推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-17 09:07 發表

MCOT?
(not) My Cup Of Tea

THX YOUR EXPAIN
MCOT=MY CUP OF tEA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-17 13:19 發表

(not) My Cup Of Tea
I see....thanks for your explanation

龍泉匯貼士應該多少啊,,有人提供意见嗎

引用:
原帖由 popo123123 於 2007-9-18 01:47 發表
龍泉匯貼士應該多少啊,,有人提供意见嗎
Bro, $100 for 2 "Hours".  You may give bg more if they served you more

試左80返嚟

推則閃避捨...................樣樣齊!
幾好玩
有味道
有..........3.9/4

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-18 23:28 發表
試左80返

推則閃避捨...................樣樣齊!
幾好玩
有味道
有..........3.9/4
你唔手多人地又點會推則閃避捨?
e.......放多左好多喎.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-19 01:30 AM 發表

你唔手多人地又點會推則閃避捨?
e.......放多左好多喎.
佢唔係咁,我邊樹有興趣多手呀
妻不如妾
妾不如偷
偷不如八兜!

試過了夜更30, 原來是滄海遺珠, 銀泉二月轉手時即已加入.
高, slim, 蚾豆, 樣都ok, 三十出頭. 好鍾意笑,指力可幾大, 待佢幫我鬆完後請她轉回酮X手法, 做大髀, 髀筋一樣可以有98, 16那鐘驚喜, 最後十分鐘的鉔仵犮鬙禰騆言妝磞礂畯暆面、蜻蜓.

I did not think that at Silver Spring there is YET ANOTHER  bg that is not old, looks OK, and serves well.之前我仲以為岩我的已試哂

不過聽講日更有兩個新bg加入, 較c9.

可惜夜晚走吾倒出黎  緣慳5 6 7 面tim

引用:
原帖由 fitman 於 2007-9-20 19:18 發表
可惜夜晚走吾倒出黎  緣慳5 6 7 面tim
你晒命呀, 仲話自己剛去hotel食左.

在本星期初又去了,簡短報告一下. 沖完涼入大廳, 問經理有什麼老num得閑? 睇下張野, 一個number都唔Q識, 膽粗粗叫經理介紹中力女. 食完野入房, 原來安排左鴨仔. 頭鐘幾好心機, 骨技起碼above average 啦! 第二粒都好溫馨…… enjoyable! 最後簽單200走人. 總括黎講都ok, 有機會會”番掉”…. 睇骨緣啦! 但如果要求青春無敵就可能唔arm啦!

引用:
原帖由 高射炮 於 2007-9-21 11:55 發表
在本星期初又去了,簡短報告一下. 沖完涼入大廳, 問經理有什麼老num得閑? 睇下張野, 一個number都唔Q識, 膽粗粗叫經理介紹中力女. 食完野入房, 原來安排左鴨仔. 頭鐘幾好心機, 骨技起碼above average 啦! 第二粒都 ...
2仔同38都係早更之中年紀無咁大既中女.
據大家分享資料越多, 顯示會溫馨的技師就越多.

咁有無人可搞得掂早更妹妹129?

我在第6頁POST #160 的個人成績表(BG 各項排名)已updated.

經過整週搏殺 頸梗膊攰  要dup嘅梗吾揾一打  電 suki  mark定發仔 佢都有少許愕然 汉為我實系揾!@  *仔 電左個新look 型象改為較野性及in 但總覺舊頭好d A1房出面走廊重未裝修完 好大陣油味 但較偏僻及少人來人往 所以可以靜靜地訓陣
對發仔有信心 所以沉沉入睡 佢可能感冒未消 所以力度少許不足 但心机搭夠 不過下次会試第d冧巴 貪新鮮嘛..

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 03:40 AM 發表
後生而多數有r的, 早12, 8, 18; 夜98, 16, 72, 32
上個星期去銀記, 重遊舊地真是幾番新

首先晚更蓮姐已離職。現在的晚間經理是呀Win (幾靚架!)

再做 !^ 手骨有點提升,但都是一般 (40分)
Part2 的溫馨場面及動作較為粗魯,要就住 就住 …

ending $326 + Tips

地方環境還是好的。但差黠親切感。

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-9-27 00:09 發表

Part2 的溫馨場面及動作較為粗魯,要就住 就住 ...
特價鐘鐘錢係316, 唔係326.

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-9-26 16:09 發表

Part2 的溫馨場面及動作較為粗魯,要就住 就住 ...
Part2 的溫馨場面及動作較為粗魯,要就住 就住......
乜佢唔係已經有高人提點過佢叫佢詩文少少咩 ????

....................

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-27 19:10 發表

Part2 的溫馨場面及動作較為粗魯,要就住 就住......  

....................  

...
我唔知你高人指誰, 不過,除了我第一次做佢(果次佢剛正式返工了幾日,話同我係第一次同客有鉔伈鶩斛{)佢還有點生疏粗疏外,以後我同佢既兩次都好詩文,仲好酮X添.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-27 14:04 發表

我唔知你高人指誰, 不過,除了我第一次做佢(果次佢剛正式返工了幾日,話同我係第一次同客有鉔伈鶩斛{)佢還有點生疏粗疏外,以後我同佢既兩次都好詩文,仲好酮X添.
哈哈 ................ 咁就真係同人唔同命,同(姐)唔同柄 !!!!

個高人咪係你囉 "白貓兄"  !!!    很多骨場囡囡經你這位資深

骨場冧客導師指點迷津後,不論招呼同技術都突飛猛進。

真理必勝,正義長存。......

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-27 22:16 發表

哈哈 ................ 咁就真係同人唔同命,同(姐)唔同柄 !!!!

個高人咪係你囉 "白貓兄"  !!!    很多骨場囡囡經你這位資深

骨場U客導師指點迷津後,不論招呼同技術都突飛 ...
多謝誇獎, 不過我無自居是甚麼
同埋,我好多時先U條囡先.

Tried LOCF #( and pay $200 tips

Age about last 30's , slim and look ok
(Some body may say AH moa, but it is not my concern)

Part 1: Very good, 90 mark
Heavy power and accruate position

Part 2: it is depend on you,  Some one don't like this age
it's ok for me.

If feel very tired, I will try in next time.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-27 11:10 AM 發表

...
可能太夜上去, !^冇精神於是....好痛呀 !!
下次早小小上銀記, 同埋多d上離收風

引用:
多謝誇獎, 不過我無自居是甚麼
同埋,我好多時先U條囡先.
佢原來係 "左優仔" , 所以企在係右邊就好d
可惜佢玩高難度 ....... 可憐我的小XX ..... 差d脫皮

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-9-28 00:44 發表

佢原來係 "左優仔" , 所以企在係右邊就好d
可惜佢玩高難度 ....... 可憐我的小XX ..... 差d脫皮

佢次次都企我右邊喎,
可能因我右優,伸右手挽她腰或唧她腳
她就企我右配合.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。