推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 17:09 發表

小龍同玉兒都算大顯神威,除輕取苦禪外,邪郎既霸腿都未能一招將佢打低,潛龍勿用發揮威力....
同意,小龍每次用"潛龍勿用"都好有形的!  

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-21 16:40 發表
今期王小龍傳邪神睇見玉兒同小龍拖手即時吃措,仲激到腰都孿埋,真係搞嘢,睇嚟呢場多角戀真係避無可避,仲係七國咁亂潻:羅剎女→ 火雲邪神→ 慕容玉→ 王小龍← 楊祖兒
                          ...
Yeah, but I like it!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 17:09 發表

小龍同玉兒都算大顯神威,除輕取苦禪外,邪郎既霸腿都未能一招將佢打低,潛龍勿用發揮威力....
火雲邪神似乎不把降龍掌放在眼裡,說洪東亦要甘拜下風,難道他之前曾會過懂得丐幫正宗降龍十八掌之人?

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 17:06 發表

如果玉兒真係瑪雅個女,邪神一定會阻止佢同小龍交往...
如果玉兒真係瑪雅個女,那小龙听衰11啦!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-1-21 19:35 發表

火雲邪神似乎不把降龍掌放在眼裡,說洪東亦要甘拜下風,難道他之前曾會過懂得丐幫正宗降龍十八掌之人?
邪神目空一切,配階段乜野武功都唔會驚!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-1-22 08:41 發表

如果玉兒真係瑪雅個女,那小龙听衰11啦!
乜阿世致女咁早熟?
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-21 16:40 發表
今期王小龍傳邪神睇見玉兒同小龍拖手即時吃措,仲激到腰都孿埋,真係搞嘢,睇嚟呢場多角戀真係避無可避,仲係七國咁亂潻:羅剎女→ 火雲邪神→ 慕容玉→ 王小龍← 楊祖兒
                          ...
仲有牛媽→ 王小龍
王小雞← 蠍王
青天(隻鬼)→真弓
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-1-22 22:36 發表

仲有牛媽→ 王小龍
王小雞← 蠍王
青天(隻鬼)→真弓
仲有真弓→玉兒
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 17:06 發表

如果玉兒真係瑪雅個女,邪神一定會阻止佢同小龍交往...
瑪雅個唔係仔咩??
玉兒得十一,二歲都好早熟下喎!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-1-23 00:44 發表

瑪雅個唔係仔咩??
估估下,我都唔知!

會唔會係瑪雅個妹呀??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-23 11:06 發表

估估下,我都唔知!

會唔會係瑪雅個妹呀??  
吾會掛?? 劍痴會由得個大女去做軍妓?? 還是玉兒系養女???

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2008-1-23 11:39 發表

吾會掛?? 劍痴會由得個大女去做軍妓?? 還是玉兒系養女???
可能...
到最後的真相係...玉兒原來係複製自瑪雅細胞的複製人
音樂無界限

即使小龍復工,再加上金童寶典,始終同邪神差一截

睇完今期﹐真係估唔到金童﹐玉女合璧可以發揮如斯強大o既威力﹐竟然壓得下邪神o既白級。但始終都唔覺得呢對組合可以搞掂邪神﹐會唔會仲有正派高手會出場介入咧?逍遙君子?

引用:
原帖由 小小力 於 2008-1-23 00:44 發表

瑪雅個唔係仔咩??
龍鳳胎都唔出奇
同埋日本果邊,十一、二歲已發育到個胸大過西瓜,出埋寫真集都得添

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-24 01:04 發表
睇完今期﹐真係估唔到金童﹐玉女合璧可以發揮如斯強大o既威力﹐竟然壓得下邪神o既白級。但始終都唔覺得呢對組合可以搞掂邪神﹐會唔會仲有正派高手會出場介入咧?逍遙君子?
金童﹐玉女合璧已经可以壓得下邪神o既白級,如果合体埋,岂不是连黑级都不怕?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

王小龍 good looking

王小龍傳 every week is good

剛看了《王小龍傳》第7回『干將.莫邪』的廣告,天火焚城直逼小龍、玉兒...大水牛掌打苦禪...奪命老妖閰羅八殺爪再顯邪威...楊祖兒槍斷吐血...逍遙令與棍中之王對決...干將莫邪相逢恨晚...

相關搜索目錄: 廣告

最後一版邪神 & 干將, 劍痴 & 莫邪相遇
但原來劍痴好似老祖宗咁識以氣御劍喎
音樂無界限

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-1-24 11:48 發表

金童﹐玉女合璧已经可以壓得下邪神o既白級,如果合体埋,岂不是连黑级都不怕?
合體點打呀

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-1-25 14:31 發表

合體點打呀
床上3打...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-1-24 11:48 發表

合左體之後﹐呢對金童玉女會唔會化成另一種形態出現咧﹐就好似姥姥咁﹐講野時會一陣男聲﹐一陣女聲﹐另外仲有一條長利可以用黎攻擊邪神。如果邪神赤手空拳就肯定唔係合體大法o既對手﹐但家陣邪神有干將響手﹐佢大可以用把寶劍切斷條利然之後同苦禪講話合體大法已經畀佢破左﹐百年內王小龍同玉兒唔會再有機會蒲頭。

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-1-25 18:13 發表
最後一版邪神 & 干將, 劍痴 & 莫邪相遇
但原來劍痴好似老祖宗咁識以氣御劍喎
今期火雲邪神施展霸腿像個體操選手...

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-26 01:44 發表

合左體之後﹐呢對金童玉女會唔會化成另一種形態出現咧﹐就好似姥姥咁﹐講野時會一陣男聲﹐一陣女聲﹐另外仲有一條長利可以用黎攻擊邪神。如果邪神赤手空拳就肯定唔係合體大法o既對手﹐但家陣邪神有干將響手 ...
龍珠合體戰士

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-1-26 23:00 發表

龍珠合體戰士
龍珠合體戰士?!
戴耳環  定係  跳舞先

相關搜索目錄: 跳舞
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。