推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

70 123
發新話題

[原創] 木每木木維X納濕狗經理編 (有相)

木每木木維X納濕狗經理編 (有相)

上幾個星期三臨收工比老板娘叫左去大陸做信差, [鬼叫業績差咩]
唔去就聽炒, 去到龍華就諗到的C-HING話梅林開左間 [東莞式
SN維X納] 去試下都好WOR !
去到維X納崗好11:00PM, 見到大堂座左好多客, 白鬼克鬼都有,
個靚女主任仔就帶我去卡位座話要等房,一場來到又見到主任仔
隻腳又長又白, 條野就扯到硬一硬, 心諗實無死LAW主任仔都甘
西正,的女女仲得了.

等到上房後, 佢就話A牌$600 M牌$800起碼要成粒鐘先有得睇,
叫睇下的B牌先, 有佢係到就緊係無所謂啦! 佢交义腳座在床邊,
义完左又义右, 見到條克色底環包到個妹妹實一實, 真係好能想姦鬼左佢.

到有女入閘一睇…我吊…得一件[短小精悍]彈,再入一件
[鳳爪排骨], 10分鐘後有個男經理帶2件女入來,一件大山婆,
一件肥妹仔, 條能樣一開口就話[北方話]呢幾日生意好好,
的熟客一早BOOK晒的靚女, 佢好辛苦先搵到呢兩個美女,
就狂SELL件大山婆…..{{ 的語氣另人討狗厭,態度仲差過旺角馬檻的馬夫,
好能似話 : [ 來吊西姐! 唔係來搵老婆, 比個窿你就得啦! 揀甘能多左狗住晒 ]
佢左狗住我就真 !  }}

要左肥妹仔的服務中規中矩啦, 噴佢兩野就比錢走人………
落到大堂見到件主任仔,佢話有幾件M牌中正過佢WOR !
我即刻話你我即吊唔彈, 呢到女女又無 ! 的狗西經理又吋,   
下次唔能好攪我啦 ! 叫車出皇崗司機多謝50大元

女女 : 質數唔知, 睇得4件.
硬件 :  OK 自已睇相.
服務 : 整体唔差, 條拾狗經理最差.

未玩過莞式SN,而又未去過CA CP SN 又無時間可以一試…..
去過就自已諗下 !!!

平日去CA & CP SN 唔睇返二三拾件女都對唔住自已啦 !

POST 我唔係成日出,但今次都幾能谷氣,所以出返個REPORT
比大家睇睇 !!

有無C HING 可以話比我知CA維X斯最近掂唔掂 ?
可以就PM主任仔TEL比我……………
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

女女相......................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

safa wooooooooooo

Thanks for the details

How is the other side of MM?

This is NOT the crytal room I have tried and  the girl type is not the same as mine last time. Anyway, I also think that they should recruit more girls!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-27 08:41 發表
This is NOT the crytal room I have tried and  the girl type is not the same as mine last time. Anyway, I also think that they should recruit more girls!
歐陸房, 房價RMB198, 訂房平RMB30. RMB400 的女真係唔得, 不過最驚遲D將RMB400的女UPGRADE 上RMB600. !!
gg

引用:
原帖由 fei66 於 2007-11-27 00:14 發表
女女相......................
Seems so ordinary quality for the $400 ones!

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-11-27 10:13 發表

Seems so ordinary quality for the $400 ones!
That is why I chose a 600 girl last time.

引用:
原帖由 tw2001 於 2007-11-27 10:07 發表

歐陸房, 房價RMB198, 訂房平RMB30. RMB400 的女真係唔得, 不過最驚遲D將RMB400的女UPGRADE 上RMB600. !!
有可能!
400既囡混埋600既囡到,
唔會有好大分別,
入到閘就係神仙,
在於個場或者個經理,
就更加係一個"let's her try"
個場如果多外國游客玩,
大家揀囡既眼光唔同,
市場有承接就得。
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-11-27 03:53 發表

有可能!
唔會有好大分別,
入到閘就係神仙,
在於個場或者個經理,
個場如果多外國游客玩,
大家揀囡既眼光唔同,
市場有承接就得。
個場多外國游客玩,到时嘜七嘜野菌都有!

安全起見,都是轉去其他塲玩的时候了

引用:
原帖由 anakin 於 2007-11-27 11:53 發表

有可能!
唔會有好大分別,
入到閘就係神仙,
在於個場或者個經理,
個場如果多外國游客玩,
大家揀囡既眼光唔同,
市場有承接就得。
去過試個RMB600, 一定知好大分別 !! 驚新仔去到, 一場來到, 附近又無野好玩, 局食 ! 始終覺得, 暫時無謂去, 等過一排先 !!!
gg

引用:
原帖由 tw2001 於 2007-11-27 12:20 發表

去過試個RMB600, 一定知好大分別 !! 驚新仔去到, 一場來到, 附近又無野好玩, 局食 ! 始終覺得, 暫時無謂去, 等過一排先 !!!
不過去得木每木木,唔在去遠D.........
綠州場?
唔去好過!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-11-27 12:28 發表

不過去得木每木木,唔在去遠D.........
綠州場?
唔去好過!
唉 !佢真係由皇崗打的, 20分鐘到! 我知好多地方好好玩, 但都係好遠, CA來回, 可能要3小時, 加上舟車勞動,  ! 對於有 "妻管炎", 金錢換取時間, 無法啦 !!
gg

Wrong posted and deleted by user.

引用:
原帖由 tw2001 於 2007-11-27 12:47 發表

唉 !佢真係由皇崗打的, 20分鐘到! 我知好多地方好好玩, 但都係好遠, CA來回, 可能要3小時, 加上舟車勞動,  ! 對於有 "妻管炎", 金錢換取時間, 無法啦 !!
這正是我的寫照............... 只希望在不太遠的地方有好的軟件和硬 件!

不错哟,好地方,有空去转转哟!

引用:
原帖由 Avater 於 2007-11-27 15:30 發表
me too, that's why i found this place worth a try...

and just like, i visit macau last week, but there is event as well... then.. the travel time is almost 4 hours vs the play time is 2 hour in ...
But the place seems not to be perfect --- at least there number of choices (for girls) is limited!

絕對同意以上幾位師兄儱N見, 亦深深體會各位師兄鼢漯p! 有灡v兄一見到呢驙N鼣孎i就媽媽差差, 一係話點解唔去遠, 一係就話世界咁大點解要坐井觀天! 哎, 其實邊個唔知阿媽係女人, 阿爸係有鬚先得呀! 咁真係有灡v兄要鬖陪, 甚至係冇選擇黿〞p下, 去一個差之中比較冇咁差鼣霮APPY! 咁情況之下, 呢灡v兄韕EST係鬗頞50里之內嚙嚝, 而其他媽媽差差黈v兄韕EST係鬗頞磞囧膜, 甚至係二百里內嚙嚝!!

咁, 點有得比呀!!??

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 15:41 發表
絕對同意以上幾位師兄儱N見, 亦深深體會各位師兄鼢漯p! 有灡v兄一見到呢驙N鼣孎i就媽媽差差, 一係話點解唔去遠, 一係就話世界咁大點解要坐井觀天! 哎, 其實邊個唔知阿媽係女人, 阿爸係有鬚先得呀! 咁真係有 ...
You are so considerate........! Thank you!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-27 15:46 發表

You are so considerate........! Thank you!
師兄大大, 絕不用言謝!, 只係細佬做髐@段時候龠篳靻b而有感而發! 我都要多謝師兄您麉點, 先至發出救國第一炮! 其實我比起您來說, 應該我先至係井底蛙! 起碼師兄會坐20分鐘的士出征, 而我仍然只係坐2分鐘地鐵去HAPPY咋!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 15:56 發表

師兄大大, 絕不用言謝!, 只係細佬做髐@段時候龠篳靻b而有感而發! 我都要多謝師兄您麉點, 先至發出救國第一炮! 其實我比起您來說, 應該我先至係井底蛙! 起碼師兄會坐20分鐘的士出征, 而我仍然只係坐2分鐘地 ...
慾海無涯, 其实你我的經歷都不相伯仲, 都是井底蛙吧!

很高興和你一起分享了冶遊的喜與悲! 更高興的是交了一位持平而通情達理的 cum 兄弟! 吾道不孤矣!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 15:41 發表
絕對同意以上幾位師兄儱N見, 亦深深體會各位師兄鼢漯p! 有灡v兄一見到呢驙N鼣孎i就媽媽差差, 一係話點解唔去遠, 一係就話世界咁大點解要坐井觀天! 哎, 其實邊個唔知阿媽係女人, 阿爸係有鬚先得呀! 咁真係有 ...
算啦 ! 大家討論下 ! 妻管炎唔係個個明白 ! 得5, 6個小時空間, 都會用盡每一刻鐘, 我亦讚成唔好坐井觀天, 有時間真係要出去走走 ..... ! 試下都無訪 ! 好又一頓, 唔好又一頓 ...... !!!
gg

襟兄, 小弟亦心同所想! 不若一起仰天高呼三聲" hip hip hurray", 以表彼此深慶得人之情, 如何乎!!

引用:
原帖由 tw2001 於 2007-11-27 16:11 發表

算啦 ! 大家討論下 ! 妻管炎唔係個個明白 ! 得5, 6個小時空間, 都會用盡每一刻鐘, 我亦讚成唔好坐井觀天, 有時間真係要出去走走 ..... ! 試下都無訪 ! 好又一頓, 唔好又一頓 ...... !!!
坐井觀天當然不好, 但並無不對! (除非版規註明嚴禁坐井觀天啦!)

不拋磚, 又如何引玉呢?!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 16:14 發表
襟兄, 小弟亦心同所想! 不若一起仰天高呼三聲" hip hip hurray", 以表彼此深慶得人之情, 如何乎!!
更望能與襟兄浮一大白, 以慰知遇!

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。