推介:| 影音器材 | 音響配件 | 揚聲器 | MP3 Player | 喇叭線 | 投影機 |

發新話題

ATI UVD HTPC

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-3 19:02 發表

無理由,佢燒落DVD到
一隻碟先得鶢漍

HD DVD 咦,諗得過喎
咁施主到底

PS3

HD-DVD

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-5 10:24 發表

咁施主到底

PS3

HD-DVD

兩樣都要買
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-5 10:48 發表

兩樣都要買
有$人講野係唔同d既

引用:
原帖由 tonyling 於 2007-9-5 12:50 發表

有$人講野係唔同d既
你咪仲有錢
一早就買左啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

今日同朋友去睇 三叔 2405 (24" 1920 panel) LCD

$59xx

不過成寸厚 (同 Benq 有得 fight)

條邊又粗

麻麻地好樣

226W 都幾好樣播

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-5 20:37 發表
今日同朋友去睇 三叔 2405 (24" 1920 panel) LCD

$59xx

條邊又粗

麻麻地好樣

226W 都幾好樣播
買左先講
:bird:

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-5 20:37 發表

$59xx

條邊又粗

麻麻地好樣

226W 都幾好樣播

買啦買啦

厘隻之前都有諗過

不過如果你諗住用黎打機睇片

我覺得好似厘隻琝A多225bW

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 1993 於 2007-9-6 14:24 發表

買左先講
:bird:
朋友想比較 Dell 24" 同 三叔 24"

最後都係選左 Dell (因為腦場三叔都係只包 3 點)

而家又煩緊 Dell 個價

好似 "浮誇" 網主咁

等跌番落去 5K 先入手

(三叔 24" 地庫標價貴樓上幾舊水, 不過地庫 JJ 5 知有乜送)

P.S. Sat 睇298 麻仔都減緊

不過你隻自拍麻仔都係企硬 2390

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-6 14:57 發表

買啦買啦

厘隻之前都有諗過

不過如果你諗住用黎打機睇片

我覺得好似厘隻琝A多2 ...
禾早幾個月襯人地公司落單

搭單買左 Dell 囉

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-6 15:04 發表

禾早幾個月襯人地公司落單

搭單買左 Dell 囉
乜野價????
係唔係4888
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-6 14:57 發表

我覺得好似厘隻琝A多225 ...
225/226 無鏡面

打機舒服 d.

2232 鏡面容易反光, 不過真係好靚仔

哩樣野一個個人用法啦

有需要 225/226 可以加塊 LCD 膜

不過塊膜都 4 舊幾

不如直接買 2232

長城 24" mon ~2800 人仔

不過香港無份

諞24寸液晶显示器V247
¥2799諞蚣reatWall V247  
游客,未注册 按此注册
用  
密码     
保存密码   忘记密码 ¥2799
宁波地区可上鴞菬

暂茯关文章介绍

[购请击此]
离结束还有
6天 10小时 39分

这款显示器采用了24英寸なy角面板,分辨率为1920×1200,可以完美支持1080P的高清。性能数方面,V247{有6ms应时V,高}3000:1的V态对比度,水平/垂直可y角度为178/178°,并且{有D-Sub+DVI-D接口。此外,V247还首次加入了諞独特的“COLOR ENGING”技术,还{有局部显亮的功能。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-7 13:13 發表

不過香港無份

游客,未注册 按此注册
用  
密码     
保存密码  ...
大陸電視都會爆炸
唔知鷰on又點呢
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-7 15:10 發表

大陸電視都會爆炸
唔知鷰on又點呢
LCD 低電壓

爆都唔使驚

你咁靚仔最多破小小相者

不過驚用用下 LCD 變花面貓 (越來越多 死 /光 點)

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-7 13:13 發表

不過香港無份

游客,未注册 按此注册
用  
密码     
保存密码  ...

有無 HDCP ???

引用:
原帖由 gundamzz 於 2007-9-8 12:48 發表

有無 HDCP ???
應該無啦

spec 無提

哩個價佢重話係 S-IPS 定 PVA panel

真係唔知佢點做到

有討論 247 forums, "長城打手" 同 "對手行家" 大戰, 都唔知邊句真, 邊句假...

睇定 d 先

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-9 09:15 發表

應該無啦

spec 無提

哩個價佢重話係 S-IPS 定 PVA panel

真係唔知佢點做到

有討論 247 forums, "長城打手" 同 "對手行家" 大戰, 都唔知邊句真, 邊句假 ...
no hdcp

http://product.pcpop.com/000055371/Detail.html

禾之前刀睇過呢篇野,但唔知典買返黎

http://www.pcpop.com/doc/0/212/212351.shtml

引用:
原帖由 1993 於 2007-9-10 10:54 發表

no hdcp

http://product.pcpop.com/000055371/Detail.html

禾之前刀睇過呢篇野,但唔知典買返黎

http://www.pcpop.com/doc/0/212/212351.shtml
搵國內朋友買囉
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-10 10:58 發表

搵國內朋友買囉
買唔係大問題

係壞 Q 左奏f上去整麻煩 (咁大舊野托出托入)

佢一年壞兩三次就夠煩啦

聽講 Acer 24" 1920 香港都跌到 $3600 (WC 電腦城)

不過係 TN panel.....

同埋 Acer d 維修服務, 真係

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-9-10 11:50 發表
聽講 Acer 24" 1920 香港都跌到 $3600 (WC 電腦城)

不過係 TN panel.....

同埋 Acer d 維修服務, 真係
所以我唔會諗Acer

相關搜索目錄: 電腦
五大有其二

二手買賣
CD推介

禽日係MK Dell24"標4888

2600XT最平天揚788,邊個牌子好d呢,同埋sales話第一批之後全部毛adaptor跟,真唔真

引用:
原帖由 1993 於 2007-9-13 12:15 發表

2600XT最平天揚788,邊個牌子好d呢,同埋sales話第一批之後全部毛adaptor跟,真唔真
藍寶石

唔係呀,我塊都有跟
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 1993 於 2007-9-13 12:15 發表

Dell HK 個網重係 5888.....抵....gogogo

除左價錢, 你考慮埋保養

Gigabyte <--- 頂. 改左, 頭兩年全保, 第三年要 + $

Asus 3 年

籃寶 Sapphire 二年

天揚 5 記得 18 個月定 二年 <-----係 18 個月

Colamax 一年

MagicPro 二年, 首年全包, 第二年免人工咋.

HIS 不詳....

個 DVI 2 HDMI adaptor 成斤野, 唔係跟機出面買 d 除時有畫無聲

利記張貴 d, 不過跟 2 個 DVI 2 HDMI, 重有一條 CF bridge (出面 $50)

維番皮差唔多....

一俾玩 2600Pro....$6xx 到......

ATI 出左新 driver CAT 7.9

比 CAT 7.7

感覺上 d 色靚左 sharp 左

不過唔知點解張卡熱左 (高左幾 deg C)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。