推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
老婆個波!唔知有冇師兄想大大力揸下呢??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 +60 讚!好波! 2012-12-19 22:55
  • 飛哥 威望 +50 讚!好波! 2012-12-19 22:55
  • 飛哥 體力 +50 讚!好波! 2012-12-19 22:55

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-17 00:29 發表
今晚好熱,見大奶老婆仔著住黑色小背心訓覺,忍不住拍了,重拉開對大奶出來。。。。
又大又
堅挺,   好奶好奶。

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-17 17:29 發表
老婆個波!唔知有冇師兄想大大力隊U呢??
師兄, 想大大力隊U老婆個 lin, 大大力謝謝分享

吾單只想大力間A重要大力啜添!

我最想你地大大插添吖

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-17 16:56 發表

老婆在家唔戴bar是很平常的事啊 (我相信大部份人妻都是的). 我有D朋友個老婆在家只穿連身睡衣, 連內褲都不穿的.
真係好平常! 你得閒望多D對面樓, 有時好多女人唔著係屋週圍走  又或者係廁所打開窗沖涼 (有一排我成日係廁所等個人妻沖涼, 第二朝返工仲要撞到正, 我好自然望住佢對波.......哈哈

各位CHING好似喜歡人妻大波波多D喎!
老婆呷醋啦.... 佢話唔夠人地大, 所以叫我唔好POST

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-17 22:45 發表
各位CHING好似喜歡人妻大波波多D喎!
呷醋啦.... 佢話唔夠人地大, 所以叫我唔好POST
師兄老婆
lin
正, 睇到師兄老婆個lin , 令人

好想大力咬提子}動, 真係驚咬甩個提子加相

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-17 22:45 發表 各位CHING好似喜歡人妻大波波多D喎! 老婆呷醋啦.... 佢話唔夠人地大, 所以叫我唔好POST
吾好嬲,大有大靚,細有細靚!各有各靚!

引用:
原帖由 ec31785 於 2012-12-17 22:58 發表

師兄老婆奶正
lin頭又正, 睇到師兄老婆個lin 頭, 令人

好想大力咬提子燿}動, 真係驚咬甩個提子。加相
亞嫂對奶正D, 又大皮膚又滑, 應該揸上手好正口喎

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-17 23:26 發表

亞嫂對奶正D, 又大皮膚又滑, 應該隊W手好正口喎
師兄, 係好隊, 可是又搓又隋h年, 變成墮lin   

回復 276# 的帖子

一定大大力支持,

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-17 17:29 發表 老婆個波!唔知有冇師兄想大大力隊U呢??
Ching, 你老婆對奶好靚,軟軟的好想渣弄一番

回復 292# 的帖子

比我睇住你一路揸一路大大力從後推佢.......high ......

又貼下先........................

....................................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • skyhose 體力 +5 讚! 2013-2-24 05:35
  • skyhose 金錢 +5 讚! 2013-2-24 05:35
  • skyhose 威望 +5 讚! 2013-2-24 05:35
  • 飛哥 金錢 +70 讚!多謝支持! 2012-12-19 22:56
  • 飛哥 威望 +65 讚!多謝支持! 2012-12-19 22:56
  • 飛哥 體力 +60 讚!多謝支持! 2012-12-19 22:56

引用:
原帖由 我係火星人 於 2012-12-19 00:38 發表 ....................................
你老婆隻西好靚,好想奶下佢!

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 威望 -80 灌水回覆 如有三次 必禁言7天 2012-12-19 23:00
  • 飛哥 體力 -80 灌水回覆 如有三次 必禁言7天 2012-12-19 23:00
  • 飛哥 金錢 -80 灌水回覆 如有三次 必禁言7天 2012-12-19 23:00

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-18 23:47 發表
比我睇住你一路隊@路大大力從後推佢.......high ......
ching重有無你靚奶老婆的奶奶相分享, 想睇住來打JJ

引用:
原帖由 我係火星人 於 2012-12-19 00:38 發表
....................................
原來火星人都鍾意找地球人做老婆........... 哈哈, 是否因為地球女人有 球 呢?

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-6 21:54 發表
呢個POST 可能會成為最多野睇既POST .
為左你我回來啦....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。