推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

朱古力廠內瘋狂的一晚 (4/8/07)

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-18 09:06 發表

"夏虫不可與語冰,非無冰也,與其未見冰也!"多讀點書喇!中文都看不懂!
7 少, 留番啖氣暖肚好過啦, 你出錢出力出時間, 又要寫 report, 重要俾人吋, 當你老哥時運底, 俾鬼攪算啦
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-9-18 10:48 發表

7 少, 留番啖氣暖肚好過啦, 你出錢出力出時間, 又要寫 report, 重要俾人吋, 當你老哥時運底, 俾鬼攪算啦
就是我練氣未到家嘛!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-18 11:12 發表

就是我練氣未到家嘛!
我仲以為係你的朋友漆

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-9-18 10:48 發表

各位師兄睇呢位老哥其他貼就知佢表達能力有限,

經常詞不達意,

閒人一個,可以不理。

留返D精,諗下下次去翻啅定試新菜好過啦。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-18 12:19 發表

我仲以為係你的朋友漆
我最無品個朋友就是 BT 囉!成日自己坐口個條女,就成日都要我幫佢隍i!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-18 17:57 發表

我最無品個朋友就是 BT 囉!成日自己坐口個條女,就成日都要我幫佢隍i!
這叫無品益咗你揸波,奶波重想點呀,大佬

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-18 18:22 發表

這叫無品益鬻A隍i,奶波重想點呀,大佬
自己的工作自己做嘛!要我做不是無品嗎?

我IQ真低,到現在都唔知朱古力廠是甚麼?CA我知,但冇可能到達CA後去問人地我想食朱古力?
我都有條朱古力條,衹溶在女女口到,唔溶在自己手到。

引用:
原帖由 kswong 於 2007-9-18 18:52 發表
我IQ真低,到現在都唔知朱古力廠是甚麼?CA我知,但冇可能到達CA後去問人地我想食朱古力?
我都有條朱古力條,衹溶在女女口到,唔溶在自己手到。
你把現在所有關放"朱古力廠"的帖子全部由頭到尾看完,就算你IQ有幾低,我包你都知道的!

小雨

小雨已下完, 再不能見到她

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-9-19 00:44 發表
為什麼?是否被1號收起了?

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-9-19 00:44 發表
算啦, 冇咗小雨, 搵個大乳, 或大峰都得
我係車神

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 00:47 發表

1號冇收埋佢,只不過係換左地方"下雨"JE
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-19 23:11 發表

1號冇收埋佢,只不過係換左地方"下雨"JE
O ! I C

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 00:47 發表

我邊有咁既能力收起她呢?

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-20 02:36 發表

我邊有咁既能力收起她呢?
插佢你有能力吧!

引用:
茶師兄, 你應該登"小雨已下完, 再不能見到她"在人民日報頭版內容是"尋找她鄉的故事"等她看到感動她.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 08:48 發表

茶師兄, 你應該登"小雨已下完, 再不能見到她"在人民日報頭版內容是"尋找她鄉的故事"等她看到感動她.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 08:48 發表

死bt...你個人都ok喎...ok衰咁囉...
阿茶....睇下我個簽名d野,放開d啦

相關搜索目錄:
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 09:24 發表

我對你幾好啦你咁樣話我, 我離家出走去"馬拉"冷靜一個月先

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 09:47 發表

馬拉馬拉馬拉...GOGOGO

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 09:47 發表

是去"馬欄"係嘛?!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 09:24 發表

你係到教化人家你都要顧掂自己迷途的小羔羊

相關搜索目錄:

引用:

你條pk仔...我當我係女咩,野野頂到盡
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 12:58 發表

你係到教化人家你都要顧掂自己迷途的小羔羊
我都冇迷途,我仲識路返屋企架
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。