推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 09:51 PM 發表

仲有佢而家留長了甲, r功了得, 如轉去別埸做「機女」可更全面施展, 如有那一日我定去捧場.
她不只腿滑手臂也滑. 就是gf feel較少,否則必成為我尼期 no. 1
都話九巴好過夠生多多聲

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-5 02:39 發表

都話九巴好過夠生多多聲
這個我早就斷言,別忘兩個你都係睇我介紹.
另請睇我post#475.

last tried Bg^^ mid age & a little bit fat
skill are good but forceful, also with VAS
Brother if you very tire or like strength massage, she is a good choice
One more, the food is still very OK. Brother should try it before/after massage

thank you very much
i like this information

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-5 07:38 AM 發表

原來貓兄己發表post#475,大家對睇女尺度相同

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-5 07:38 AM 發表

點會唔記得係貓兄你嘅介紹呀,真心講其實貓兄 D post 好忠肯,慳返唔少錢

agree agree agree

Thanks for your acknowledgement, bros. mpower and fitman.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 10:50 發表

個友人係邊個呀? 仲乜講得咁鬼鼠?

你都好慷概, 做完采耳幫Amy買張外賣單.
AMY 真係撩得我好舒服丫麻 !

那天唔該你幫我電 mark 呀 !

thanks !

引用:
原帖由 stick 於 2007-9-4 10:20 發表
講真﹐聽你地講到我心癢癢﹐真係好想去試下。
但係我個人實在接受唔到毛巾烏糟呢個疑點﹐究竟係咪 recycle ?? 除左果位 JJ炎  o既兄弟外﹐咁多位去過o既兄弟對呢個場d毛巾又有咩意見呢 ??
好老實,香港,澳門,好多桑那都係炒巾,但放心,水池多數場都唔會 。

但房間我就唔知 。

C hing, I'm new.
what's VAS?

尼個係未轉手前(東哥做老闆時)某著舊款工衣的bg.
大家有無印象走廊牆上的小掛畫和照著的小光管?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今個禮拜試咗*仔,廿幾歲重慶妹,手骨屬中柔力,受力嘅C兄未必啱,但係part 2 推油手勢真係好舒服,可以一試。

話唔去唔去,又去左...........唉.............掛住架巴士,又去左...........

今日探翻78, dup時又見26在走廊,嗌佢入尼一齊玩.

Sukie話現已開始走廊牆紙換, 遲些未ぉ蛌漫郱|裝修.

相關搜索目錄: 裝修

今朝早起身, 身痕痕, 11am 走鷒酉泉.
原本想試新
問 12, 話要 2點幾先翻
再問8仔, 又話要12點幾
(唔記得鷕正艄S話, 先打電話)

最後翻 Dup 78, 今次試埋踏背
Dup 完全身鬆哂, 非常之正!

下次一定先打電話mark 定

引用:
原帖由 s_chau 於 2007-9-8 16:36 發表
今朝早起身, 身痕痕, 11am 走鷒酉泉.
原本想試新
問 12, 話要 2點幾先翻
再問8仔, 又話要12點幾
(唔記得鷕正艄S話, 先打電話)

最後翻 Dup 78, 今次試埋踏背
Dup 完全身鬆哂, 非常之正!

下次一定 ...
因為78最勤力.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-8 23:17 發表

因為78最勤力.
其實銀泉仲有邊D囡囡有vas架?,,但夜班桑拿有個職員講睇你有冇運,有冇人試過,我只做過一個有R only

[quote]原帖由 LeeMing 於 2007-9-9 17:54 發表

thx...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 11:40 發表
後生而多數有r的, 早12, 8, 18; 夜98, 16, 72, 32
謝謝.....冇追返d post tim...麻煩哂

[quote]原帖由 LeeMing 於 2007-9-9 17:54 發表

ok

..........................................

銀泉d女女幾好又後生, 間中還有VAS .....
以後pm比猫兄啦….

.......................

以後請多多指教....thx

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。