推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

新場雙飛加開大報告(多謝vvbb兄提供電話)

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-1-2 11:21 發表

你答對了. 都係上次開大個一粒星好D. 不過前日找佢, 放左假. 後尾試左!!, 都唔錯. 冇之前位師兄咁差既經驗.
** 我 都有一面之緣........... 西士比想像中大, 還是 @@ 較是我杯茶!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-21 12:02 發表
咁多帥兄問, 我不如話比大家聽我點去啦. 我係坐地鐵老街站 B 出口. 係出口睇向右面就係茂業百貨. 不過要穿過天橋過一條馬路. 就會見到
面點皇. 不要去錯. 前面架都係新開張, 不過大好多. 後面只有三層高的才是.  ...
咁請問出咗地鐵站之後要行幾耐? 可以PM個場名俾我嗎?

溫馨提示 : 各位師兄PM完如果留番個底喺寄發件箱, 下次再出PM嘅時候用Copy & Paste咪唔駛重新再打囉~

現在經已轉回正價. 138, 430 (港,全). 如果手上有$50 御式優惠券的, 請留意最後使用日期.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-1-4 03:21 發表
現在經已轉回正價. 138, 430 (港,全). 如果手上有$50 御式優惠券的, 請留意最後使用日期.
我果D $50 御式優惠券 無寫最後使用日期 ? 可以用嗎

引用:
原帖由 vvbb 於 2008-1-4 11:28 發表

我果D $50 御式優惠券 無寫最後使用日期 ? 可以用嗎
可以, 因為一月後已經冇再送了. 我上個星期都用左張冇日後的. 而家手頭上個張係到 2月18日的.

係唔係"咁講"先,如果唔係...咁出左B出口向這個方向走.
羅湖?沙頭各?布吉定蛇口方向???

在 Xocat II Forum 做了六年几塘邊鸛,今日以新人註冊.先向各位大大;        C hing 請個安.

大家好,午安.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-28 07:26 發表
唔係一次過食, 而係食原一個餐再食另外一個餐
I see. You have a good & strong body!

引用:
原帖由 johnlamhk3 於 2007-12-30 03:41 AM 發表
今晚親自去試一下:

場地: 太細, 出黎吾夠位沖涼
女: 星期六晚 同系"日華"d女過黎串場 (可能本場女少)  吊 !  入房成銀日叫開大 又開口問羅貼士 過程當然只可掂波波 又黑面   吊吊吊

...
It's advisable to go to airport if you need hj only, you will face the same problem again if you go to those sn which provides full course meal. Search in forum for various airports location, enjoy

Can you pm the address and name

引用:
原帖由 hongkongmember 於 2008-1-5 15:23 發表
It's advisable to go to airport if you need hj only, you will face the same problem again if you go to those sn which provides full course meal. Search in forum for various airports location, e ...
many operate both airport & full service. Type A & Type B.

THANKS FOR SHARING

c兄間場叫咩名呀, 好想去呀!!!!!!!!

Pls also pm the address and information.  Thanks alot.

Pls also pm the address and information.  Thanks alot.

回復 #1 mac_don_lo 的帖子

ching, 可否pm地址及電話給我.
日子過得真係快,銀子好快就冇晒

Thank you for report

真的假的,搞帐相好握!!

過幾日上去!pm個地址試試!謝謝謝謝!

C hing pls PM me THX!

nice, thanks for sharing

nice, thanks for sharing

多謝報告.................

thanks for sharing

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。