推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

皇室假期水療

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-15 11:10 發表
This is what I have dreamed of with a local USB......... thanks for your "guidance" and sharing!
Go c-hing go go go! Wish you dream with TT comes true!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-15 11:38 發表

溝USB??祝你早日成功,記得報告啊!!
只不過是想轉換場地和她温柔一番吧了!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-15 03:41 發表

只不過是想轉換場地和她温柔一番吧了!
做人最緊要開心啦!!! 

你叫一條女去開房扑野,略嫌直接急色!

叫人地同你去dup骨,好d,但有少少師奶feel!

邀請她同你去做spa,又有facial,又有曬燈,即時high好多!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-1-15 11:41 發表

Go c-hing go go go! Wish you dream with TT comes true!!!!!!!!!
你点知我 D "陰毛" gar?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-15 11:47 發表
你点知我 D "陰毛" gar?
咁證明我有"幾"關心師兄你呢? 亦證明師兄吩咐嘅, 我九成以上都跟從呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-1-15 12:09 發表

咁證明我有"幾"關心師兄你呢? 亦證明師兄吩咐嘅, 我九成以上都跟從呀!!
Then I need your comment to see if my TT project is a worthwhile one or not..............! Thanks in advance.

咁囡囡呢家嘢應該係主觀判斷最為重要, 如果我試完唔啱我口味, 唔通你會改變你個夢想呀!?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-1-15 14:35 發表
咁囡囡呢家嘢應該係主觀判斷最為重要, 如果我試完唔啱我口味, 唔通你會改變你個夢想呀!?
Two points:

1. We are real cum brothers and have proven to share similar value in many cases already. Your comment is vulnerable to me.

2. I must admit that I am always bias. A new look from another angle will definitely do me good.

好! 就憑你第一點咁講, 細佬就兩脅插刀, 上刀山落油鑊, 火裡火裡去, 水裡水裡去, 都試佢一試!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-1-15 14:51 發表
好! 就憑你第一點咁講, 細佬就兩脅插刀, 上刀山落油鑊, 火裡火裡去, 水裡水裡去, 都試佢一試!!!!
.................. and that's what a cum brother for!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-15 11:07 發表

我試過有次在某邪骨場,扑緊之際,突然有另一個技師唔小心撞左入黎,我停下來,呆一呆,然後笑笑口問:係咪想一起玩?
有某幾間場,一般我未除褲位囡囡都會自動報價~「老細有冇興趣叫多位靚女入嚟一齊玩呀,加多幾百蚊之嘛,我姊妹嚟0架,好舒服0架,試下啦老細~加多幾百蚊之嘛,出嚟玩吾好咁小氣啦」............

其實都唔係次次去皇室經驗都好

上星期五去,去之前我已經和相熟經理約好時間,book好房間,mark好水療師,我已經來過好多次,知道相熟經理會幫我安排合乎我喜好的技師,對,年輕的,漂亮的,溫柔的,大方開放一點,這個相熟經理也從來沒有讓我失望過

上星期五去到,之前已經知道,我去的時候,那天該經理尚未上班,不過已經說過會知會同時跟進,心想,無問題啦,一樣姐

去到,挑!問來問去竟然無人知道發生甚麼事!
"你是找XX訂房間的嗎?"
"是阿,她說已經安排好了"
"那你知道是那一位技師嗎?"
"這個我不清楚,都是她安排的"

我係咁call呢位經理,但關機

"要不這樣了,其實我幫你安排也一樣的了,我馬上就去啦"
當然不一樣了,XX幫我安排的,是事先通知好我的要求的,別的,又要我費一番唇舌?

但過了一會都找不到XX,無辦法,唯有讓那位也是經理的幫我安排,而我就在水療房間裡先沐浴.............沐浴的時候...........頂!點解無熱水?!!!

搞左成廿幾分鐘,D水先熱返少少,我已經興得相當緊要!
"你們皇室水療搞甚麼鬼?!我來了好多次,每次都是光顧你們五樓水療的,我從來沒有這麼失望過,我真的很失望!!!"

成班員工無曬聲出

跟住換內褲,皇室假期提供很多不同類型的一次性內褲,我最喜歡那款黑色漁網狀的,窄窄的,因為根本就半透明,穿了和沒有穿差不多,最適合用來和水療師邊推油邊調情

頂!當我想找這款的時候,房間裡面的抽屜竟然沒有提供!再問其他房間又沒有,都沒有!

皇室假期,你們的服務怎麼突然這麼不到位?!

好了,說回那個相熟經理幫我預約的事情,原來,真相是:
1. 那個經理是真的有幫我預約房間和技師的,那位技師也在我來之前早了一個小時已經在技師房間等我

2. 相熟經理擺脫了另外一個經理跟進,可惜所托非人,那個經理想食她夾棍,因為說找不到XX而由她安排另一技師,佣金就歸她

3.  這件事情,當日我總算完成整個水療過程後,XX才眼紅紅差不多哭著來告訴我,而本來的技師也責怪她騙人

沒辦法,這就是商業社會的殘酷競爭,我是這麼告訴XX

相關搜索目錄: 水療
本帖最近評分記錄
  • JM168 體力 +12 精品文章 2008-1-21 15:22
  • JM168 威望 +12 精品文章 2008-1-21 15:22

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 04:16 發表

上星期五去,去之前我已經和相熟經理約好時間,book好房間,mark好水療師,我已經來過好多次,知道相熟經理會幫我安排合乎我喜好的技師,對,年輕的,漂亮的,溫柔的,大方開放一 ...
Wah, Doer 兄你呢次经验真系吾好采.我以前去皇室都多数觉得OK. 可否PM我介绍你相熟既经理(试下)同个个无本既经理(avoid)?

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 12:16 發表

上星期五去,去之前我已經和相熟經理約好時間,book好房間,mark好水療師,我已經來過好多次,知道相熟經理會幫我安排合乎我喜好的技師,對,年輕的,漂亮的,溫柔的,大方開放一 ...
yOu should complain this to their senior management.......... as this it extreme unfair to customers!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-21 08:05 發表

yOu should complain this to their senior management.......... as this it extreme unfair to customers!
haha,算把啦,大陸人對待投訴的態度如何我最清楚,他們都係循例耍下你,我都費事浪費時間,我只是想分享不同的經驗,讓大家去玩的時候可以留意多點不同情況

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 16:36 發表

haha,算把啦,大陸人對待投訴的態度如何我最清楚,他們都係循例耍下你,我都費事浪費時間,我只是想分享不同的經驗,讓大家去玩的時候可以留意多點不同情況
同你做開嗰個囡囡係幾多号呢?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-21 08:40 發表

同你做開嗰個囡囡係幾多号呢?
我做過好幾個,其實,自己發掘咪更有意思?

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 01:36 AM 發表

C兄:你玩開水療点解唔試下新場"水立方",一出落馬州關口就到,唔使坐車,

全部水療房裝修泰国feel,價錢同皇室一樣,因客人少(試過有技師一星期都食白果)

故此特別好招呼,你可以叫靚女技師先帶你参觀房间,做唔做除你,

我做過兩次,全程都有驚喜,最好係一入房,就唔洗著褲...........

唔再講啦,廢事話賣廣告,自己試下啦

相關搜索目錄: 裝修 水療 廣告

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-1-21 14:35 發表

C兄:你玩開水療点解唔試下新場"水立方",一出落馬州關口就到,唔使坐車,

全部水療房裝修泰国feel,價錢同皇室一樣,因客人少(試過有技師一星期都食白果)

故此特別好招呼,你可以叫靚 ...
咦係?呢間我在羅湖關口都見到他們的接待處,就係唔知得唔得,聽你咁講,真係應該去接濟下呢班靚女播!

在落馬洲那邊玩貴價?唉,唔怪得啦!如果跟皇室假期差不多價錢,現時唯有羅湖那邊先會做得好

相關搜索目錄: 裝修 水療

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 04:34 PM 發表

咦係?呢間我在羅湖關口都見到他們的接待處,就係唔知得唔得,聽你咁講,真係應該去接濟下呢班靚女播!

在落馬洲那邊玩貴價?唉,唔怪得啦!如果跟皇室假期差不多價錢,現時唯有羅湖那邊先會做得好
大家比佢一d都唔輸蝕架,而家梗係要守啦,不過我就钟意落馬州果边,
街道寬闊,人流唔多,罹湖那边太雜那,尤其皇室太多黑社會,
早幾日有公安衝落去,拉左个犯,原來係貴賓會員,你知皇室要幾錢做貴賓會員啦?

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-1-22 02:08 發表

大家比佢一d都唔輸蝕架,而家梗係要守啦,不過我就钟意落馬州果边,
街道寬闊,人流唔多,罹湖那边太雜那,尤其皇室太多黑社會,
早幾日有公安衝落去,拉左个犯,原來係貴賓會員,你知皇室要 ...
哈哈,對,對於黑社會的大哥們,幾皮野做個會員,真係唔算咩,賺埋賺埋咁多,當然係要咁花啦!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-22 07:34 發表

I have tried this place (water cube) and it is good. The decoration is quite trendy (and I doubt how they could maintain it) and it is 68 for ladies guests (not sure if they still have the promo since I went there 2 weeks ago).  The food is not that good though and had to wait for a long time, compared to Eastern Palm.

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-1-22 05:18 發表

I have tried this place (water cube) and it is good. The decoration is quite trendy (and I doubt how they could maintain it) and it is 68 for ladies guests (not sure if they still have the prom ...
可以介紹一下水療套餐的價錢和內容嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。