推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

上海街上樓骨

Thank you very much for your sharing !!!

4台好多師兄推荐深水步建和閣文文哦
由兄不妨又為民前鋒去試下!

潛入深水~~

潛入深水, 先入立基樓

唉, 愛田由兄, 好懷念你咁樣風格的報告, 充滿幽默, 佻皮, 跳脫, 久違了!
請繼續潛水, 潛深D, 係好D!

2C8, 好似冇出AD!

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-8-26 10:08 發表
上得山多, 自己終需要捱一次顏射 ...
呢句勁頂癮!
愛田由兄勁度十足,欽敬欽敬!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

回復 881# 的帖子

愛田師兄二線地區尋寶又有收穫!

good...........thanks

前列腺....

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-10-5 11:33 AM 發表
旺角華美9字樓1B室 Mi Mi  
掃完整個油麻地。外表上, 沒有一個可以接受。
走...走...走, 去到旺角。
一心急就.....

找了個中女到不得了的中女 Mi Mi 。
MiMi姐風騷入骨, 身材不錯。
當年定必迷死不少男人。 ...

真估唔到後山藏寶洞的第一次,就咁就糟蹋在一名老骨囡手上;

呵呵, 由兄, 我仲以為你潛到深水唔捨得蒲頭
點知你一個屈尾十去左旺角

推淋巴聽說就係咁的
上次香B Mandy叫我推淋巴
好彩冇試, 不過我係為欒Ч
佢推淋巴多收一百

小弟想戒, 戒了2 weeks.

嘿嘿, 由兄, 我又啱啱係大陸第一次在骨場搞咸嘢

有日行到好累, 見到有間骨場, 上去望都有男技師, 入房後入來個中女, 應該近三十, 樣算ok, 問我做邊個package
我話做68元個隻, 佢話不如做80元啦, 有推油, 又好.

我除衫褲, 留番條底褲, 諗住係正場嘛! 按背, ok啦, 算正骨, 按到下身, 間中都會碰到敏感部位, 但我都不以為意, 諗住係正常碰撞啫.
翻身, 按摩個胸, 手臂, 跟著除左我條under, 撫摸我條炮, 原來包埋出火!
我伸手入佢個bra摸胸, 無拒絕, 要佢除, 唔制, 話得咁多錢, 我就冇再要求.
hj手勢好純熟, 好快就畀佢ko左!
房內面仲有間沖涼房, 就係裡面自己沖乾淨出來畀錢, 前後半個鐘多d, 80元, 算係咁!

Looks good, I seldom go to China but still wanna know where it is??

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-10-5 11:33 發表
旺角華美9字樓1B室 Mi Mi  
掃完整個油麻地。外表上, 沒有一個可以接受。
走...走...走, 去到旺角。
一心急就.....

MiMi姐風騷入骨, 身材不錯。
當年定必迷死不少男人。 唉! 就這樣, 遭受了我人生的第一次雞姦。...
好好笑!
愛田兄, 推淋巴係好痛既, 推完有冇舒服d 呀?
Mi Mi 有幾中女呀?
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-10-7 10:28 發表

我戒了一個月....
在大陸破了, 衰好奇。
悶悶地去了小骨場。
見他們價目表奇奇怪怪, 就點了個最貴的。
最後是全身推油, 推肚推心口, 打油雀, 正!!!!
Dup 骨上左癮就好難戒架啦!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-10-16 12:05 發表

Dup 骨上左癮就好難戒架啦!
無情情師兄,

咁即係叫你去戒色, 你話點去戒呀?  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。