推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

講到好似好正咁喎~~~~

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-3 13:09 發表
I'm fine.  Thks alot!! wanna post few photos in sudden.  Hee...
第一幅好o的, 素人look, 淨係對腳都玩撚死ridden啦~~

My new target!!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-7-3 21:17 發表
yes, 入膊衫其實幾蝦人著, 你carry得幾好
oh yeah~~ 行家一出手, 就知有沒有!! 高手中的高手!!!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-7-3 20:28 發表

超, 你唔乸係
lkf?! 好丫, 邊日先?
我都未嫁, 梗係有資格鹹d啦.....
邊日? pm 講啦
yeah........

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 22:33 發表

oh yeah~~ 行家一出手, 就知有沒有!! 高手中的高手!!!
骨架身形真係好fit.......引死人, 希望越post越有

引用:
原帖由 火雲邪神69 於 2007-7-3 15:00 發表
三十零歲有咁既身材...ok 啦, 不過大陸好過佢既大把啦.....唔哂讚得咁'行'!!
Honestly speaking, we dun know when this photo was taken ...maybe 10 years ago ...

Anyway, it still a very good figure regardless of the time ...

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-3 13:09 發表
I'm fine.  Thks alot!! wanna post few photos in sudden.  Hee...
your leg is great ! can u wear 肉色絲襪 take pic next time ?

引用:
原帖由 ridden 於 2007-7-5 03:45 發表

your leg is great ! can u wear 肉色絲襪 take pic next time ?
我都覺得佢身型同對腳都好掂,不過如果加埋對絲襪就更好了。
我最鐘意著裙著絲襪

Port Alberni Bikini

Here's the photo I love most!! Enjoy!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

勁正呀呢張, 個咀好正喎, 成個都正, 雖然個姿勢有少少怪 :-)

睇到我丫

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 10:24 發表
Here's the photo I love most!! Enjoy!!
呢張得好多~~~ 近照影, 第一張!!

姑勿論有無執過相, 可以著得起bikini真係唔少野.

睇埋皮膚身材膚色各樣, overall 我俾呢張相o既model 有 四十幾分.

重有五十幾分因為睇唔到樣!!

如果有樣睇....

一定....

好...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-5 10:33 發表

睇埋皮膚身材膚色各樣, overall 我俾呢張相o既model 有 四十幾分.

如果有樣睇....
...
如果個樣佔五十幾分, 淨係個咀同下巴都有十幾廿分啦

想睇樣, 邊有咁易架

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-7-5 10:37 發表

如果個樣佔五十幾分, 淨係個咀同下巴都有十幾廿分啦

想睇樣, 邊有咁易架
每人都有權比分數, 你理得我比幾多分呢?

你可以比九十九分架!!!

(不過我實串你好撚假)

不過係要將塊面打mask先有神秘感同埋話題.

kathy keeps continue!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 10:24 發表
咁就大家一齊叫Kathy post 多啲相
唔賭唔知事運高 唔嫖唔知身體好

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-5 10:33 發表

如果有樣睇....
...
You wish.....

Kathy

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 11:23 發表

Kathy
We hope you may post more ....

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 11:23 發表

Kathy
其實寫黎寫去o既攪野片段小弟都試過多次, 講得多都有o的悶.

不如你prefer係咩環境or情況之下, 你未試過但又好想搵對手試下呢??

我就真係好想係外國渡假屋(如浮羅交怡等地方), 同初相識o既女人, 赤裸裸咁對住個海, 食完野又會係露台做, 訓醒又走入個spa裡面做, 玩下玩具, 一對一, 充滿新鮮刺激同埋最緊要有感情.

相關搜索目錄: SPA 玩具

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-5 03:46 發表
我就真係好想係外國渡假屋(如浮羅交怡等地方), 同初相識o既女人, 赤裸裸咁對住個海, 食完野又會係露台做, 訓醒又走入個spa裡面做, 玩下玩具, 一對一, 充滿新鮮刺激同埋最緊要有感情.
我試過有幾日响紅海邊既 resort 發生類似既情景,足以一生回味

相關搜索目錄: SPA 玩具

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 11:59 發表

我試過有幾日响紅海邊既 resort 發生類似既情景,足以一生回味
對手係邊個先??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-5 03:59 發表

對手係邊個先??
老婆咯,唔通叫雞叫到咁高成本請佢去咁遠?

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 12:01 發表

老婆咯,唔通叫雞叫到咁高成本請佢去咁遠?
你老婆之外就要叫雞架喇??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-5 04:09 發表

你老婆之外就要叫雞架喇??
同事? 出 trip 去唔倒呢 D 咁 relax 既地方...................

婚外情呢家野我唔會搞

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 12:12 發表

同事? 出 trip 去唔倒呢 D 咁 relax 既地方...................

婚外情呢家野我唔會搞
我地呢d正經男人佢係唔會明架喇

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 11:59 發表

試過係Cebu 間 Resort 度裸晒, 比較喜歡佢用wine淋係我身上. 其實最想試鴾穭什絲R, 一定好正!!

相關搜索目錄: Wine

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 04:24 發表

試過係Cebu 間 Resort 度裸晒, 比較喜歡佢用wine淋係我身上. 其實最想試鴾穭什絲R, 一定好正!!
水中做愛? 我諗好辛苦喎,要出多幾倍力,水又有降溫作用,要多好多 energy 先可以面紅耳熱,勁消脂就真

相關搜索目錄: Wine

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。