推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 新 春 行 大 運

新 春 行 大 運

年初三赤口唔駛去拜年,終於有機會去
鬆一鬆,約埋一班老友去唱下K飲下酒,
本來想去古都但收到情報話貨源極為
稀小,最後揀左近近地既沙灣作第一站

一行七人去到目的地先打電話俾新場
甘迫既助理打算訂房,結果竟然係爆滿,
唯有轉戰返去舊場金記,點知去到有房
但係就只得十幾個囡囡揀,我地直入貨
倉睇發現貨小兼且質素偏弱,好在重未
嗌酒,同媽咪講過兩日再黎就拿拿聲走
人,跟住過去 Laser 望一望,咁岩睇到有
媽咪帶貨俾其他客睇,發現質素更為慘
不忍睹,頭都唔回~即走
行出門口非常傍惶之際,突然見到有一
個打扮入時既靚女行過,居然有一老友
忍唔住上前問對方係唔係返工又問可唔
可以一齊去玩~真係荒唐...對方當然越
走越快啦(大家唔好學呀,隨時俾人打架)
岩岩嚇走左一個,轉頭又見到有兩個靚女
響的士度落車,睇一睇都唔錯,估唔到今次
佢地竟然三個人沖埋去,不過今次結果唔
同晒,原來識得既,有一個係一個老友之前
帶過出街既,而佢地本來打算去玩唔返工,
我地就話去玩反正都係唱歌飲酒,不如陪
我地重好啦重有錢收,最後拖左佢地返去
甘迫返工,可能大家都餓左好耐,真係第一
次玩到響條街度捉女咁癲
上到去重係冇房,不過好彩之前有打過電
話訂房,所以等左一陣有房就俾左我地先,
入到房都係唱歌猜枚,不過因為得黎不易,
大家都非常投入,加上幾個囡囡都相當玩
得,所以大家玩得好高興

可能天氣太過凍加上幾個囡囡都冇諗住返
工既,所以冇人帶到出街,玩完第一站之後就
轉戰桑拿~去左最近都幾多人提既一間場
鼠 年 第 一 擊 ~ 鬼 鼠 Q
呢間只係一間機場並唔係太岩我,因為小弟
一向比較喜歡劇烈運動多D,不過既然係大家
都想去就當然要行動一致啦,而且去之前已經
問過相熟經理話重有廿多個可供選擇,唯有到
時隨機行事啦
我係第一次到呢個場,但老友們就非常熟路重
帶定晒優惠卷響身,入到去見到已經有幾個客
比我地先到換左衫坐響休息室睇電視,其中一
個老友見勢色不對第一時間捉住相熟經理要
求即時先揀技師,經理亦相當合作,好快大家都
搶閘揀好至去沖涼換衫,真係越玩越癲

沖完就馬上入房,硬件一般但尚算乾淨企理,軟
件方面亦只屬一般,不過外形尚可而且相當溫
柔,前半段正骨按得有板有眼,一邊按一邊傾計
知道原來靚女技師只係剛到十多日,之前係響
電子廠做文員既,難怪談吐相當斯文,跟住到第
二 Part 佢出手時亦極之溫柔,不過佢出手時我
亦都同時出手,相反我就冇咁溫柔,重點出擊,一
邊就不停咁說服佢乾脆黎個六神合體,但係佢
話唔係好敢過響場內做驚俾發現,最後我響煙
包裹面拎出一早準備好既兩個唔同顏色唔同口
味既保護裝置俾佢揀時,佢笑左出黎話我好壞,
佢話得我壞即係攪掂喇,拿拿聲提槍上馬,雖然
唔係好靚女,不過俾到我好有壓迫感,似乎真係
個乖乖女黎,十分鐘度就完成左鼠年第一擊
奇怪既係到夠鐘走既時候都冇同我提過個錢字,
但係我亦都早就準備好當然最後都有俾佢啦,
睇黎佢真係新做冇講大話喎

瞓醒第二日一齊去飲茶,之後有老友提意去水都
整返個正骨先走,話時話新開左個幾月都重未去
試真係失敗,趁重係試業價拿拿聲去試一試

硬件真係相當唔錯,地方好大兼設施好充足

又有桌球又有保齡球,雖然都要另外俾錢玩,但可
以令你足不出戶就可以玩足一日,而且重有雙人

電影院添,同自己心儀既情人去情到濃時可以....

最後玩左大半日行去大有利食埋飯先返香港結束
兩夜一日行大運

相關搜索目錄: 運動

節目豐富........... 不能盡錄的好行程!

天寒地凍 真係唔會再去水都,浴袍非常單薄!

服務麻嘛,要人調番轉頭教佢點做!!

沖完涼走果時,要行段小路 先去到 locker ~ 想凍死人咩

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-2-13 10:04 發表

甘迫既助理打算訂房,結果 ...
仁兄任何時候都是圖文並茂,
祝鼠年行大運

a nice detailed report.....thx so much.....

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-2-13 10:04 發表
年初三赤口唔駛去拜年,終於有機會去..
Always great report with photos!

Thank you for sharing.

THX FOR YR REPORT AND PHOTO

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-2-13 02:04 發表

甘迫既助理打算訂房,結果 ...
可唔可以講下鬼 鼠 Q係邊同最後洗費?

呢d鬼鬼鼠鼠野我好有興趣!

THANKS!!

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2008-2-13 15:03 發表

可唔可以講下鬼 鼠 Q係邊同最後洗費?

呢d鬼鬼鼠鼠野我好有興趣!

THANKS!!
心 ho ~ 我帶左三百,但只係俾左兩舊,佢都冇異議啊
鬼鼠野都係撞手神先碰到

[quote]原帖由 hkzhou 於 2008-2-13 23:56 發表

[最後我響煙包裹面拎出一早準備好既兩個唔同顏色唔同口味既保護裝置俾佢揀時,佢笑左出黎話我好壞,佢話得我壞即係攪掂喇,拿拿聲提槍上馬,雖然唔係好靚女,不過俾到我好有壓迫感,似乎真係個乖乖女黎,十分鐘度就完成左鼠年第一擊

HKZhou brother, excellent report!  Why not you asked the nui nui to use up both domdoms?   You are able to recharge quickly...

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-2-13 15:56 發表

心 ho ~ 我帶左三百,但只係俾左兩舊,佢都冇異議啊
鬼鼠野都係撞手神先碰到
咁係唔係要俾港式鐘錢$1x8?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-2-13 10:27 發表
節目豐富........... 不能盡錄的好行程!
師兄煩請pm桑拿地埗和技師no.

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2008-2-14 03:43 發表
咁係唔係要俾港式鐘錢$1x8?
係呀 188包飲食,我地用優惠卷平20
引用:
原帖由 任我痕 於 2008-2-14 10:52 發表
師兄煩請pm桑拿地埗和技師no.
響金光華廣場對面,唔記得no.~個技師唔靚架

相關搜索目錄: 飲食

hkzhou 的 [ 鼠年第一擊 ] 節目十分豐富啊!!!

順便祝你  "伸" 春 大 "吉" ( D 中文唔好, 應該係 "新春大吉" )....
  [癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2008-2-16 13:55 發表

hkzhou 的  節目十分豐富啊!!!

順便祝你  "伸" 春 大 "吉"   ( D 中文唔好, 應該係 "新春大吉" )....
大家都出入平安,好野長食長有

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。