推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 12:24 發表

試過係Cebu 間 Resort 度裸晒, 比較喜歡佢用wine淋係我身上. 其實最想試鴾穭什絲R, 一定好正!!
試過係水裡做,不過唔係想像咁好!!!

相關搜索目錄: Wine
唔賭唔知事運高 唔嫖唔知身體好

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 12:26 發表

水中做愛? 我諗好辛苦喎,要出多幾倍力,水又有降溫作用,要多好多 energy 先可以面紅耳熱,勁消脂就真
浴室做愛就試得多, 雖然我衣著open 唶, 但外面做愛真係想試!! (不過都係留返比 my bf.) 其實我既相你地睇得多, 但我既皮膚就比其他女仔差, 可能太多, out-door activity口卦.

What you want!? Can U leave me alone!?

引用:
原帖由 火雲邪神69 於 2007-7-5 13:02 發表

我都試過係一樓一同過件三十零歲既, 人地d皮膚都仲好滑. 好回味.  唔知你又點既呢!!  出薔揪薱"友誼波". 我好勁, 包保勁過你條仔!!  哈....
你玩夠未呀, 我係三十幾歲, 點!! 你鍾意去召妓你自己去齙啦, 唔好咩琣P佢地比! 仲有, 佢地出蟆絨ㄚY當一份工作唶!! 你咁講即係侮辱哂所有女性, 所以....Kathy我睇你唔起!!

You...totally rubbish at all!!

many nice picture....nice.

夏天真係好

有時同bf行山時, 記得有次去"大埔, 三椏村附近, 我同我bf特登行後小小, 你地知我一定會短衫短褲行謚. 係take break 時我地又搞, 講真, 摸得好high!! 正, 好在冇比人睇到!! Hee....

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 05:24 發表
有時同bf行山時, 記得有次去"大埔, 三椏村附近, 我同我bf特登行後小小, 你地知我一定會短衫短褲行鮁啦. 係take break 時我地又搞腬, 講真, 摸得好high!! 正, 好在冇比人睇到!! Hee....
比蚊咬wo....
又可能有蜜蜂tim....

引用:
原帖由 microguy 於 2007-7-5 13:29 發表

比蚊咬wo....
又可能有蜜蜂tim....
Sting 就冇乜, 不過晒黑左囉!! 話哂我bf玩左5年毅行者!! 不過我都玩過兩年, 第一年用左31hrs, 100 km, 第2次(前年)好好多,27hrs, 100km. 所以唔好 Think less of lady, like me.....

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 05:49 發表

Sting 就冇乜, 不過晒黑左囉!! 話哂我bf玩左5年毅行者鮁!! 不過我都玩過兩年, 第一年用左31hrs, 100 km, 第2次(前年)好好多,27hrs, 100km. 所以唔好 Think less of lady, like me.....
咁健康呀...我一次都無

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 05:49 發表

Sting 就冇乜, 不過晒黑左囉!! 話哂我bf玩左5年毅行者!! 不過我都玩過兩年, 第一年用左31hrs, 100 km, 第2次(前年)好好多,27hrs, 100km. 所以唔好 Think less of lady, like me.....
女俠

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 13:49 發表

真係唔可以睇小女仕們
唔賭唔知事運高 唔嫖唔知身體好

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 13:58 發表

女俠
唔好咁講!!  近朱者赤唶, 佢鍾情跑山而自己又有keep住跑開步, 咁跑得到咪跑囉!! 不過Kathy最差既係煮飯..poor!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 13:12 發表

你玩夠未呀, 我係三十幾歲, 點!! 你鍾意去召妓你自己去齙啦, 唔好咩琣P佢地比! 仲有, 佢地出蟆絨ㄚY當一份工作唶!! 你咁講即係侮辱哂所有女性, 所以....Kathy我睇你唔起!!

You...totall ...
唔好嬲, 當佢透明, 無癮佢會走架啦~~

My new target!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 06:03 發表

唔好咁講!!  近朱者赤唶, 佢鍾情跑山而自己又有keep住跑開步, 咁跑得到咪跑囉!! 不過Kathy最差既係煮飯..poor!!
入得睡房已經 excellent

Kitchen can be left for housemaid

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 14:04 發表

入得睡房已經 excellent

Kitchen can be left for housemaid
gotta go and back to work, bye then!!

Kathy!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 06:08 發表

gotta go and back to work, bye then!!

Kathy!!
呢下使唔使回架 ?

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 14:03 發表

我sport真係麻麻, 最叻都只係打羽毛球

煮飯反而ok, 我阿b 好surprise我竟然煮得幾好味
因為我畢嬲都係有媽媽照顧架嘛

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 12:42 發表

浴室做愛就試得多, 雖然我衣著open 唶, 但外面做愛真係想試!! (不過都係留返比 my bf.) 其實我既相你地睇得多, 但我既皮膚就比其他女仔差, 可能太多, out-door activity口卦.
我阿b試過同佢個ex響浮台度做...佢話其實好辛苦

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 06:12 發表

佢都好多野戰經驗喎,唔怪得依家唔肯喇

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 14:12 發表

妳都辭工啦, 同阿b大把時間做..

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-5 12:24 發表

試過係Cebu 間 Resort 度裸晒, 比較喜歡佢用wine淋係我身上. 其實最想試鴾穭什絲R, 一定好正!!
水中其實好難, 會入唔到, 因為"Ju"住

相關搜索目錄: Wine

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 14:17 發表

佢都好多野戰經驗喎,唔怪得依家唔肯喇
唔少囉...

試過...:

後樓梯
巴士
海洋公園纜車
海中心
公園

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 johnkarry 於 2007-7-5 14:29 發表

妳都辭工啦, 同阿b大把時間做..
錢呢....

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 06:46 發表

錢呢....
我出 .................................................................... $2 蚊咁多喇

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 14:50 發表

我出 .................................................................... $2 蚊咁多喇
嘩....多謝晒喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。