推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

朱古力廠內瘋狂的一晚 (4/8/07)

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-8-11 22:23 發表

Bro Haidada, it's too RUSH for you !
表妹 sends SMS everyday urging Ma

引用:
原帖由 DingDong 於 2007-8-11 23:58 發表
原来当晚我系餐厅见到既系这里既brothers。
应该系分开两台定三台食饭既吧。
我见你地6点几甘早就上去mark女,
所以我地都即刻跟住 ...
是呀,個日係餐廳我們要分開兩枱坐漆

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-11 09:55 發表

系咪星期五開始巡廠啊。。巡兩天仔細點好啊。。
兩Day無問題,睇吓有無校友有反應先

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-13 10:18 發表

是呀,個日係餐廳我們要分開兩枱坐漆
应该系分开两台定三台食饭既吧。我见你地6点几甘早就上去mark女,
所以我地都即刻跟住  QTE

有 D 似電影裡的情節播。。﹐三台大漢坐著吃飯﹐ 然後有兩台的先起身﹐後一台的又馬上起身跟著。。。開片。。原來是開鍋。。

不知有無爭先恐後﹐ 甚或推撞情況呢出現呢。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-13 10:25 發表

兩Day無問題,睇吓有無校友有反應先
好啊。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-13 10:36 發表

应该系分开两台定三台食饭既吧。我见你地6点几甘早就上去mark女,
所以我地都即刻跟住  QTE

有 D 似電影裡的情節播。。﹐三台大漢坐著吃飯﹐ 然後有兩台的先起 ...
海兄,當日你係現場嗎

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-13 11:22 發表

海兄,當日你係現場嗎
我不在的﹐ 看師兄們敘述就能想象了。。

引用:
原帖由 hk2005 於 2007-8-11 09:33 發表

which of web site ar?

our sogo is already block.... no free lunch
SoGO have not Problem and Uwants can take it

This weekend of course 3 days 2 nights trip la !!!!

I am free again la !!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-13 11:49 發表
This weekend of course 3 days 2 nights trip la !!!!

I am free again la !!!!
係咪五,六,日先

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-13 12:01 發表

係咪五,六,日先
我可以五﹐ 六﹐ 星期日如果繼續的話晚上走也可以。就是三日兩夜了

當然是五六日喇!今次重唔連"CHONG"底貨都要射哂出"口黎"!

彈盡糧絕才回﹐ 我的彈﹐妹的糧。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-13 12:13 發表
彈盡糧絕才回﹐ 我的彈﹐妹的糧。。
你的蛋, 妹的娘
我係車神

是"蛋盡娘啜"!蛋射清,床頭金盡,龜娘啜你!話你乖仔!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-13 12:08 發表
當然是五六日喇!今次重唔連"CHONG"底貨都要射哂出"口黎"!
嘜你星期三唔係立即上去開槍嗎

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-13 13:38 發表

嘜你星期三唔係立即上去開槍嗎
只有我和阿傘,所以星期五才去囉!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-13 13:43 發表

只有我和阿傘,所以星期五才去囉!
梗係啦.你安排好等你通知givemefive:

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-13 12:04 發表

我可以五﹐ 六﹐ 星期日如果繼續的話晚上走也可以。就是三日兩夜了
好羨慕呀

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-13 22:31 發表

好羨慕呀
"抽水機"師兄, 你都可以兩日兩夜架, 星期日早點走或星期一未天光就走囉 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 hcco 於 2007-8-15 00:08 發表
朱古力廠是什麼意思,請賜明,在那裡.
Bro Hcco, at CA !

好多人都話呢個場好玩...係咪真架?!?

引用:
原帖由 henryproduct 於 2007-8-15 14:15 發表
好多人都話呢個場好玩...係咪真架?!?
假架,咁多包膠同咁多師兄講D野全部係老作。

其他人全部被呢班友夾埋o黎o厄哂,

咁多人之中係得你最醒

其實呢到D帖,你唔信咪當聽故仔囉,唔好同其他人講呀

回復 #30 ben7 的帖子

can C Hing tell me where is it

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。