推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-5-27 21:22 發表
由兄lei埋兩個禮物, 一出手就與眾不同! 睇到我眉飛色舞, 甘拜下風!

據4台廣告, 地理台道6樓有制服的似乎得兩個, 再考證一下邊個近lift口, 呼之欲出啦!

我前天遠征太子, dup左個30分鐘的超短紀錄骨, 有時間再 ...
30分鐘應該是個不太好的經驗,
... btw ... 還未看到有關report.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-8 18:05 發表

上樓骨後生既... 多數唔好預真係識dup...
咁你就唔會咁失望... 玩得又開心d!!
搵到又後生又識dup... 就係bonus啦!!

天文台道10-12號有個叫YY的本地女手骨都OK...
都叫後生... 不過我覺得係假波!!

之 ...
我都認為係假波

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-18 08:24 發表

上個禮拜試左油麻地萬榮九樓 E3 AMY, 中女, 小肥, 上海人, 樣ok, 好笑容, 大波,  在上海做寫字樓工, 來港年幾, 沒做過其他野, dup骨麻麻, 佢直認自己唔識dup骨, 但好傾, 問佢出來做第一次(唔係第一次做愛, 只 ...
萬榮有囡囡執左位咼!
9E2由5D3個雪兒頂上左,
不過聽聞都ok既!
反而12B換左女(好似系Gigi?)

引用:
原帖由 star 於 2008-6-27 06:19 發表
幾年前, 聯 x廣場 樓上都ok, 宜家唔知重有冇(好野) ...
你都話幾年前啦靚仔!
不過好似609貴妃都重響度!

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-6-30 15:46 發表
你都話幾年前啦靚仔!
不過好似609貴妃都重響度!
布布, 太旺油有咩好介紹先?
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-2 01:08 發表

Im99917,
最近終於有機會, 探多Bobo一次。
風韻猶存。dup骨技術高左好多!!!
不過....仍然沒有侍浴。
你有沒有試過全套?
呵呵, 由兄好0野! 我掛住試新女, 冇你咁長情!

全套? 我冇做全套好--耐--啦!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-5 04:55 發表

最近有冇咩好野? 141有冇一d出火出到上床果d?
Bobo果類當然就唔夠激啦~
由兄, 乜野叫做"出火出到上床果d"? Please define.

下午約左天文台FION, 點知去到才知畀位師兄搶閘, 而FION以為佢係我, 打電話來千對唔住萬不好意思, 只好在天文台就地再搵, 搵到嘉玲, 手骨和RPP都OK, 不過冇乜驚喜.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-2 01:05 發表

貴妃, 係唔係好野先?
有咩好玩?
好多年前去過,
果時巳經系中女,
不過身材真系冇得頂,
又高挑又有前有後,
皮膚又滑一滑,
重要rpp都有一手!
而家就唔知點lor!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-7-5 12:43 發表

由兄, 乜野叫做"出火出到上床果d"? Please define.

下午約左天文台FION, 點知去到才知畀位師兄搶閘, 而FION以為佢係我, 打電話來千對唔住萬不好意思, 只好在天文台就地再搵, 搵到嘉玲, 手骨和RPP都OK, 不過冇 ...
真系嘉玲?
佢成日有老替長駐架咼!

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-7-10 05:24 發表

真系嘉玲?
佢成日有老替長駐架咼!
睇來係佢, 同張相似足八成, 我入去時重有其他房兩個囡囡係度傾偈, 嘉玲重半開玩笑話可以玩4P!

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-10 09:25 發表
太子有冇好野??
3,4 years ago, 聯合廣場 upstair has some , but all gone now.
i want to know too

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-30 10:36 發表
聯合廣場冇晒la?
我一次都無上過。

最近去左一次華豐 7樓, 好正!!!
不過對唔住兄弟了, 今次真的大頭蝦, 忘記了門牌, 在數字網上又搵唔返。
sorry!
由兄, 可唔可以回憶下出lift轉左轉右, 點樣行法? 或者請你再去原地視察一下.

另外當然要請你出報告啦!

好耐唔見你上來, 你個blog都唔見update成三個禮拜, 別來無恙嗎?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-30 10:36 發表
聯合廣場冇晒la?
我一次都無上過。

最近去左一次華豐 7樓, 好正!!!
不過對唔住兄弟了, 今次真的大頭蝦, 忘記了門牌, 在數字網上又搵唔返。
sorry!
會不會係7H2的Elaine? 睇相頭好吸引!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-31 06:47 發表

應該是H吧。出電梯, 右手面。
Elaine, 你見相 or 見真人??
見相, 已登記在案, 目標女之一!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-2 02:55 發表

HEEHEE~ 睇下邊個入先~
呵呵, 比邊個入先, 乜奧運有呢項比賽咩?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-2 02:55 發表

HEEHEE~ 睇下邊個入先~
由兄, 都係讓畀你先啦, 因緣際會, 今日在華豐七樓H巷對開走廊見到Elaine, 臨崖勒馬, 冇入到閘.

遊蕩了一會, 想搵MANDY佢又未(冇)返工, 後在六樓M巷門口見一囡囡, 個樣OK,就入閘試試.

請問有冇試過

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。