推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

貓貓心情對話

貓貓心情對話

終於都得閒開番個檔啦~~  請大家繼續多多支持~~

終於都可以入黎開光喇

我都入o黎打個白貓轉先~ >^.^<
P.S. 我舊account開唔番, 又要從新再o黎過...

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 12:31 發表
我都入o黎打個白貓轉先~ >^.^<
P.S. 我舊account開唔番, 又要從新再o黎過...
咩事開唔番呀

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 17/8/2006 12:40 PM 發表

咩事開唔番呀
  呢個世界
係無 Free Lunch
只係有"因 Lunch"

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 12:40 PM 發表

咩事開唔番呀
我用o左個ID同email確認, 點知個email accounto左, 於是乎就拎唔番個新password...

引用:
原帖由 貓仔 於 17/8/2006 12:57 PM 發表

我用o左個ID同email確認, 點知個email accounto左, 於是乎就拎唔番個新password...
去搵靚靚餅主啦
  呢個世界
係無 Free Lunch
只係有"因 Lunch"

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 12:57 發表

搵舊大版主幫你攪嘛

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 05:11 AM 發表

搵舊大版主幫你攪嘛
扇罷啦, 都有個新a/c咪由得佢lor~

唔唔~~好彩我唔係好似你o地咁多分, 唔係就dum心喇.

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-17 15:05 發表

扇罷啦, 都有個新a/c咪由得佢lor~
咁又係, 反正喵仔又唔係成日都出POST, 有得用就算啦

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 07:46 AM 發表
唔唔~~好彩我唔係好似你o地咁多分, 唔係就dum心喇.
傻瓜~~

喵喵, 有時間就好好研究一下新版喇, 呢杓好多分唇都同舊版好唔同架

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 08:30 AM 發表
喵喵, 有時間就好好研究一下新版喇, 呢杓好多分唇都同舊版好唔同架
等我有時間.....um.....

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 04:09 PM 發表

咁又係, 反正喵仔又唔係成日都出POST, 有得用就算啦
我忙先唔出post o者, 而家就得閒o的.

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 16:53 發表

我忙先唔出post o者, 而家就得閒o的.
轉左新工喇

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 05:07 PM 發表

轉左新工喇
唔係呀, 只係家陣優閒少少咋...

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 17:12 發表

唔係呀, 只係家陣優閒少少咋...
哦....咁搵到未呀

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 05:20 PM 發表

哦....咁搵到未呀
努力中...

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 17:26 發表

努力中...
奸爸爹~~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 05:28 PM 發表

奸爸爹~~
釘橋!

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-8-17 09:38 AM 發表

釘橋!
你要加油呢!!

貓女! 終於係道見番妳喇!!!

早晨...大家好~~~

跟手呃兩皮

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-17 10:02 AM 發表
終於都得閒開番個檔啦~~  請大家繼續多多支持~~
好囉...終於你開番個檔喇....你屋企部腦幾時攪番好啫..你知喇..我加下要夜麻麻先上到網丫...

p.s. 你尋晚真係超級好彩....講唔夠兩句未入正題就比人jam左線......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。