推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

今晚靜雞雞搬過o黎新屋開檔(日抖搬易撞到新/舊債主嘛),繼續我地今個球季o既搵銀美夢.........。送舊迎新!預祝大家波運亨通,買波膽中波膽!

引言:請看http://forum.timway.com/php/show ... page/0/fpart/1/vc/1

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-17 08:47 PM 發表
今晚靜雞雞搬過o黎新屋開檔(日抖搬易撞到新/舊債主嘛),繼續我地今個球季o既搵銀美夢.........。送舊迎新!預祝大家波運亨通,買波膽中波膽!

引言:請看http://forum.timway.com/php/ ...
唔知無買有冇得中呢?

誰能代替哥哥地位

上個禮拜輸得唔抵,今個禮拜報仇就睇你啦
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 10:33 PM 發表

唔知無買有冇得中呢?
冇買??有!冇買可以拍手掌。

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-17 08:47 PM 發表

引言:請看http://forum.timway.com/php/ ...
俾我發現左
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-17 09:35 PM 發表

冇買?中?有!冇買可以拍手掌。
咁樣拍

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-17 09:40 PM 發表
俾我發現左
fai fai你遲左兩拍

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 10:58 PM 發表
上個禮拜輸得唔抵,今個禮拜報仇就睇你啦
中兄,呢個禮拜如果贏得少咪一樣唔抵!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-17 11:10 PM 發表
俾我發現左
歡迎Fai哥光臨寒舍!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-17 11:20 PM 發表

咁樣拍

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-17 10:04 PM 發表

中兄,呢個禮拜如果贏得少咪一樣唔抵!
咁有信心,你定個規矩係每個禮拜嬴左一場可以再追多一場個喎,一於嬴盡佢。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 10:15 PM 發表

咁有信心,你定個規矩係每個禮拜嬴左一場可以再追多一場個喎,一於嬴盡佢。
嬴多d

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-17 11:45 PM 發表

上個禮拜如果贏左就中埋我既愛隊利物浦添啦

熱切期待

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-18 09:32 AM 發表
熱切期待
莫非 cat 兄重未習慣香港時間,仍然在夢中。  

祝賀大家贏多,贏多齱I

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 16:02 發表

莫非 cat 兄重未習慣香港時間,仍然在夢中。  
今日訓到2點先起身。好耐冇咁樣訓啦。正!

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-8-18 16:12 發表
祝賀大家贏多,贏多齱I
thank you!

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
第2注:主客和 7串1 @$1'000.-
結存:$18'000.-

詳情:
19/8 六16  阿仙奴 @1.22
19/8 六32  西布朗 @1.48
20/8 六61  阿爾克馬爾 @1.22
20/8 日8  曼聯 @1.20
20/8 日9  阿積士 @1.18
20/8 日12  燕豪芬 @1.18
20/8 日14  車路士 @1.17

信心指數:  (最多5只

嬴波收:$4'306.-,除本淨賺:$3'306.-

相關搜索目錄: 投資

買左,一於等收錢  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 10:10 PM 發表
買左,一於等收錢  
係唔係請收銀員呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 10:34 PM 發表

係唔係請收銀員呀!
畢個矛言公個喎      

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 10:42 PM 發表

畢個矛言公個喎      
咁我要吃喝玩樂

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 10:48 PM 發表

咁我要吃喝玩樂
上次 cat 兄請你食飯都唔去。

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 10:50 PM 發表

上次 cat 兄請你食飯都唔去。
你夠冇去law

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。