推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-7 11:42 AM 發表

你講真定講笑?我真係冇聽過
呢首歌叫稻草人
由李龍基主唱
當年好紅架
係個果有人唱歌的酒廊
基本上都可以聽到架

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-7 11:45 AM 發表

呢首歌叫稻草人
由李龍基主唱
當年好紅架
係個果有人唱歌的酒廊
基本上都可以聽到?
未聽過,有機會你唱黎聽下!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-7 12:47 PM 發表

未聽過,有機會你唱黎聽下!
冇問題,
一於咁話

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-7 01:48 PM 發表

幾分鐘的約會
呢首我識!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-7 02:52 PM 發表

呢首我識!
   妳地有秘密約會   
有冇預埋我  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 03:46 PM 發表

妳地有秘密約會   
有冇預埋我  
既然係秘密就梗無預你啦!秘密到連我地兩個都唔知

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-7 09:41 發表

但我明明記得C及中買對家的
冇理由兩個都輸架
但我得閒都去查查呢單野先
唔兄,我o係擂台今次贏o左,但馬會既就輸
中兄佢夠義氣見我上次晒冷香o左跌o左落C坑,今次咪跳埋落o黎陪我o羅。但我衰!今次贏o左又高分過佢小小

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-7 03:46 PM 發表

妳地有秘密約會   
有冇預埋我  
太秘密了
最終搵唔到合適既地方
取消

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-7 04:45 PM 發表

唔兄,我o係擂台今次贏o左,但馬會既就輸
中兄佢夠義氣見我上次晒冷香o左跌o左落C坑,今次咪跳埋落o黎陪我o羅。但我衰!今次贏o左又高分過佢小小
放心
中兄會就住你黎投注

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-10 02:56 PM 發表

太秘密了
最終搵唔到合適既地方
取消
秘密到我都唔知

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-10 02:58 PM 發表

放心
中兄會就住你黎投注
哈哈~~~~~~~

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(12):愛華頓 對 利物浦 (英超)

賽果:
愛華頓對 利物浦 (3:0)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

上升一級, 排名第六, 係開學以來最高, 也是首次超級''豆豆''

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-11 08:50 AM 發表
上升一級, 排名第六, 係開學以來最高, 也是首次超級''豆豆''
點解你唔係同cationic,中年地盤佬一樣ga?
咩叫首次超級"豆豆"係咪想講超越豆豆呀?

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(13):費倫天拿 對 國際米蘭 (意甲)

賽果:
費倫天拿 對 國際米蘭 (2:3)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(14):巴黎聖日門 對 馬賽 (法甲)

賽果:
巴黎聖日門 對 馬賽  (1:3)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 09:09 AM 發表

點解你唔係同cationic,中年地盤佬一樣ga?
咩叫首次超級"豆豆"係咪想講超越豆豆呀?
我地策略分開
佢地兩個進攻型
我係穩守突擊型
咁至可以夾攻你

係呀, 係呀
我真係話係第11個回會先超越左你

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-11 09:28 AM 發表

我地策略分開
佢地兩個進攻型
我係穩守突擊型
咁至可以夾攻你

係呀, 係呀
係第12個回合呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 10:34 AM 發表

係第12個回合呀
更正啟事
係第12回會追越 '豆豆'

但我今周都好似好勁咁
連升三級, 每一場升一級
排名係開學以來新高, 第四位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-11 10:38 AM 發表

更正啟事
係第12回會追越 '豆豆'

但我今周都好似好勁咁
連升三級, 每一場升一級
排名係開學以來新高, 第四位
升得快,跌得快你地至佳拍檔,爭你一個未跌喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-11 09:28 AM 發表

我地策略分開
佢地兩個進攻型
我係穩守突擊型
咁至可以夾攻你

係呀, 係呀
我同你爭587分o者

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 10:41 AM 發表

升得快,跌得快你地至佳拍檔,爭你一個未跌喎
放心, 只要我守著每場1000分的投注額, 真係定個抬爆旦, 跌都不會急跌
我擊力不強, 唯有採用穩守突擊, 郭家明及黎祥教我架

放心啦, 我地既距離會越離越遠, 但我都唔想架,

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-11 10:46 AM 發表

放心, 只要我守著每場1000分的投注額, 真係定個抬爆旦, 跌都不會急跌

邊個同邊個既距離越黎越遠?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-11 10:46 發表

唔兄,呢招穩守突擊掂! 其實係採用「豆」法,每次1000,見招折招!
咁神性既「錫錫任務」就交俾你同Sax兄啦!我同中兄、Fai兄、車兄已經習慣o左底下階層既生活,短期都唔會返黎探你,頂住!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-11 03:54 PM 發表

唔兄,呢招穩守突擊掂! 其實係採用「豆」法,每次1000,見招折招!
咁神性既「錫錫任務」就交俾你同Sax兄啦!我同中兄、Fai兄、車兄已經習慣o左底下階層既生活,短期都唔會返黎探你,頂住!:jump ...
NOWAY

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。