推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

懷念巴士站的一眔好友

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-24 19:18 發表

小弟都有幸在場, 難得見到師兄一面!!....
個日好多「B」都係到呀!!!

有有花姐、ISAM、ALLURE、等等。。傳說中的神人也!!
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-27 12:46 發表

個日好多「B」都係到呀!!!

有有花姐、ISAM、ALLURE、等等。。傳說中的神人也!!
???? 我見過你架??? 我唔記得既?? 邊次???

ISAM我都好似只係見過一次咋... 果次好似係九龍城??? 真係唔記得喇...
我最後一次見佢地已經係2006年3月喇...

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-27 18:00 發表

ISAM我都好似只係見過一次咋... 果次好似係九龍城??? 真係唔記得喇...
我最後一次 ...
definitely in TST...我好少返香港所以地點我唔會攪錯....等我入舊XOCAT睇睇就知道..

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-27 18:43 發表

definitely in TST...我好少返香港所以地點我唔會攪錯....等我入舊XOCAT睇睇就知道..
2005-JUL-09....

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-27 18:51 發表

2005-JUL-09....
2005年7月9日... 應該係Farewell芙菲party... 我記得果日真係有好多人出席~~

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-27 19:19 發表

2005年7月9日... 應該係Farewell芙菲party... 我記得果日真係有好多人出席~~
YEAH YEAH 。。。

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-28 01:58 發表

YEAH YEAH 。。。
但果日真係好多人... 唔記得你係邊一個添... sorry!
你果日同咩人一齊坐架??

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-28 12:25 發表

但果日真係好多人... 唔記得你係邊一個添... sorry!
你果日同咩人一齊坐?
個日係ONS - ONE NIGHT STAND(喔,STAND ONE NIGHT先至係)。。。

臨走個時係你後邊個台玩15-20(好似係小吉個台,唔記得咯)

突發其想,不如攪個「情緣巴士站追悼會」

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-28 12:42 發表

個日係ONS - ONE NIGHT STAND(喔,STAND ONE NIGHT先至係)。。。

臨走個時係你後邊個台玩15-20(好似係小吉個台,唔記得咯)
無咩印象添... 仲有邊個係小吉??
我淨係記得我果晚坐係吧台附近發呆比細摩發現左咋...

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-28 13:08 發表

無咩印象添... 仲有邊個係小吉??
我淨係記得我果晚坐係吧台附近發呆比細摩發現左咋...
靚仔。。。

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-27 18:00 發表

我最後一次 ...
我見過你...........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-28 13:38 發表

我見過你...........
我記得... 2006年3月唱k果次丫麻...
果次你坐我隔離, 仲有同你傾左好多計添...

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-28 13:16 發表

靚仔。。。
sorry呀~~ 果晚咁多靚仔... 唔知邊個打邊個呀!

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-27 07:19 PM 發表

見過我未?
砵砵砵

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-28 14:21 發表

我記得... 2006年3月唱k果次丫麻...
果次你坐我隔離, 仲有同你傾左好多計添...
個晚我都好奇怪,典解有個令女坐係樹唔出聲既!  

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-8-28 17:10 發表

見過我未?
阿lu第一個見既timway人咪係火哥你囉...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-28 21:54 發表

個晚我都好奇怪,典解有個令女坐係樹唔出聲既!  
我咁多野講都仲叫唔出聲???

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-27 07:19 PM 發表

原來已經咁耐既事....

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-8-29 09:27 發表

原來已經咁耐既事....
貢就兩年
§生活比上不足,比下有餘§

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-29 09:39 AM 發表

貢就兩年
你個次都無去....
我係係之後一次旺角唔知邊度d第一次見你...(個次wing晒, 真失禮....)

總有捉住阿lu係咁"哦"... 但完全唔記得哦佢咩....

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-8-29 09:57 發表

你個次都無去....
我係係之後一次旺角唔知邊度d第一次見你...(個次wing晒, 真失禮....)

總有捉住阿lu係咁"哦"... 但完全唔記得哦佢咩....
旺角了威丫...果次你貓得姣肉酸
§生活比上不足,比下有餘§

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-29 09:39 發表

貢就兩年
容乜易..

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-27 19:19 發表

呢次好似係 tst..呀 ??

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。