推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

貓貓心情對話

引用:
原帖由 baubau 於 2006-10-9 18:25 發表

咪就係我嘅當黑好日子囉...
我若然唔係硬頸...我都唔會響呢個時候入黎喇...
噢....實在太過不幸喇

我都就快脫苦海啦, 呵呵呵~~~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-10 09:26 發表
我都就快脫苦海啦, 呵呵呵~~~
搵到新工喇

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-10 07:07 AM 發表

搵到新工喇
咁快搵到新工咪即係又啦啦聲跳去第二個苦海?? 今次點都要抖陣先啊~~

今日去完濕地公園,都唔錯呀!!

upload張相上黎俾你地睇下先~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-11 09:34 發表

咁快搵到新工咪即係又啦啦聲跳去第二個苦海?? 今次點都要抖陣先啊~~
唔一定係苦海0既, 未做過又點知呢

[fly]盪下~ 盪下~ [/fly]
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-17 04:09 AM 發表

唔一定係苦海0既, 未做過又點知呢
我星期五先再見工啊~~

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-17 08:21 AM 發表
盪下~ 盪下~  
皇上早安~~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-18 10:25 AM 發表
皇上早安~~
貓喵~
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-18 10:21 發表

我星期五先再見工啊~~
祝妳成功

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-18 07:46 AM 發表

祝妳成功
多謝~~

諗住週五剝埋對智慧齒...好驚...

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-18 16:34 發表

多謝~~

諗住週五剝埋對智慧齒...好驚...
好呀, 好事呀

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-18 09:32 AM 發表

好呀, 好事呀
唔係你剝梗係好事架,哼!! 但我都係諗住遲d先剝...

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-18 18:57 發表

唔係你剝梗係好事架,哼!! 但我都係諗住遲d先剝...
痛一次就唔使再痛...咁都仲唔係好事

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-21 02:24 AM 發表

痛一次就唔使再痛...咁都仲唔係好事
咁都俾你兜得番~~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-10-21 17:56 發表

咁都俾你兜得番~~
有幾難

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-21 10:05 AM 發表

有幾難
扮晒醒!! 你請食飯我就即刻出!

引用:
原帖由 貓女 於 21/10/06 06:07 PM 發表

扮晒醒!! 你請食飯我就即刻出!
我都係咁話

引用:
原帖由 funnybull 於 2006-10-21 02:53 PM 發表

我都係咁話
肥牛牛~~

你都係叫番死肥牛好啲......................

引用:
原帖由 funnybull 於 2006-10-21 04:33 PM 發表
你都係叫番死肥牛好啲......................
叫你好d都唔得既...你呢d咁既牛真係犯賤~~

咁好好多.............................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。