推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

懷念巴士站的一眔好友

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-29 10:25 發表

旺角了威丫...果次你貓得姣肉酸
邊次.. sorry..係邊個貓鱄囍袘...

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-29 10:25 AM 發表

一定係d啤有問題....

引用:
原帖由 小潔 於 2007-8-29 11:19 發表

呢次好似係 tst..呀 ??
連續兩個星期都係同一間... 記得無?

in love with the nature...

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-8-29 09:57 發表

你個次都無去....
我係係之後一次旺角唔知邊度d第一次見你...(個次wing晒, 真失禮....)

總有捉住阿lu係咁"哦"... 但完全唔記得哦佢咩....
你話我生左副咁既尊容囉...

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-29 10:25 發表

我第一次見京子係SSP食晚飯...

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-29 12:03 PM 發表

你話我生左副咁既尊容囉...  
咁既尊容....

係咪之係贊你靚啊.....

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-29 12:04 發表

跟手去花仔生日扒地
§生活比上不足,比下有餘§

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-29 12:04 PM 發表

又好似係喔
砵砵砵

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-29 15:18 發表

跟手去花仔生日扒地
yeah... 果晚又係好多好多人出席...

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-29 18:36 發表
badman黑名單, 盡在此中尋......
芙菲farewell party?

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-29 18:45 發表

佢冇乜分辨是非能力, 5怕死就入蟆梜!!....
唔明添...

咁多廁刀冇我份

引用:
亂臣賊黨

引用:
唔,你有concrete suggestions!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-29 23:21 發表

唔,你有concrete suggestions!  
咦~~ 我地洗唔洗好似紅花會咁... 保護呢份名單呢???

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-30 00:45 發表

VERY BUSY THESE DAYS ? WHEN U START UR NEW JOB ?

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-30 00:45 發表

反清復明??   

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-30 21:36 發表

VERY BUSY THESE DAYS ? WHEN U START UR NEW JOB ?
我到而家都唔曉得你係邊一個...
anyway, i have not yet started my new job...
last day at the current job is 7th sept...
then will take a short trip to taiwan 9/9 ~ 15/9...
then, will start my new job on the 17th sept...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-30 22:12 發表

反清復明??   
有邊個係女架?? 我無睇書劍...
淨係睇過鹿鼎記.... 係既我想做雙兒...

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-31 01:56 發表

有邊個係女架?? 我無睇書劍...
淨係睇過鹿鼎記.... 係既我想做雙兒...  
我想做韋小寶,可......以........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-31 09:38 發表

我想做韋小寶,可......以........
辛苦泥啦....

如果比我有得簡, 一定唔作韋爵爺.....要禁多女人重乜??
[size=-2](分開黎就無所謂)

香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。