推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

皇室假期水療

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 12:48 發表
係,我承認,係幾無聊的,現在去玩的心態係,有時候,邪骨場太清清楚楚,太明碼實價,就係引唔起太大興趣,總希望去試D特別野!

從未去過,去皇室假期,主要想試下D豪華D水療(Spa),想嘆下!至於可以同個技師玩 ...
I would rather go to Macau D-2 s/n, it is real fighr, it is $1,045 including ferry ticket.

相關搜索目錄: SPA 水療

it is nice to me

最近都去過幾次,每次都很舒服

我覺得,最重要係同水療樓層的經理打好關係,我現在每次都係去之前一日call相熟經理,幫我book好房間,安排好技師,不用太直接但可以稍微講一下自己的要求,我通常會用"熱情一點的服務,開放一點,可以讓我盡情放鬆舒緩"之類的要求

唔介意花多少少,給一點點耐心,一定會有愉快的水療經驗

相關搜索目錄: 水療

spa一定係泰國 ~~~

相關搜索目錄: SPA

支持支持支持支持支持支持支持

昨晚同件香港學生妹去呢度,學生妹未見識過呢d豪華場面,整晚high到震!呢度係偷食玩徵友女的好地方!!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-5 09:47 發表
昨晚同件香港學生妹去呢度,學生妹未見識過呢d豪華場面,整晚high到震!呢度係偷食玩徵友女的好地方!!
You are a "high hand"!

thank you good good

引用:
原帖由 smell 於 2007-12-2 15:52 發表
確係明刀明槍的地方, 我再也提不起勁去.......

試了御用, 確係很難頂,癢癢的,
但又不能出, 確係痛苦! 忠告兄弟們不要試!
那裡女孩子也很美麗, 大多都很清高,
實在難得, 國家有希望啦!

有女孩子說那處是 ...
Wha tis "Yue Style"?

How much is it?

How about compare with "Water Cube" sn?

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-11-22 05:16 發表
最近御式試過 3 條女:

1. 按按吓走咗出去…話斟水俾我…去咗好耐…回來都無俾水我飲

2. 按按吓話要告假,想屈我俾一百元的告假錢,另加小費

3. 一邊按一邊睡覺,瞓完覺仲 ...
It is not worth.  Don't go there.

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-11-22 18:01 發表

咁你都算吾好彩喇,三次都冇運行!

我月中重遊舊地,除便點咗位女女,樣就一般般,但身材吾錯,加咗一個鐘就有驚喜..............................

小費都係畀一舊,見佢吾多高興,佢話人哋乜 ...
How much you spent?

THANKS    FOR    SHARING !!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 c0179614 於 2008-1-6 03:43 發表

Wha tis "Yue Style"?

How much is it?

How about compare with "Water Cube" sn?
皇室的推油按摩大概200幾

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-5 12:17 發表

You are a "high hand"!
最近同個玩line識的學生妹上去玩,兩個人都點了890的水療套餐,妹妹仔見到咁靚環境好開心.

首先,一到步,當然同個妹妹在水療房間內的私人沖涼房內來個鴛鴦浴,woo............好甜蜜!

跟住技師入來,先開始磨砂,我脫淨網狀紙內褲,望望妹妹仔亦大方跟我一樣,可能覺得這裡的規矩吧,哈哈!!

大概10分鐘的磨砂後,下一個項目是泡浴,我跟兩個技師說:你們先出去吧,我們泡好了叫你們

兩個技師非常識做,馬上笑笑口出去了!

我當然馬上走過去抱著妹妹仔,大家脫得清光,22歲的她,身材皮膚真的很好,而且是香港少女少有的D Cup

我和她擁抱著進入按摩浴池,愛撫著泡了幾分鐘,熱情如火了,我問她:有沒有在水裡面做過,她紅著臉說沒有..........................

之後....................再之後.............私人野,唔講!

跟著,按button通知外面的技師,可以入來開始香薰推油按摩

同樣是大家只穿紙內褲,技師開始非常溫柔的按摩,我最享受的時間

我細細聲同個技師說:那個不是我女朋友或者老婆,只是關係很好的朋友

技師很驚奇:是嗎?

我:是的,剛才........我們當然很開心,現在呢,我們大家都不用管大家的

當然,對於技師來說,房間裡面有自己的同事,當然甚麼都不可能做,我這樣說,只是故意營造一種曖昧的氣氛,這樣子,按摩的親密程度,可以好一點,但當然不可能成條野拿出來玩啦

相關搜索目錄: 香薰 水療
本帖最近評分記錄
  • JM168 體力 +8 精品文章 2008-1-14 17:30
  • JM168 威望 +8 精品文章 2008-1-14 17:30

那個妹妹仔,和我,都各自自己的男女朋友,所以說,這裡果然係偷情的好地方

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-14 15:51 發表

最近同個玩line識的學生妹上去玩,兩個人都點了890的水療套餐,妹妹仔見到咁靚環境好開心.

首先,一到步,當然同個妹妹在水療房間內的私人沖涼房內來個鴛鴦浴,woo............好甜蜜!

跟住技師入來, ...
加埋自己成千八銀扑埋野,如果係鐘意個女仔就冇所謂啦,喺正骨場扑野確係又爽又激呀~

不過嗰道格音麻麻,叫床大聲些少門外同格離左右係會聽到0架。

師兄你好!!!!!!!

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-1-14 09:29 發表

加埋自己成千八銀扑埋野,如果係鐘意個女仔就冇所謂啦,喺正骨場扑野確係又爽又激呀~

不過嗰道格音麻麻,叫床大聲些少門外同格離左右係會聽到0架。
在香港,扑個陀地伴唱/小姐好少少都要1500,而我呢個係某大學的翻譯系學生,質素唔錯個隻

至於鍾意唔鍾意,帶得去玩一定有feel,唔一定要一生一世(呢個世界邊有?)先算掛?

至於隔音...........隔黎做乜?聽到??最好就聽到!扑到條女叫到大大聲比人聽到,你唔覺得好過癮架咩?如果同個技師搞就話唔比得人知,我扑自己條女真係天公地道

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-14 17:50 發表

在香港,扑個陀地伴唱/小姐好少少都要1500,而我呢個係某大學的翻譯系學生,質素唔錯個隻

至於鍾意唔鍾意,帶得去玩一定有feel,唔一定要一生一世(呢個世界邊有?)先算掛?

至於隔音...........隔黎做 ...
我性格比較低調,就算同我女朋友開房我都吾想佢叫床聲太大畀其他人聽到,我覺得吾好意思,話晒都係公衆場所呀嘛。

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-1-14 10:21 發表

我性格比較低調,就算同我女朋友開房我都吾想佢叫床聲太大畀其他人聽到,我覺得吾好意思,話晒都係公衆場所呀嘛。
我試過有次在某邪骨場,扑緊之際,突然有另一個技師唔小心撞左入黎,我停下來,呆一呆,然後笑笑口問:係咪想一起玩?

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-14 15:51 發表

跟住技師入來, ...
This is what I have dreamed of with a local USB......... thanks for your "guidance" and sharing!

good good la

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-15 03:10 發表

This is what I have dreamed of with a local USB......... thanks for your "guidance" and sharing!
溝USB??祝你早日成功,記得報告啊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。