推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-29 09:45 發表

擲你落海!
人o地就話爭頭位,妳(你)o地一齊跌緊落海仲有乜好爭
信唔信我下個星期出冊之前排位高過妳(你)地丫拿?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-29 10:19 AM 發表

人o地就話爭頭位,妳(你)o地一齊跌緊落海仲有乜好爭
信唔信我下個星期出冊之前排位高過妳(你)地丫拿?
真係要睇下你D本事了
即管放馬過來

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-29 10:22 AM 發表

真係要睇下你D本事了
即管放馬過來
講得好

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-29 10:24 發表

講得好
好野,咁就轉移o左妳(你)o地既目標,大家變番「同道中人」啦!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-29 10:36 AM 發表

好野,咁就轉移o左妳(你)o地既目標,大家變番「同道中人」啦!
我地係對事不對人既

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-29 10:38 AM 發表

我地係對事不對人既
講得好

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-29 02:39 AM 發表

講得好
我問下.....如果晒冷輸左..重有冇得玩落去架?????

引用:
原帖由 whyte168 於 2006-9-30 07:27 AM 發表

可以, 你每次都有1000分的

引用:
原帖由 whyte168 於 2006-9-30 07:27 AM 發表

韋達難道有心水  ,今周盡晒10193 ?!?大家小心

引用:

除左你自己唔想玩,否則玩到遊戲結束為止

回復 #560 靚豆仔 的帖子

做咩變左身? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-30 11:12 AM 發表
做咩變左身? 
咩變身?

誰能代替哥哥地位

回復 #562 紅豆沙 的帖子

用左靚豆仔個名,以為你想分散投注,冠亞軍都立埋。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-30 11:40 AM 發表
用左靚豆仔個名,以為你想分散投注,冠亞軍都立埋。 
係喎,我可以諗諗
唔使呀,Sax個account將會變成紅豆sa

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-30 11:52 發表

係喎,我可以諗諗
唔使呀,Sax個account將會變成紅豆sa
咁Sax兄個acouunt慢慢變成「沙ax」,係咪?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-30 03:57 PM 發表

咁Sax兄個acouunt慢慢變成「沙ax」,係咪?
佢負責寫個比賽報告

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-30 15:59 發表

佢負責寫個比賽報告
佢又話quit左?好耐冇見報告喇

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-30 04:00 PM 發表

佢又話quit左?好耐冇見報告喇
或者遲d有呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-30 16:13 發表

或者遲d有呢?
妳用「紅豆sa」個朵出咪得囉
要去happy喇,拜拜!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-30 04:24 PM 發表

妳用「紅豆sa」個朵出咪得囉
要去happy喇,拜拜!
886,嘻嘻

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-30 12:22 AM 發表

韋達難道有心水  ,今周盡晒10193 ?!?大家小心
有呀.....不過唔係開果場

亞洲讓球盤擂台(27):沃爾夫斯堡 對 拜仁慕尼黑(德甲)

賽果:
沃爾夫斯堡 對拜仁慕尼黑 (1:0)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(28):拖連奴 對 拉素(意甲)

賽果:
拖連奴 對 拉素 (0:4)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(29):曼聯 對 紐卡素(英超)

賽果:
曼聯 對 紐卡素 (2:0)  

誰能代替哥哥地位

呵呵,十一国庆之日进入十大行列

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。