推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
各位阿嫂的身材真係頂呱呱...
睇到小弟既小弟舉旗至敬

回復 238# 的帖子

反而i like有d毛毛ge,原諒我重口味

引用:
原帖由 shuns 於 2012-12-14 16:17 發表
反而i like有d毛毛ge,原諒我重口味
師兄, 點會重口味呀, 其實我都like有少少毛架, 尤其是見到d新移民中女就真係想走埋去奶佢格肋底呀

所以呢............ 人妻就是有韻味!!! 一種特別的韻味, 令人扯旗陰敬

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-14 00:16 發表
.....POST D 肥腿相, 不喜勿插

如果多人LIKE就POST大蘿相......
抱歉,要大插!肥腿力夾你JJ一定好興奮! 期待大蘿相.

大家最喜歡老婆穿什麼顔色的Bar!我最愛大奶老婆仔穿紫色。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-14 23:40 發表
大家最喜歡老婆穿什麼顔色的Bar!我最愛大奶老婆仔穿紫色。
堅挺乳頭,
最好黑色紅色的

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ec31785 於 2012-12-15 00:08 發表 好堅挺乳頭, 好啜。最好黑色紅色的。
紫色,正魽I好想一啖啜落你老婆對大奶,一邊用手渣弄

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-15 00:18 發表

紫色,正魽I好想一啖啜落你老婆對大奶,一邊用手渣弄
請對老婆大奶大力渣弄.

師兄比我隊@定大大力 !!  亞嫂好吸引 !

引用:
原帖由 laichikwok88 於 2012-12-14 13:14 發表
師兄....阿嫂既絲襪相我好LIKE呀....發多幾張大相架....
老婆都記得laichikwok ching 喎
難得你LIKE, 就比多張你地下啦
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 bambihappy 於 2012-12-15 05:12 發表
師兄比我隊@定大大力 !!  亞嫂好吸引 !
師兄, 隨便大大力!
亞嫂乳頭硬, 加相..

引用:
原帖由 ec31785 於 2012-12-15 00:28 發表 請對老婆大奶大力渣弄.
你老婆對大奶真系極品......

飛嫂 patpat so sexy

so nice, thx for sharing
引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-15 17:51 發表

老婆都記得laichikwok ching 喎
難得你LIKE, 就比多張你地下啦

今晚好熱,見大奶老婆仔著住黑色小背心訓覺,忍不住拍了,重拉開對大奶出來。。。。

無開燈,效果麻麻。。。。。。

呢個 post 唔得了,一定要支持下∼∼∼∼

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-9 15:41 發表
老婆同人玩SEX CAM比我錄底了
嘩!!! 我都想同阿嫂玩sex cam

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-16 16:29 發表
今晚好熱,見大奶老婆仔著住黑色小背心訓覺,忍不住拍了,重拉開對大奶出來。。。。
阿嫂在家唔戴bra, 抵讚

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-11 09:50 發表
哈哈,正丫。我老婆仔間5中也會甘的,多數是我要連續幾晚開OT,她便會send張奶相給我打氣。而我一般都會save系手機,因無樣。但有次比個同事發現,因他見過我老婆知道是大奶人妻,便追問是否阿嫂,我話你自己估喇,重 ...
嘩!師兄, 做你友人咁著數!!!!! 我都想有張友人人妻相來打JJ

相關搜索目錄: 手機

回復 266# 的帖子

引用:
原帖由 thomashappy 於 2012-12-17 10:37 發表

阿嫂在家唔戴bra, 抵讚
老婆在家唔戴bar是很平常的事啊 (我相信大部份人妻都是的). 我有D朋友個老婆在家只穿連身睡衣, 連內褲都不穿的.

引用:
原帖由 何海建 於 2012-12-17 13:04 發表
support c-hing! 你老婆對大奶真系極品
夏天時, 大奶老婆仔所穿的小背心更小巧, 兩條幼帶的, 成日一烏底身整野就成對奶走出來, 睇到我九硬硬

引用:
原帖由 thomashappy 於 2012-12-17 10:47 發表

嘩!師兄, 做你友人咁著數!!!!! 我都想有張友人人妻相來打JJ
其實那次是意外, 原意沒想過被人睇的, 那次陰錯陽差被同事發現, 好彩他是比較老友的, 無如果唔係就大獲. 我話唔係我老婆仔, 不過不要外傳.
所以他都是估估下, 但他堅信係囉, 之後他成日借題話借我電話用, 正衰仔........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。