推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

105 12345
發新話題

新場雙飛加開大報告(多謝vvbb兄提供電話)

新場雙飛加開大報告(多謝vvbb兄提供電話)

原來呢個場真係幾難揾. 係老街站出. 打去問佢地點去, 一味叫你打的. 好在都去到. $100 優惠期重未完, 而且送張 $50 開大coupon. 不過個場細得可憐. 三格沖身,一格濕蒸,十幾間房. 昨日去重未有空調電視. 反而個大廳有成廿張椅. Locker仔問佢乜都唔知. 動作慢. 如果同時有兩個人客, 唔該客人自便. 問個主任, 你話好多女, 點我咩, 我中午十二點幾到, 你最多咪得十零個. 一心想睇哂d女先, 點知第一個已經OK, 係都要睇多個. 唔得, 要番第一個算. 女女問我做乜式, 我反問番佢有乜同收費. $100,$298,$400. 咁就先來個港式$100啦. 佢一d都冇面黑, 好落力同我按tim. 按下按下, 佢問我有冇試過雙飛, 佢話佢有個姊妹好靚女架. 都係多$100. 都好, 咁大個仔, 乜都試下. 嘩, 真係係好靚女, 重好好雙乳. 一定細唔過35. 不過原來人靚服務就差D. 都係原本個按得好. 比佢兩個攪下攪下, 終於完成任務. 下次一定唔玩雙飛,都唔好玩既. 之後埋單走人. 真係收港幣1:1架. 送左張$50開大coupon比我, 心想食埋邊件好呢? 落下面食飽先算. 係面點皇食個牛肉拉面, 冇拉面. 要 won ton 面, 冇 won ton...是但要左個唔知乜面算Q數. 食完就打個電話問下正話兩條女有冇上鐘先.用埋張 coupon 嗎. OK, 行返上去, 居然冇人認得我. 有冇攪錯. 直接入房, 個主任問都冇問就走去幫我揾女, 我想話要番正話第一條女呀! 點知個死人頭帶來條女, 比之前兩件重要正, 都冇乜理由唔要啦. 女女入來問我係咪做港式, 我話來個御式,佢停一停,記住先報鐘,可能估我唔到. 服務好好. 樣靚身材正, 不過佢係吸煙人士. 同廣告個88有得比. 過程都係果d啦. 最估唔到呢個場, 場仔細細, 但女女好得. 我見過左有四個, 三個都係好得. 重有88 未試. 一定會返去試埋佢. 不過地方真係好唔就腳. 多謝 vvbb 兄提供電話.

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • JM168 體力 +10 Pm the details, please! 2007-12-22 11:24
  • JM168 威望 +10 Pm the details, please! 2007-12-22 11:24

Thanks for sharing

多謝報告.................

thanks for the report

bro still out during typhoon?

可唔可以PM個地址電話我去試試呀?

回復 #5 石志銘 的帖子

請 check PM.

mac_don_lo

唔使多謝,你食到好野就得,最怕D人玩得唔開心,到時賴我就無謂!

個場係前面果間XX賓館個老細同另外兩個人開,D女有D係果邊D紅牌

黎,所以質數都唔差,我再去食左88個樣係得,但波仔唔大,你如果搵佢

要有心理準備!

回復 #7 vvbb 的帖子

最衰我唔記得左開大果件個 No. 樣得,服務得,身材得,重要得十九歲. 重要唇上有墨, 好消魂呢....

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-20 16:55 發表
最衰我唔記得左開大果件個 No. 樣得,服務得,身材得,重要得十九歲. 重要唇上有墨, 好消魂呢....
好野不妨與眾同樂, 請師兄都pm小弟, 等我都可以開開眼界!

回復 #9 def_lo 的帖子

Check your PM.

引用:
原帖由 vvbb 於 2007-12-20 16:50 發表
mac_don_lo

唔使多謝,你食到好野就得,最怕D人玩得唔開心,到時賴我就無謂!

個場係前面果間XX賓館個老細同另外兩個人開,D女有D係果邊D紅牌

黎,所以質數都唔差,我再去食左88個樣係得,但波仔唔大,你如果搵佢 ...
咁有幾高?

有無1米62?

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-20 08:55 發表
唇上有墨在那一邊左OR右 ? 你講到咁得下次我搵佢開心下!

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-12-20 09:11 發表

咁有幾高?

有無1米62?
約5尺1/2 到 服務不過不失OK la, 但好旺鐘

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-20 17:07 發表
Check your PM.
師兄, 唔知係唔係有問題, 收唔到pm, 可以再send一次嗎!!?? Thanks.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-20 13:10 發表
原來呢個場真係幾難揾. 係老街站出. 打去問佢地點去, 一味叫你打的. 好在都去到. $100 優惠期重未完, 而且送張 $50 開大coupon. 不過個場細得可憐. 三格沖身,一格濕蒸,十幾間房. 昨日去重 ...
Seems worth a try and very cheap for double fly.

Bro, can u send me the contact #? thank you

可否PM個地址電話去試試?

我也很想去試一下, 能PM我嗎?

間野叫咩名?(同音)~~~~~~~~~~

可以PM給我嗎,我也想試一下...

咁係吾係即係HK$400全套?
國貿地鐵站出會吾會近啲?
其實我都重未知近邊到?
可吾可以PM畀我,吾該晒!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-20 16:40 發表
請 check PM.
未收到喎! 可唔可以再SEND多次呀?

唔該師兄PM埋比我。Thank you.

引用:
原帖由 vvbb 於 2007-12-20 20:40 發表

約5尺1/2 到 服務不過不失OK la, 但好旺鐘
Brother, can you pm me?

105 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。