推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王小龍傳

王小龍傳

王小龍傳

都算幾好睇!

有2個封面,紅色同黑色底既,我買左紅色底~

共有52頁,非常抵

大家我買一至兩期試下

*我唔係肉狼既人

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-12-15 01:45 發表
王小龍傳

都算幾好睇!
我也覺得創刊號不錯看,所謂好的開始就是成功的一半...

老黄D书奉旨开头好精彩的,但过了十期八期咪又开始拖桥!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

好有舊龍feel~
又有趙遙客呢D淫棍攪o下氣分~~

唔知佢又點折劍痴會勁過其它兩痴咁多呢?
定係三痴一樣咁屎~~~

祖兒好正.................

Joey ,玉兒點個畫得靚d啊?
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

唔明點解叫龍虎門前傳?

不過果隻大水牛...........

引用:
原帖由 冰河 於 2007-12-16 22:35 發表
唔明點解叫龍虎門前傳?
應該叫龍虎門外傳比較合理...

叫“前傳”因為入邊發生D野係新龍之前嘛。

其實我都覺得係外傳。
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

買左廿蚊果本特別版.....

質素合格有餘....但係都係果個問題
點解外傳可以做得好,但係新著又做唔好呢??
(同武神一樣)

現實係好殘酷既,無論而家既主編係心腹還是黃本人
唔得就要轉人,比左幾百期機會架啦,如果外傳比正本好買
呢個就係更大既笑話....

除非新著要分錢比文傳,外傳唔使啦..........

相關搜索目錄: 笑話
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-17 06:53 發表
買左廿蚊果本特別版.....

質素合格有餘....但係都係果個問題
點解外傳可以做得好,但係新著又做唔好呢??
(同武神一樣)

現實係好殘酷既,無論而家既主編係心腹還是黃本人
唔得就要轉人,比左幾百期機會架啦, ...
特別版有幾特別?

即係有咩野送?

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-12-17 09:11 發表

特別版有幾特別?

即係有咩野送?
我買左一本廿蚊同一本14蚊...
14蚊好低睇...幾十頁....
廿蚊都係一樣頁數...但係多左d起稿睇.....其實唔買都冇問題....
講返本漫畫.....畫功唔駛講..你地講哂....
故事...唔知係咪我睇漫畫有問題..覺得節奏好快..快到應該用2期時間講既野一期講哂...覺得好似有d野跳左冇講咁.....呢頭同飛仙打..o個頭就出哂d新人物咁滯.....
但係就打得幾好睇...應該會再追多幾期既~~~
如果龍記有佢一半咁...(故事+打)...我諗會不斷升書..唔會比人又少又cut書.....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-12-17 17:25 發表

我買左一本廿蚊同一本14蚊...
14蚊好低睇...幾十頁....
廿蚊都係一樣頁數...但係多左d起稿睇.....其實唔買都冇問題....
講返本漫畫.....畫功唔駛講..你地講哂....
故事...唔知係咪我睇漫畫有問題..覺得節奏 ...
OH....貴6蚊就係多左草稿.........

不過節奏真係太快,寫多20頁就差唔多

好期望睇第二期..............

其實出呢本前傳係咪方便甄生係下部電影比自己玩哂?

引用:
原帖由 1111111 於 2007-12-19 09:20 發表
其實出呢本前傳係咪方便甄生係下部電影比自己玩哂?
好提意,因為佢打得型

引用:
原帖由 無謂之 於 2007-12-19 07:12 發表
好期望睇第二期..............
第2期主要看棍王楊遠塵表演五郎八卦棍,三寸真元勁破小龍丹田,最後小龍被大水牛撿回家去,全身被脫光吊在玉兒(慕容玉兒)面前...

今期.....小龍比人打爆左...冇哂功力.....
唉...........咁就無啦啦要佢學2流武功啦....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

又廢功?
小龍真的命苦!
上次就話改練一流神功九陰真經,今次如果練D二流功夫,真係死左好過!
最慘厲貞,辛苦練來的九陰真經就這樣付諸流水。
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

我愈睇愈覺得好似有d神兵feel咁

引用:
原帖由 阿左 於 2007-12-22 09:01 發表
我愈睇愈覺得好似有d神兵feel咁
歐洲希臘神話哥種........
哥編係神兵入面第二差0既一篇, d格大到.........

老楊重無聊啦~
比個二打六打盲!!!!!
二打六比劍痴廢返隻手....

跟住大家好似乜事都冇就一齊走......
乜高手真係唔覺痛?

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-12-23 15:10 發表
老楊重無聊啦~
比個二打六打盲!!!!!
二打六比劍痴廢返隻手....

跟住大家好似乜事都冇就一齊走......
乜高手真係唔覺痛?
真係盲得好容易

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。