推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-7-31 18:41 發表

使唔使show結婚介子呀 ???
真係幾好figure wor...好想搣tim ...
甚麼k姐...你吹啦...你post的照片都不是同一個人...
我不知道你是女or男的...
剛看到p.18..#516上穿bikini的女生時,發現這位女生是我見過的...
1.人家名字是叫debby
2.她不是你所說的是當甚麼investment bank..她是一位空服人員(空姐)
3.她是百份之兩百是一位台北東區女生,我在想你打的字都是廣東字吧?
至於真正的你是一位男or女又或在bank工作,我都無言..
但如果你說你就是debby的話..你可以証明嗎?
現我就上傳一張原圖....

P.S:不是來亂的..只是看不過眼...如有得罪各位大大的夢中情人就見請原諒囉!!!

相關搜索目錄: Investment 結婚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 kenny7908 於 2008-5-20 20:22 發表

甚麼k姐...你吹啦...你post的照片都不是同一個人...
剛看到p.18..#516上穿bikini的女生時,發現這位女生是我見過的...
2.她不是你所說的是當甚麼investmen ...
Kat 姐擺明撻相架喇
人稱無面人

引用:
原帖由 kenny7908 於 2008-5-21 04:22 發表

2.她不是你所說的是當甚麼investmen ...
我地踢爆左佢好耐啦, 佢衣家都唔敢偷人相了
yeah........

都話kat姐係禾扮law, 而家先知? 屎蠢!
戰神(安全套)蚩尤

To Kenny7908:

你睇怕係嗰D死蠢, 咁你都位, 真係食懵你囉.
戰神(安全套)蚩尤

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2008-5-21 02:15 發表
To Kenny7908:

你睇怕係嗰D死蠢, 咁你都位, 真係食懵你囉.
算喇, 踢爆呢 D 好平常

相關搜索目錄: 電腦
人稱無面人

正喎,有冇多D俾我地睇呀

引用:
原帖由 魔囉西 於 2008-5-21 06:56 發表
正喎,有冇多D俾我地睇呀
呢句最有建設性
人稱無面人

k姐, 你仲未答我, 你識唔識happy姐架, 定係你就係happy姐呀?????

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-23 01:42 發表
k姐, 你仲未答我, 你識唔識happy姐架, 定係你就係happy姐呀?????
Who's that?
人稱無面人

she.com個 like 哥你識唔識? 但禾知阿gump係she.com常客. 呢...慍sp o個d呢?
戰神(安全套)蚩尤

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2008-5-23 11:47 發表
she.com個 like 哥你識唔識? 但禾知阿gump係she.com常客. 呢...慍sp o個d呢?
呢d女人網, 我好少去, 係記得happy姐

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-23 12:32 發表

呢d女人網, 我好少去, 係記得happy姐
又係'衣衣哦哦'o個 d??
戰神(安全套)蚩尤

Why can't  see anything here

Thanks for sharing your pixs, you are sooooo hooooot! I wish to be your part time bF

路個,入來day "hi !"

引用:
原帖由 dove 於 2008-6-1 00:52 發表
路個,入來day "hi !"
喂!! Dove Dove, 你成日都路過謚, ^^ How's it going??
We changed the world we made it ours to hold,
but dreams are made for those who really try,
this losing you is real,but I still feel you here inside.....

Yes!! 拿度再次鰝k國網球公開賽贏埋費達拿......4 屆冠軍, splendid!!
We changed the world we made it ours to hold,
but dreams are made for those who really try,
this losing you is real,but I still feel you here inside.....

會唔會係你有一種挫強扶弱既心態所以先咁support 拿度呀? 不過我都覺得拿度打波好有spirit 既, 費達拿始終都係最強, 雖然上次溫布頓打到最近一局, 但係我覺得費達拿係有佢既planning 既. 最深刻既一樣野就係, 佢拎獎個時著住件白色西裝樓, 證明佢冇咩點出汗la.

d 相好覩,特別ol嗰幅腿好sexy,any more.

回復 #203 kathywonder 的帖子

d相真喺好靚,can you post more again kathy姐

Kenny7908:

Quote:

"使唔使show結婚介子呀 ???
2.她不是你所說的是當甚麼investment bank..她是一位空服人員(空姐)
3.她是百份之兩百是一位台北東區女生,我在想你打的字都是廣東字吧?
至於真正的你是一位男or女又或在bank工作,我都無言..
但如果你說你就是debby的話..你可以証明嗎?
現我就上傳一張原圖....

P.S:不是來亂的..只是看不過眼...如有得罪各位大大的夢中情人就見請原諒囉!!!

圖片附件: 1129160725.jpg (2008-5-20 21:08, 126.52 K)

I have just watched all the pictures but not reading all the messages. Do you mean Kathywonder is not what she (or he) really is?

Thanks!

相關搜索目錄: Investment 結婚

幅圖呢????幅圖呢????

~~ 妳毌用記得欠了我甚麼...因為妳根本是還不了我 ~~

引用:
原帖由 samhk88 於 2008-6-25 13:49 發表
Kenny7908:

Quote:

"使唔使show結婚介子呀 ???
剛看到p.18..#516上穿bikini的女 ...
我抱著睇咸故既心態去看, 如果有老作都唔係問題!

相關搜索目錄: 結婚
keve

好在人]唔介, 人]kat姐都係share佢d! 駛唔駛咁串人呀? 就算係假, 駛唔駛死先?????咁中意串人, 同我鬥串囉, 死台灣仔kenny7908!!  仲有呀, 你d咁鴷x灣cheap精, 係咪真係識人? 抑或你都係老作?? "恰"女人, 你實俾屎餵! 要串, 同我秋兒串囉.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。