!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 06:31 發表

06~07年度足球投資

北愛爾蘭憑住Healy個人獨取3球,完場前10分反超兩度領先o既西班牙3:2!
最後一場斷正冇仇報,輸足噚晚兩注!真黑仔~  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。