推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

好啦,大出血,$20 蚊喇!

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 14:45 發表

唔少囉...

試過...:

後樓梯
巴士
海洋公園纜車
海中心
公園

o甘好經驗應該開番間野戰訓練學校

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 14:57 發表
買dom都未夠啦

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-7-5 15:00 發表

o甘好經驗應該開番間野戰訓練學校
仲有架, 但我唔記得咗...

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 14:10 發表

呢下使唔使回架 ?
你咁樣同攪婚外情係無分別架喎~~~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-5 07:18 發表

你咁樣同攪婚外情係無分別架喎~~~~
講之嘛, 見都無見過, 手都未掂過, 咁都算

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 07:14 發表

買dom都未夠啦
唉, 送埋 dom 喇, 用開乜野牌子呀? 003?

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 15:20 發表

講之嘛, 見都無見過, 手都未掂過, 咁都算
唔駛問我, 你問你老婆就知答案!!!

邊有貓唔食魚, 邊有男人唔想享人之福呀.

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 15:21 發表

杜老師原味, 用開一打果隻個喎

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 15:21 發表

0.03 太窄

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 07:23 發表

杜老師原味, 用開一打果隻個喎
Easy la ! 我屋企都有貨

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-5 15:28 發表

0.03 太窄
我阿b都係咁講

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 15:35 發表

Easy la ! 我屋企都有貨
兩公婆都要?

我已經有兩個女,仲黎? 夠喇

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 15:37 發表
我已經有兩個女,仲黎? 夠喇
1個字: 扎

保留選擇權嘛,唔使下下中出下嘩

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 15:40 發表
保留選擇權嘛,唔使下下中出下嘩
中出啲女仔啲皮膚靚啲

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 07:44 發表

中出啲女仔啲皮膚靚啲
子宮邊䁱吸收架,口爆應該效困好 D,或者顏射當面膜

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 15:51 發表

子宮邊䁱吸收架,口爆應該效困好 D,或者顏射當面膜
我吸收得好好

唔需要mask

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 06:57 發表
出夠 $200! 臨收市中交建同 U-Right 都勁升,分個崩俾你都夠你爆幾次房

勁開心!!!

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 16:19 發表

出夠 $200! 臨收市中交建同 U-Right 都勁升,分個崩俾你都夠你爆幾次房

勁開心!!!
咁唔爭在俾我過埋夜啦

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 16:19 發表

勁開心!!!
#1800 n U-right can go further, try #3993 as well...also very good stock...

1800 咁高都可以一日升 7%+, 呢隻野真係唔講得笑!

627 我已經翻左一翻有多,我覺得起碼 $0.6!

3993 依家入係咪太貴呢? 2626 似覺扺 D 喎?

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 16:36 發表
1800 咁高都可以一日升 7%+, 呢隻野真係唔講得笑!

627 我已經翻左一翻有多,我覺得起碼 $0.6!

3993 依家入係咪太貴呢? 2626 似覺扺 D 喎?
The trend for #3993 will be exactly like #1800...

#3993 should be holding continuously long term... Have a look at its financial ...excellent !

#658 is crazy 96 P/E ...i would rather buy #190 a real "wind power" station firm...rather than #658, just a manufacturer of the wind power gear ..

好,一於等位入 3993!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。