推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

76 1234
發新話題

申請成為成人電影版版主

申請成為成人電影版版主

本人已於本論壇活動己有兩年多時間,其中參與”成人電影版”的貼片活動亦有兩年時間。本人於論壇活動,實為借人地方交友玩樂,有權利亦有義務,故希望參與更多論壇事務,經與現任版主manbo2003商討後,决定申請成為成人電影版版主,以便為論壇多出一分力。

本人每週上網時間如下:
星期一至五:晚上十時至凌晨一時半,
其他時段為不定時上網(視乎本人工作分配而定)。
星期六及星期日:不定時上網(視乎本人休息時間而定)。

治理分版方面,由於本人申請成為成人電影版版主,旨為協助版務,故首要工作為:
協助現任版主,加強執行版規效率。
制止任何灌水,賣廣告行為。
禁止任何含人身攻擊言論。
推動成人電影版規範化(於貼片時加入警告字句、註明轉貼)
註:如在執法上出現意見分崎,會以現任版主manbo2003之意見為依歸。

由於”成人電影版”己有版主在任,故版區的改進需與現任版主詳細商討後,方能發表。

相關搜索目錄: 廣告 成人電影
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

等你好耐啦! 絕對支持! ....咁繁忙既分版你都低得諗
果度有 manbo2003 同你, 我相信一定生意興隆

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-10 22:57 發表
本人已於本論壇活動己有兩年多時間,其中參與”成人電影版”的貼片活動亦有兩年時間。本人於論壇活動,實為借人地方交友玩樂,有權利亦有義務,故希望參與更多論壇事務,經與現任版主manbo2003商討後,貝w ...
有心人

萬分支持

相關搜索目錄: 成人電影

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

好!!好!!以後我就輕鬆D啦,
日後也辛苦晒你播

十分贊成
人到中年兩不勘,
生不容易死不甘.

引用:
巴士大大力撐!!....
唔駛講!!....多謝支持!
引用:
等你好耐啦! 絕對支持! ....咁繁忙既分版你都低得諗
我係個度蒲開,又蛇王左咁耐,有D唔好意思..........
引用:
jimmyboy2102
冇你,我早就放棄!
引用:
好!!好!!以後我就輕鬆D啦,
有冇GAM既演唱會...................

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-10 22:57 發表
本人已於本論壇活動己有兩年多時間,其中參與”成人電影版”的貼片活動亦有兩年時間。本人於論壇活動,實為借人地方交友玩樂,有權利亦有義務,故希望參與更多論壇事務,經與現任版主manbo2003商討後,决定 ...
剩睇政綱就知你處事認真,support   

贊成!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-11 00:40 發表

剩睇政綱就知你處事認真,support   
X2  

絶對支持

師兄肯為 XocatII 出力, 小弟必然支持!   

回復 #1 anakin 的帖子

唔好以為我唔睇成人版就唔知你係邊個呀.......我知你係乜水......我實支持你架......

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-11 16:12 發表

Always Support...............................

Yes!!!!!

Support!!!!!!!!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

大力Support !!!!!!!!!!!!

小 弟 都 支 持 呀 !!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

真係唔企出黎都唔知原來有咁多人點左我相

多謝大家既支持!
今次既申請,我將會係17/7/2007以PM形式正式向大版主申請(同文亦會張貼係呢度);無論今次申請成功與否,我都非常感謝大家既支持!多謝!

引用:
本人已於本論壇活動己有兩年多時間,其中參與”成人電影版”的貼片活動亦有兩年時間。本人於論壇活動,實為借人地方交友玩樂,有權利亦有義務,故希望參與更多論壇事務,經與現任版主manbo2003商討後,决定 ...
早就应该做啦!

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-7-12 01:47 發表

way overdue...............

晨早就當正你係該版主持人之一架喇~~~!

你同manbo拍檔,簡直天無縫!

全力支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

咪係, 唔講都冇為意佢唔係鹹片版版主......

支持
yeah........

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-7-11 09:54 發表
唔好以為我唔睇成人版就唔知你係邊個呀.......我知你係乜水......我實支持你架......
X2

支持!!
......!

76 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。