推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

亞洲讓球盤擂台(1):漢堡 對 比勒費爾德 (德甲)

賽果:
漢堡 對 比勒費爾德 (1:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(2):車路士 對 利物浦 (英格蘭社區盾)

賽果:
車路士 對 利物浦 (1:2)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(3):英格蘭 對 希臘 (國際友誼賽)

賽果:
英格蘭 對 希臘 (4:0)  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

唔該晒

回復 #3 紅豆沙 的帖子

Thank you!  

我開齋啦

每況愈下,
第一次排第 2
第二次排第 5
第三次排第 8
第四次排第 11 ?       
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 03:07 AM 發表
每況愈下,
第一次排第 2
第二次排第 5
第三次排第 8
第四次排第 11 ?       
剛剛開始, 大把機會
最緊要跟住C兄
就冇甩拖

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 11:13 AM 發表

剛剛開始, 大把機會
最緊要跟住C兄
就冇甩拖
cat 兄大上大落,隨時一晒就包尾架 la。(佢而家唔係香港,不能以中文回答,只能以圖案回答,把握時機咒懮\)
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 03:37 AM 發表

cat 兄大上大落,隨時一晒就包尾架 la。(佢而家唔係香港,不能以中文回答,只能以圖案回答,把握時機咒懮\)
你咁唔O岩, 係後面咒人, 早d響, 我早D咒丫麻

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 11:40 AM 發表

你咁唔O岩, 係後面咒人, 早d響, 我早D咒丫麻
咒埋今日好啦,佢話明日就返來 la   

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 03:44 AM 發表

咒埋今日好啦,佢話明日就返來 la   
咁今日要加大力度咒下啦, 但聽日要變臉, 呃佢取貼士

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 11:37 AM 發表

笵摀ㄠo既?

誰能代替哥哥地位

C兄時運高, 睇唔到呢版

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 12:01 PM 發表
C兄時運高, 睇唔到呢版
唔係o卦?

誰能代替哥哥地位

望就係咁望, 但機會則..................

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 11:54 AM 發表

咁今日要加大力度咒下啦, 但聽日要變臉, 呃佢取貼士
十萬個 AGREE

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 11:59 AM 發表

笵摀ㄠo既?
攪黚隉ACAT 兄大人有大量,唔會介意 ga ,係寫字樓一個人好悶呀。

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 12:36 PM 發表

攪黚隉ACAT 兄大人有大量,唔會介意 ga ,係寫字樓一個人好悶呀。
我夠知l咯

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 05:22 AM 發表

我夠知l咯
你又知c兄悶

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 01:38 PM 發表

你又知c兄悶
我話佢大人有大量,唔介意。

佢一個人係公司,係佢自己講話悶既!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 06:50 AM 發表

點解灡伅’n似唔多硪
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 06:50 AM 發表

佢可能表面話悶, 內裡風光你又唔知呀??

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-17 02:52 PM 發表

點解灡伅’n似唔多硪
係咪你未較番o岩時間呀,係設定個樹揀bor,我之前都冇set,d時間睇到我呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 02:53 PM 發表

佢可能表面話悶, 內裡風光你又唔知呀??
咁佢風光又好,悶又好,對我都無影響o者!

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。