推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 01:44 PM 發表

冇問題
妳想要筆大大的一吻之嘛,我緊係要讓比妳啦
喂喂......無理由豆豆自己錫自己架嘛...
不如通過埋, 如果豆豆嬴左第一...豆豆之吻得獎者由亞軍頂上, 如何?
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-27 03:52 PM 發表
不如通過埋, 如果豆豆嬴左第一...豆豆之吻得獎者由亞軍頂上, 如何?
第二名由畢突大大鍚!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-27 03:52 PM 發表
十萬分支持    不過豆豆嬴左第一嘅機會都 - - - - -幾高 ga   
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 05:11 PM 發表

十萬分支持    不過豆豆嬴左第一嘅機會都 - - - - -幾高 ga   
你似係度笑我多d喎!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-27 05:18 PM 發表

你似係度笑我多d喎!
一時錯手,打多左幾個符號啫,妳都試過打多個『背』字啦
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 05:28 PM 發表

一時錯手,打多左幾個符號啫,妳都試過打多個『背』字啦
咩『背』字

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-27 05:37 PM 發表

咩『背』字
賽後分析:
1.        cationic終於斷左,嘻嘻,打左字tim,暫時最高紀錄連嬴六場,兼仍然排頭位,唔知第二位既冰河同第三位既中年地盤佬有冇機會爬佢頭呢?大家式目以待!

睇到未     

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 06:38 PM 發表

賽後分析:
1.        cationic終於斷左背,嘻嘻,打左字tim,暫時最高紀錄連嬴六場,兼仍然排頭位,唔知第二位既冰河同第三位既中年地盤佬有冇機會爬佢頭呢?大家式目以待!

睇到未     
哈哈哈,可能冇打錯呢?我都唔記得左自己打過呢段野tim!
都唔使式目以待tim,話咁快就執過d位,我都前進左少少,去左第六位!yeah~~~~

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-27 05:11 PM 發表

十萬分支持    不過豆豆嬴左第一嚝鷛|都 - - - - -幾高 ga   
我最中意你呢句
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-27 11:20 PM 發表

我最中意你呢句
邊句?

誰能代替哥哥地位

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

上星期日輸左第4注條5串1,講過話暫時停下抖抖。點知噚晚賭癮發作,展轉難眠。起身之後度左4注「細碼」歐洲杯外圍波攬,希望呢幾注可以對近期疲弱儮w測有d正面奰飢U同突破。今次係一次比慣常特別鴽諈`,冇依足常規辦事,冇落平均注碼。目的只有一個,係刻意去做d突破,希望開齋沖喜下近期鼢e局。

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
4注共投注:$1'000.-
結存:$15'000.-

第5注:主客和 4串1 @$400.-  
2/9 23:15 六11  瑞士(主)@1.35
3/9 00:00 六13  法國(客)@1.38
3/9 02:15 六19  捷克(主)@1.33
3/9 02:45 六27  德國(主)@1.40
贏派彩:$1'387.-;除本贏:$987.-

第6注:主客和 5串1 @$200.-  
2/9 22:00 六9  諾定咸森林(主)@1.62
贏派彩:$1'123.-;除本贏:$923.-

第7注:主客和 5串1 @$200.-  
3/9 01:00 六14  白俄羅斯(主)@1.60
贏派彩:$1'110.-;除本贏:$910.-

第8注:主客和 5串1 @$200.-  
3/9 02:00 六18  羅馬尼亞(主)@1.75
贏派彩:$1'214.-;除本贏:$1'014.-

相關搜索目錄: 投資

連隻鴨仔都換埋,Cat兄都好大決心

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-2 10:52 AM 發表
連隻鴨仔都換埋,Cat兄都好大決心

咪係囉~差d唔認得添!
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-9-2 14:34 發表

咪係囉~差d唔認得添!
隻鴨仔走鰲X水都冇供獻,咁咪.....

cationic 好Q
It only ends once. Anything before is just progress.

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 03:44 PM 發表

隻鴨仔走鰲X水都冇供獻,咁咪.....搪鱁
加油呀! 我地會繼續支持你
......!

支持 cationic 兄 , 馬會錢齊齊拎 !

覺得今晚歐洲國家盃齯W盤都幾穩陣 !

引用:
原帖由 Mazda+9 於 2006-9-2 20:10 發表
支持 cationic 兄 , 馬會錢齊齊拎 !

覺得今晚歐洲國家盃齯W盤都幾穩陣 !

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 10:06 AM 發表
上星期日輸左第4注條5串1,講過話暫時停下抖抖。點知噚晚賭癮發作,展轉難眠。起身之後度左4注「細碼」歐洲杯外圍賽波攬,希望呢幾注可以對近期疲弱儮w測有d正面奰飢U同突破。今次係一次比慣常特別鴽諈`,冇依 ...
一於支持,全部跟買 ( 一直以來我的注碼都是 cat 兄的 1/10 )   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

瑞士  1 : 0
諾定咸森林  4 :0
法國  3 : 0
白俄羅斯  2 : 2
羅馬尼亞  2 : 2
捷克  2 : 1
德國  1 : 0

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-3 01:16 發表
瑞士  1 : 0
諾定咸森林  4 :0
法國  3 : 0 ( 50 分鐘 )
瑞士場波終於有驚無險!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 01:18 AM 發表

瑞士場波終於有驚無險!
捷克重驚險   
白俄羅斯及羅馬尼亞都係臨尾香   

終於開齋啦    

今朝(噚晚)賽事,夠哂戲劇性!夠哂刺激,心臟弱d都死。重心儱蝷h同捷克,鶶怮幓X分鐘,和變贏,執番身彩唔駛輸!但係,白俄羅斯同羅馬尼亞兩場就甯菑洁A亦係最後幾分鐘,贏變和,斷足兩注。最慘仲係鷎搘x哂冷呱直,輸剩8分!以後鴾擗l有排捱。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。