推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

上海街上樓骨

回復 224# 的帖子

You already a expert in these three territories la

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-3 07:36 發表

IM99917兄:
相中人有沒有少少似.........
禮基BOBO?

不過呢排我老是掛住7H3!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-4 04:48 發表
好眼力。
我都覺得有少少Bobo Feel.
7H3, 我都有掛住ar~
不過想試一試新野。
呢張相係邊個日本AV女星?

7H3成日都唔開工, 後生女, 掛住玩!

福樂係我名單上有三個, 呢個不是我的狙擊對象!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-11 10:20 發表

福樂有那三個? 一係我自己去你條線望一望。
早前那一張photo, 來自我一位朋友。
你又要為民前鋒, 我就成全你:

7樓-
MIMI - 貴婦feel, 有網友報告話似同出來偷食的貴婦做, 不過可能係次按.
HAPPY - 少女feel, 個嘴唇好靚
4樓-
晶晶 - 純粹鍾意晶晶呢個名, 而且懷疑佢係以前我在北角試過個位晶晶.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-12 02:14 發表

MIMI, 如果有一把年紀, 可能手骨都不會太差吧。
Happy, 樣不錯。可以一試。
另外7樓的Yuki點睇? 個樣好似好得。
福樂YUK我冇乜興趣噃! 呢D影"藝術照片"的囡囡唔知點解我興趣都不大.

同層的ANNIE我就有D興趣, 兄台勉為其難就幫我試住呢幾件先啦!

唔多明TIGER游擊隊指什麼? 可以講得明D嗎?

我昨晚又去找了華豐7H3, 兩三年來第一次翻食, 仲要在五星期內.

I guess Tiger from home

華豐 Yuki

ching, 辛苦la........... thx

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-23 03:28 發表

7H3是第三個破了我不番食紀錄的。heehee~
第一個是新hing一個囡囡。
第二個是Bobo
你幾時翻食過7H3? 點解冇報告!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-23 11:42 發表
華豐 Yuki

剛剛試了好評如潮的Yuki。大家都說好難入到閘, 我都試過摸門釘兩次。
今日終可一試了, 不用再在外邊聽音樂。

Yuki的確是中女姐姐, 不過風騷搭夠。
面相6/10啦, 身材5/10。坦白說, 她的波形不太吸 ...
相貌身材就各有所愛啦
Yuki唔係大波姣婆果種feel
不過超強PART I 和足以 KO 定力不足o既師兄的R鎯鎯和liu C eye就係肯定o既!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-24 00:30 發表

相貌身材就各有所愛啦
Yuki唔係大波姣婆果種feel
不過超強PART I 和足以 KO 定力不足o既師兄的R鎯鎯和liu C eye就係肯定o既!
若講搓her breast, 7H3的breast就勁過Yuki; 但論骨技, 則Yuki就勝一籌, 唉, 魚和熊掌啦...

講相貎, 就各擅勝場, Yuki似蒙嘉慧, 而蒙小姐個氣質就cool cool地, Yuki也是, 有d古靈精怪的要求我就不敢同佢講; 7H3就率性天然, 同佢講野唔使就住, 上次我要佢幫我水中簫, 佢一句掟過來: "我不要!" 似足女友撒嬌!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。