推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

上海街上樓骨

回復 796# 的帖子

老實講,我覺得,左敦真係極限,再行上去都唔方有好野!

最近試了華豐5e1個Jo Jo。

樣就麻麻,身形都係麻麻,主要係腳短同粗,同相有好大距離。不過因為BM+BJ未試過所以入閘。

但估唔到,入咗去,感覺ok 。佢好似好怕羞,除Bra侍浴重話唔俾睇。

到沖涼時,時不時用對波擦我前同後,最後重扮到忍唔住要同我吹兩野!

按的工夫真的不錯,很多人哋要用手掙的地方,佢竟然可以用一對手指做到。但最享受的是,按的途中,時不時RPP同細路。

到推油,重成個瞓上黎磨咗一輪先推油。可以話全程充滿意外。到最後,如廣告咁講,BJ出火。老實講,佢吹功真有一手,正確啲講唔係吹出火,係俾佢吸出火。

出火後,有按頭。幾乎瞓著,佢用對波整醒我。

唯一失望是,最後沖涼得自己,再無侍浴,有啲孤單感。

所以建議講究手勢,而唔介意樣及身形的ching可以一試。至於我,就重想試七樓戴眼鏡的那位,但佢真係很遲先開工,時間很難夾。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-6-30 02:23 發表

小天使張相好衰wor~
不過如你說似嬌, 就要一看了。
她的骨技如何?

至於B嫂, 應是一個經典吧。
我會以上次找貴妃的心態, 見識一下。
對唔住, 我都係睇相覺得佢似阿嬌, 未試過真人.

回復 803# 的帖子

係巷口,唔係最入。
有冇師兄試過七樓H巷則個間?

天文台10-12號6樓d加敏

今日搬完屋鬼咁攰,老婆又上左大陸,記起bensica師兄大讚加敏,一於去試吓.
加敏外形普通,就係一個唔起眼,普通嘅陀地中女嘅模樣.房間夠大唔會有側埋一邊dup嘅問題.沖涼房水壓唔夠但係有無味梘液值得一讚.鋼架壞左暫時唔提供踩背.
加敏手骨主要用指力,手掌,腕力,前臂去按,推,揑.甚少用拳頭去推,用手肘去錐去慳力.咁dup法客人係舒服好多但係骨女嘅體力消耗和勞損就較大喇.而且加敏做肩背係踎響度用腰發力,唔係跪響度用體重壓落去慳力,力度嘅控制就更加稱心.唔使踩背dup完已經覺得鬆晒完全夠晒數,對我黎講係極之難得,十分愜意.part2我認為唔合格,rpp太重手,hj只係上下套弄比較單調.我即時叫停part2繼續part1享受拉筋和推大腿肌,難得地上樓都基本上dup完成個骨.全程略超90分鐘,抵dup.以part1而言,屬近期首選.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-7-1 15:20 發表
今日搬完屋鬼咁攰,老婆又上左大陸,記起bensica師兄大讚加敏,一於去試吓.
加敏外形普通,就係一個唔起眼,普通嘅陀地中女嘅模樣.房間夠大唔會有側埋一邊dup嘅問題.沖涼房水壓唔夠但係有 ...
She should learn more HJ skills wor!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

其實我最近都無咩運, 3 上富士 3 對假波

1) 彤彤, 21/F 上次講完晒係咁磨0個個, 服務最多完化
2) 公仔, 17/F 講樣係酒店囡 PHOTOSHOP 過後 $ 800 價錢, 解開長髮個下真係加分, MIX 黎, 泰, 幾好功夫, 少撈味, 會出現溝通問題
3) 婷婷, 20/F , 人地話假波, 呢個分唔到, 呢件拖出街唔失禮, 叫床個樣幾搞笑, 上次完左後同佢係走廊吹水, 介紹D 姐妹我識, 好得逞咁話做左小弟 , + 100 可揼, 不過佢話都係同姐妹學 , 都唔敢SELL我....佢幾溫柔好玩0既

相關搜索目錄: 酒店

香B豆豆

咁啱行到香B8樓,見到豆豆食完飯出黎丟垃圾,佢跟住又無booking噃,係咁就入閘試試喇.
簡單地講豆豆係骨技高兩三班嘅7h3婷婷,無論樣貌身形整體感覺都同婷婷十分相似.dup方面,由於之前一日已經o係加敏度dup過,我只叫豆豆幫我dup手腳.限於身形,力量,推好過按,按好過捏(推,按可以借力嗎,捏大脾筋力水係爭少少),整體水準比想像中好,齋計推有一班尾至一班中水平.hj技術普普通通加埋個半推半就feel搭夠.師兄話佢雙眼電力好勁我又唔覺喎.如果價位相宜d值得番dup,呢個價格試過就算囉!

愛田由兄, 建興大廟小倩(Amy)又出番來啦, 有冇再去搵?
橫掂而家國貨公司戒嚴, 去唔到搵四朵金花.

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-3 15:27 發表
Are you serious?

出入要登記ID, 仲唔係戒嚴?
搞到我要戒色!

c hing 睇相真係俾佢騙了..

引用:
原帖由 littlehero 於 2009-7-4 16:41 發表
c hing 睇相真係俾佢騙了..
Who are you referring to?

真係慘
啱啱打完個報告
save入草稿箱時斷線
成篇無左

預告:天文台2-4號2樓6室婷婷報告快將推出

天文台道2-4號2樓6室婷婷

下午有空檔,本來想上去yuki度但係電話打極唔通,放左假囉.咁就去試吓師兄報料話hj一流嘅天文台道2-4號2樓6室婷婷喇!
開門一望,婷婷樣貌普通而順眼,身材應大夠大應小則小fit到漏,OK入閘.自己沖涼,上床一按......普通料,不過此行目的係試佢hj,dup係其次.婷婷應該係半途出家,佢每按一吓/推一吓都覺得佢"停停"度一度至發力,唔似大場出身嘅女仔咁憑視覺和感應一憱而就,但亦顯示佢嘅心機唔會因為唔熟練而亂黎.dup落位就OK嘅,力度就略遜,又不至於摸吓摸吓,都相當舒服.三班尾水準啦.到part2正本戲,rpp夠輕但總覺欠一點似有若無的誘惑力.可喜的是婷婷沒有怕污糟就住就住,鎯鎯,會陰,股la,see-eye全部照顧週全.body沒有teo保留了最後防線但婷婷沒有錫身跨上我背上壓住我猛磨,跟著轉身進入期待的正本戲,婷婷用旋轉手法以掌心和五指指肚攻擊小eric頭部,到我快被KO的時候她轉用上下套弄的方法安撫不適嘔吐的小eric直到他乖乖軟臥在手中.我相當buy這一套,因為在接近高峰時旋轉令人感到太酸軟,反而出得不夠舒暢,適時轉為上下套弄出得更勁更徹底.休息一會後婷婷侍候我沖涼.這時再看真她才發現她原來很媚,第一眼雖然唔sharp,卻屬於很耐看的類型.
總結:dup雖只是合格,喜歡享受hj的師兄卻不容錯過

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-3 23:27 發表
愛田由兄, 建興大廟小倩(Amy)又出番來啦, 有冇再去搵?
有心搵人就唔怕SHOW身份證啦!

又靚又好肉,正呀,多謝分享。

荔枝角道 7/f B嫂

回復 821# 的帖子

知道她們兩個都好多年,一直都無想過去試,因為睇網上的廣告,感覺好似係假骨咁。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-7-10 01:16 發表
上得去找B嫂, 都預期兩件事, 一不後生, 二骨唔差。
樣貌不錯, 有的有模特兒格。有侍浴。
眼見B嫂, 好自然把她跟同類形的貴妃比較。
服務態度, 兩者相近, 都是賣風騷風韻。

骨技, B嫂不差, 不過只是美容級數, 有 ...
如此, 則之前網上的評語大都是沒有根據.
不過, B嫂也太都寫手式的評論, 惹人猜疑.

相關搜索目錄: 美容 模特兒

good ar. I wanna try

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。