推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 木每木木維X納濕狗經理編 (有相)

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-27 16:17 發表

更望能與襟兄浮一大白, 以慰知遇!
凡事盼望, 凡事希冀, 在救國圈內, JER是永不止息的! 望能與君共同救國!

起來, 不願做奴隸的人們, 把我們的JER JER築成一條新的長城..........

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 16:33 發表

凡事盼望, 凡事希冀, 在救國圈內, JER是永不止息的! 望能與君共同救國!

起來, 不願做奴隸的人們, 把我們的JER JER築成一條新的長城..........
很欣賞你正面而肯定的態度...........

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 16:33 發表

感麥要切 jer jer?  

我唔制!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-27 16:15 發表

坐井觀天當然不好, 但並無不對! (除非版規註明嚴禁坐井觀天啦!)

不拋磚, 又如何引玉呢?!!
本版一向支持拋磚引玉,也不会只欢迎老手而拒绝新手来访的,但记住,支持的是拋磚,而不是堆垃圾!有某些人(不是指你,放心)仲未知自己拋了很多垃圾,令版友们都感到不满已向我作出投诉了!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-27 15:41 發表
絕對同意以上幾位師兄儱N見, 亦深深體會各位師兄鼢漯p! 有灡v兄一見到呢驙N鼣孎i就媽媽差差, 一係話點解唔去遠, 一係就話世界咁大點解要坐井觀天! 哎, 其實邊個唔知阿媽係女人, 阿爸係有鬚先得呀! 咁真係有 ...
同意...............thanks !!

引用:
原帖由 tw2001 於 2007-11-27 16:11 發表

算啦 ! 大家討論下 ! 妻管炎唔係個個明白 ! 得5, 6個小時空間, 都會用盡每一刻鐘, 我亦讚成唔好坐井觀天, 有時間真係要出去走走 ..... ! 試下都無訪 ! 好又一頓, 唔好又一頓 ...... !!!
我間中都係得咁上下時間,5,6個鐘頭都可以去有火車到既樟記或者CP。
唔係話邊到好玩邊到唔好玩;可以既話行遠D,選擇都多D;起碼唔駛玩到谷氣都要去番個度。
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-11-27 21:39 發表

我間中都係得咁上下時間,5,6個鐘頭都可以去有火車到既樟記或者CP。
唔係話邊到好玩邊到唔好玩;可以既話行遠D,選擇都多D;起碼唔駛玩到谷氣都要去番個度。
我都有去過cp-4樓, 樟仔-新記, 但感覺係生死時速, everything 要under control, 故使好唔得盡興, 選女求其ok,想看多幾回都驚唔夠時間!未夠鍾都要落鐘 ! 因為驚搭唔到火車 ! (其實仲有時間), 又驚火車誤點, 趕唔到尾車回深圳 !! 不過雖然係緊,有機會見識下都好 !!!!  
gg

尾車回深圳?

你好晏先出發?
我有時十二點出發,近兩點鬆到CP食飯,去埋SN大概四點鬆,撞啱有火車返到深圳可以五點半到;如果加埋個洗腳正骨就要趕尾車........
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

若要花四小時交通去換取二小時快樂, 值唔值真條見仁見智!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-11-27 23:42 發表
尾車回深圳?

你好晏先出發?
我有時十二點出發,近兩點鬆到CP食飯,去埋SN大概四點鬆,撞琣酗鶢悚藂麮`圳可以五點半到;如果加埋個洗腳正骨就要趕尾車........
在往年4月的事 ! 果時講到4/f 幾好玩, 便諗住點都去一次, 7時到常仔,  當時買11時火車, 諗住11:35pm到深圳,再飛奔, 應該12時前可以過關 ! 全程都驚過趕唔到過關, 要去皇崗過關,再浪費時間, 加上第一次去cp, 自己心掛掛 ! 最後都完成左 ! 唔好同我講, 滾得辛苦, 何苦 ! 我的格言, 甚麼都試下 !
gg

引用:
原帖由 tw2001 於 2007-11-28 09:49 發表

在往年4月的事 ! 果時講到4/f 幾好玩, 便諗住點都去一次, 7時到常仔,  當時買11時火車, 諗住11:35pm到深圳,再飛奔, 應該12時前可以過關 ! 全程都驚過趕唔到過關, 要去皇崗過關,再浪費時間, 加上第一次去cp, 自 ...
在客觀條件許可下, 當然什麼都一試無妨! 我亦打算不久將來放一天假, 和友好巴打結伴去 CA 一滾!

但在平時, 又何苦專登令自已口渴呢?

thanks

間房幾靚啊,囡囡睇落都係小肥姐

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-29 07:03 發表
間房幾靚啊,囡囡睇落都係小肥姐
此等 "普通房" 未算靚........... "水晶房" 更是美侖美奐!

相關搜索目錄: 水晶

thanks for sharing

3q FOR SHARE

THANKS  FOR  SHARING !!!!!!

Thanks for the details

THANK YOU C HING~

Terrible experience!!  take it easy, try another time...Thanks

引用:
原帖由 mobydick 於 2008-1-22 05:15 發表
Terrible experience!!  take it easy, try another time...Thanks
What is terrible??

條女有d肉喎....good.....

Thanks for sharing!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。