推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

申請成為成人電影版版主

回復 #1 anakin 的帖子

實撲!!!!!

唔實撲又去DOWNLOAD既正 "X" 仔...
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

支持!!!

(開版至今小弟出聲支持不足五次!)
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

我都支持
anakin兄出心出力
砵砵砵

支持anakin兄! 做了CD-ROOM多年,希望各位師兄唔好怪我搭嘴.

我支持過三個, 二個衰 (Honeysugar and Wan1)
希望 Anakin 可以做長D.

雖然人微言輕 但忍唔住都要講聲支持
真奇怪 有良好track recod 如anakin正途提出申請 遲遲未有決定 相反失驚無神又會冒出個moderator 大版主真係高深莫測

曾有明確指引講如何申請做版主,
但從無講過如何成為Moderator,
資深還是欽點?
起碼有個由版主組成的小圈子選舉,
才能服眾

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 16:24 發表
真奇怪 有良好track recod 如anakin正途提出申請 遲遲未有決定 相反失驚無神又會冒出個moderator 大版主真係高深莫測
我都係咁話, 呢度真係奇怪
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-15 23:36 發表

我都係咁話, 呢度真係奇怪
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-15 16:24 發表
多謝支持!
今次唔關大版主事,係我未通知佢;因為我將會係17/7/2007以PM形式正式向大版主申請(同文亦會張貼係呢度)。

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

support support.

支持支持

阿標又黎支持 anakin 兄做版主! 以後仲要睇多 d 成人電影,貫徹支持!

相關搜索目錄: 成人電影

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-7-16 17:25 發表
   阿標又黎支持 anakin 兄做版主! 以後仲要睇多 d 成人電影,貫徹支持!
多謝!
呢排邊套電視劇好睇?

依家先黎支持會5會遲左~~~

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-17 17:17 發表
anakin兄真係超多fans!!........快d pm大版主啦!!....
I will send a PM to Batman tonight!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-17 17:41 發表

I will send a PM to Batman tonight!
如果佢唔比你做,我也唔做以示全力支持你.
人到中年兩不勘,
生不容易死不甘.

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-16 23:56 發表
多謝!
呢排邊套電視劇好睇?
  嘻嘻,阿標其實對成人影視製作興趣更大!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 manbo2003 於 2007-7-17 17:51 發表

如果佢唔比你做,我也唔做以示全力支持你.
玩到咁大?

大版主閣下,

本人欲申請出任成人電影版版主,與現任版主manbo2003共同為論壇出力,詳情請見:

http://forum.timway.com/f/thread-112435-1-1.html

是次申請,己於2007-7-10張貼於" Moderator Application 版主申請及新版申請區 "內,尤幸得到各區版友支持;故特此以PM形式致函閣下以作審批。

Anakin

同文已以PM形式呈交大版主,以作審批。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。