推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-24 09:16 PM 發表
咁你估八兜呢?
食飽飯,33左右啦!不中不遠

多謝巴打...........

貓兒兄...
(仔又歲呢??

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-24 21:58 發表

食飽飯,33左右啦!不中不遠
低D喇 (如果佢無呃我話).

引用:
原帖由 4g4ms 於 2008-1-24 22:44 發表
貓兒兄...
(仔又歲呢??
你話呢?  

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-1-25 11:14 發表

yes......
ic...then u seat middle row...new the wall side right.
not near the wall side,
but immediately behind the two customers, right in the middle.

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-1-25 11:16 發表
i think *) around 40yo sth ma
quite younger than you think
(according to her)

天寒地凍 落兩絲濕 落左去dup dup 都冇セ客 suki 冇番 得debbie 單打 出黎食埋rice 至走 同老總寒喧好耐至扯  佢重介紹左d夜班dup得嘅bg 揾机会試下

貓兒兄...
who is suki同debbie呀?

引用:
原帖由 4g4ms 於 2008-1-26 22:04 發表
貓兒兄...
who is suki同debbie呀?
日更兩女主任.

日更果然好生意 休息室坐左8成 飲飲食食之余周圍8下 E到有一沐足好...好大又firm.....但吾系個胸 而是見她幫客鍊腳發力時 手瓜賁起 大過我咁滯 睇嚟又一重炮手 應該幾好 揾debbie 8下 原來系易發 各c hing不妨試試 而且當時佢serve一個好熟嘅客 應該好功夫
我自己做双姝之一 夠力水 好心机  下次先揾那住

相關搜索目錄: 飲食
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-27 20:01
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-27 20:01

引用:
原帖由 4g4ms 於 2008-1-24 14:44 發表
貓兒兄...
(仔又歲呢??
i guess aroung 25

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-1-25 03:16 發表
i think *) around 40yo sth ma
貓兄嘅飛佛 点会咁盡呀 慕少艾嘛

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-27 17:55 發表

貓兄麰蒂 N咁盡呀 慕少艾嘛
哎, 飛佛左幾星期就離去,
只得訊息「會把你永遠留在我的心中」
女人最曉得擒住男人心.

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-1-27 19:31 發表

becoz someone told me *) very woman taste..
that why i guess older...i think she around early 30
佢最佳狀態,就似汶琦最佳. 見post #1311.

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-27 17:44 發表
我自己做姝之一 夠力水 好心机  下次先M那住
誰是姝之一?
你唔怕那住丟淡左咩?

下星期会揾番佢 去親非此即彼

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-27 12:53 發表

哎, 飛佛左幾星期就離去,
只得訊息「會把你永遠留在我的心中」
女人最曉得擒住男人心.
so romantic

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-27 09:44 發表
日更果然好生意 休息室坐左8成 飲飲食食之余周圍8下 绩到有一沐足好...好大又firm.....但吾系個胸 而是見她幫客鍊腳發力時 手瓜賁起 大過我咁滯 睇嚟又一重炮手 應該幾好 揾debbie 8下 原來系易發 各 ...
佢serve嗰個客 好 多好多年前經常在碧麗湖撞見

相關搜索目錄: 飲食

猫兄 早更有洒凹的侍應是否叫amy?
夜更冇咁瘦的一個 請問叫セ名??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。